ARKADAŞLAR BUGÜN SABAH KESTİM HUNTERLIK YAPIYODUM.TAM TARİM BASİNİN YANINDAN GEÇERKEN APPEARED DEDİ.BENDE ATA BİNDİM BİRAZ İLERDE URUCHİ!.ŞEYTAN GÜCÜNE BASTIM DALDIM SONUNDA DAAA =
Tebrikler.İsy da koyarsın buraya inş.
İnş. ama geçen gün gittim.isu ya bu levelde öldüm :) 10 tane giant dalarsa :)
başarılarının devamını dilerim
statları kötü dağıtmışsın gibime geldi Hmm...
ya tebrik ederim de bişi kafama atakıoldı sen fareyi sol ellemi tutuosun ???
cvp plss
quote:
Orjinalden alıntı: nerisona
cvp plss
Ne alaka?????
Evet ne aleyke
hayır neden
quote:
Orjinalden alıntı: Lord Materius
statları kötü dağıtmışsın gibime geldi Hmm...
banada öle geldi ama gerçekten kendi levelimdekileri ve 1 2 level yükseklerimi yıkıyorum.
şu alaka adam 4-5-6 daki aduları kullanıoneden 1-2-3- e dandik yada hızlı çekilen skilleri koysun ana skilleri ortaya koysun demekki sağ elle kullanıo skillere basmayı yada laptop dan oynuodu uruchiyi keserken daha önce laptop dan oynadıım için biliorum kucakta olduu için elinle orta tuşlara basmak daha kolay oluo anlıcaanız fareyi sol elle tutuosa sağ ile skill döner sağ eline yakın olsun die ana skilleri ortaya almış olabilir die düşündüm
quote:
şu alaka adam 4-5-6 daki aduları kullanıoneden 1-2-3- e dandik yada hızlı çekilen skilleri koysun ana skilleri ortaya koysun demekki sağ elle kullanıo skillere basmayı yada laptop dan oynuodu uruchiyi keserken daha önce laptop dan oynadıım için biliorum kucakta olduu için elinle orta tuşlara basmak daha kolay oluo anlıcaanız fareyi sol elle tutuosa sağ ile skill döner sağ eline yakın olsun die ana skilleri ortaya almış olabilir die düşündüm
Niye celalleniyosun ki?
quote:
batugol73 Tarih 17 Haziran 2007; 16:48:23
quote:
Niye celalleniyosun ki?
karedşim celallendiim yok da cvp çok uzadı asıl anlatmak istediim yeri büyttüm nedeni ise kendimden bilorum uzumn mesajların tamamını okumam
Alakası yok bence
one ya oha gözükmüyosun
ya sadece bi teori dooru olması gerekmez dimi
tbrk
Şeytan gücü
Tebrikler
tebrik ederim kardeşim ben Number_Turks tanımışsındır