Şimdi Ara

İlk Uniquem Uruchi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BUGÜN SABAH KESTİM HUNTERLIK YAPIYODUM.TAM TARİM BASİNİN YANINDAN GEÇERKEN APPEARED DEDİ.BENDE ATA BİNDİM BİRAZ İLERDE URUCHİ!.ŞEYTAN GÜCÜNE BASTIM DALDIM SONUNDA DAAA =
     İlk Uniquem Uruchi

İlk Uniquem Uruchi

İlk Uniquem Uruchi

• Tebrikler.İsy da koyarsın buraya inş.
  • İnş. ama geçen gün gittim.isu ya bu levelde öldüm :) 10 tane giant dalarsa :)
  • başarılarının devamını dilerim
  • statları kötü dağıtmışsın gibime geldi Hmm...
  • ya tebrik ederim de bişi kafama atakıoldı sen fareyi sol ellemi tutuosun ???

cvp plss
  • quote:

Orjinalden alıntı: nerisona

ya tebrik ederim de bişi kafama atakıoldı sen fareyi sol ellemi tutuosun ???

cvp plss

Ne alaka?????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Goblin Slayer - (2018)
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tbr 4-5 lvl sonrdada issu kesersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Materius

quote:

ya tebrik ederim de bişi kafama atakıoldı sen fareyi sol ellemi tutuosun ???

cvp plss

Ne alaka?????

Evet ne aleyke
  • hayır neden
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Materius

statları kötü dağıtmışsın gibime geldi Hmm...

banada öle geldi ama gerçekten kendi levelimdekileri ve 1 2 level yükseklerimi yıkıyorum.
  • şu alaka adam 4-5-6 daki aduları kullanıoneden 1-2-3- e dandik yada hızlı çekilen skilleri koysun ana skilleri ortaya koysun demekki sağ elle kullanıo skillere basmayı yada laptop dan oynuodu uruchiyi keserken daha önce laptop dan oynadıım için biliorum kucakta olduu için elinle orta tuşlara basmak daha kolay oluo anlıcaanız fareyi sol elle tutuosa sağ ile skill döner sağ eline yakın olsun die ana skilleri ortaya almış olabilir die düşündüm
  • quote:

şu alaka adam 4-5-6 daki aduları kullanıoneden 1-2-3- e dandik yada hızlı çekilen skilleri koysun ana skilleri ortaya koysun demekki sağ elle kullanıo skillere basmayı yada laptop dan oynuodu uruchiyi keserken daha önce laptop dan oynadıım için biliorum kucakta olduu için elinle orta tuşlara basmak daha kolay oluo anlıcaanız fareyi sol elle tutuosa sağ ile skill döner sağ eline yakın olsun die ana skilleri ortaya almış olabilir die düşündüm

Niye celalleniyosun ki?
  • quote:

batugol73 Tarih 17 Haziran 2007; 16:48:23

quote:

şu alaka adam 4-5-6 daki aduları kullanıoneden 1-2-3- e dandik yada hızlı çekilen skilleri koysun ana skilleri ortaya koysun demekki sağ elle kullanıo skillere basmayı yada laptop dan oynuodu uruchiyi keserken daha önce laptop dan oynadıım için biliorum kucakta olduu için elinle orta tuşlara basmak daha kolay oluo anlıcaanız fareyi sol elle tutuosa sağ ile skill döner sağ eline yakın olsun die ana skilleri ortaya almış olabilir die düşündüm

Niye celalleniyosun ki?

karedşim celallendiim yok da cvp çok uzadı asıl anlatmak istediim yeri büyttüm nedeni ise kendimden bilorum uzumn mesajların tamamını okumam

• Alakası yok bence
  • one ya oha gözükmüyosun
  • ya sadece bi teori dooru olması gerekmez dimi
  • tbrk
  • Şeytan gücü

Tebrikler
  • tebrik ederim kardeşim ben Number_Turks tanımışsındır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.