Şimdi Ara

İlk uygulamam BRK Haber Demo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar bir websitesi aracılığı ile basit ilk uygulamamı yaptım. Pro versiyonunda tüm özelliklere iyi bir logo eklenecek ve v2 sürümünde daha farklı bir şekilde tasarlanacak.Basittir. yeni başladım. iyi bir uygulama yaparsam desteklerinize ihtiyaç duyacağım. Özellikle google playde yayınlayan kişiye yüzde 70 komisyon vereceğim.Pro versiyon bu akşam çıkacak.Linkini proda vereceğim
    not : music player , mynet ve cnntürk çalışmıyor. Mynet ve cnntürk ün css linklerini bulamıyorum.
    Uygulamanın resimleri :
     İlk uygulamam BRK Haber Demo İlk uygulamam BRK Haber Demo İlk uygulamam BRK Haber Demo
    EDİT : PRO ÇIKTI AŞAĞIDA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Darned -- 9 Şubat 2014; 19:34:40 >

• fena değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperior

fena değil

Yeni geldim. Çok teşekkür ederim dostum. Yeni fotoğraflara bakarakda bir değerlendirme yaparsan sevinirim. 5 dakikaya ekliyorum yeni sürümü
  • PRO ÇIKTI !!!
    BRK Haber PRO çıkmış bulunuyor. Şık bir tasarımı var. 2 reklam var alttaki kendiliğinden üstteki kendi isteğimdir.Özelliklerden bahsetmeme gerek yok fotoğraflar ortada :)
    Direkt link ya.disk :http://yadi.sk/d/8F2tgx3xHbBBc
    Dr.Web taratıldı.
     İlk uygulamam BRK Haber Demo İlk uygulamam BRK Haber Demo İlk uygulamam BRK Haber Demo İlk uygulamam BRK Haber Demo İlk uygulamam BRK Haber Demo İlk uygulamam BRK Haber Demo İlk uygulamam BRK Haber Demoundefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Darned -- 9 Şubat 2014; 19:41:24 >

• 2. versiyonda daha fazla ekliycem.Google Play desteği verebilecek arkadaşa yüzde 70 komisyon vericem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Darned -- 9 Şubat 2014; 19:56:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Darned

PRO ÇIKTI !!!
    BRK Haber PRO çıkmış bulunuyor. Şık bir tasarımı var. 2 reklam var alttaki kendiliğinden üstteki kendi isteğimdir.Özelliklerden bahsetmeme gerek yok fotoğraflar ortada :)
    Direkt link ya.disk :http://yadi.sk/d/8F2tgx3xHbBBc
    Dr.Web taratıldı.
     İlk uygulamam BRK Haber Demo İlk uygulamam BRK Haber Demo İlk uygulamam BRK Haber Demo İlk uygulamam BRK Haber Demo İlk uygulamam BRK Haber Demo İlk uygulamam BRK Haber Demo İlk uygulamam BRK Haber Demoundefined

bence iyi kardeşim eline sağlık...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkür ederim
  • arayüzü çok sade, daha değişik bir arayüzle çok daha iyi olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.