s.a bundan 7-8 sene once 1 defa astral seyahat deneyimi yaşadım arkadaşlarla oturuyoruz bi yorgunum ama uykusuz deilim muhabbet felan yok evde herkez kendi kafasını yaşıyor kimi sevgilisyle mesajlaşıyor kimi kitap okuyor bende sobanın başında düşünüyorum oyle ama kafamda astral felan yok tık bi baktım tavana doğru yükseliyorum noluyo lan dedim tavandan kendimde dahil herkezi goruyorum ama kontrol bende deil uçan balon gibi süzülüyorum havada tavandan çıktım üst kattaki daire geçtim hızlı hızlı dier dairelere geçtim en son çatıdan gokyuzune ulaştım yalovadayım ozaman oyle gokyuzunda kaçmış uçan balon gibi rüzgar nereye gotururse uçuyorum istanbul bogaznın üstündeydim en son direk yukarıya doğru gitmeye başladım kontrol yok çıktım çıktım uzay boşluğundayım o arada nasıl olduysa zamanda yolculuk yaptım 10 - 12 yaşlarımda atari salonundayım kontrol bende bu sefer ama zamanda yolculuk yapmışım geçmişteyim tekrar düşüne düşüne lise de düşündüm kendimi liseye geldim askerden bi anı düşündüm askere geldim askerlik bitti universite felan derkeeen düşüne düşüne en son o arkadaşların evine geldiğimi odada sobanın başında oturdugumu düşündüm zamanda ileriye doğru yolculuk yaptım tık bi baktım odadayım hemen bedenimin yanına gittim bi hortum oluştu bedenim beni içine çekti uyandım...
quote:
Orijinalden alıntı: TURBO_131
/>
/>
sağlam düşüş yaşamışsın bence arkadaşlarla oturuyosun yorgunsuz ama uykusuz deilsin falan