Şimdi Ara

İlk Ve Tek Türk Lineage2 Servere Açılmıştır Arkadaşlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok aga surekli puruz çıkıyo erteliyolar en son 1 kasımda açılcak diyolardı ben ole biliyom baya oldu ben kayıt olalı ama daha girmek nasip olmadı arada millet girdik oynadık ettik diyo forumlarda dorudur ama bana denk gelmedi nedense ama digerinde oynadım baya fakat su an oda gocuk sebebini bilmiyom cunku forumlarıda kapatılmış soru sormayalım diyemi acaba hiç bilmiyorum
  • O ayna gen tr deki server i yapan şahıslar pc nin ağzına sıçtınız burdan da solim yükledik oyuna girdik server zaten 2 3 saat anca açık kalıyodu ertesi gün bi baktık server kapanmış onun ertesinde de spybot dan tarama yaptık 3 l2 dosyası indirdik zaten 3 ü de virüslü çıktı pc ye format attım aman arkadaşlar gireceniz server lara dikkat edin bide free lerden acc alırken hiç bir zaman kendi özel şifrenizle almayın kafadan sıkın bi tane bende solemesi
  • yav nasil adamlarsiniz be istiyorsunuzki hersey onunuza hazir gelsin konsun siz hic bişi yapmicaksiniz

arkadasin biriwww.mikrop.net degilde yukarda verilen linki nasilwww.microp.net goruyorsa artik bide link calişmiyo site acilmiyo diyor

diyer arkadas siteye girdik acc linkini goremiyoz diyor arkadasim sende forumlari oku automatik acc yazdigini goreceksin

serif denen arkadasa gelince 1 kasimda kadar kapali olacak server ULTİMA ONLİNE serverimiz bakima alindigindan kapali kalacak oda :) yani neymis MOON STAR L2 DEGİL ULTİMA ONLİNE KAPALİ KALACAKMİŞ 1 KASİMA KADAR

en son mejs yazan arkadasa gelince ayna mayna bizi ilgilendirmez agalar biz kendi işimize bakariz dosyalari indirdikten sonra virus taramasindan geçirirsiniz yada geçirmessiniz bunu atmadan once biz zaten yapariz

baska sorusu olan varmi beyler 12mbitlik bir bağlantiyi turkiyede hangi server size sunabilir buyrun

server arada kapanma nedeni :) bazi yavrular saldirmayi deniyor servere l2 serverede bu durumda otomatik save aliyo kenini ve crash duruma dusuyor ama gece 3 de 4 de oldumu cogu zaman yatiyor oldugumuzdan goremizyoz sabah aciyoz

baska merak ettigi yada her kezin yaptigi gibi gormeden on yargi ile agizi ile konusacak yada laf dicek arkadas varmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xo_xo -- 21 Ekim 2005, 11:34:53 >

• beyler knıght online yeni sürümünü nerden bulabilirim lütfen cvp yazın
  • BURDAN DİİL KO YERİMİ BURA
  • fearless burası lineage bölümü yani burda lineage oynuyanlar çohunlukla bakar KO bölümüde var oraya yazarsan daha çabuk bulursun.hem boşver KO yu sende LİNEAGE II oyna.
  • Usta serwer çok güzel hazırlanmış ama ben 1 aydır giremiyorum bilmem başkasında oluyormu ara ara gidiyordu ama bu sefer 1 ay oldu neden böyle oldu türk serwerini çok özledik birdaha istiyoruz. Birde ben tam olarak pach lerini indiremedim herhalde ork ırkı ile insan ırkının mageleri yok arkadaşlarda var. Bu serweri nerden sağlam bi şekilde indirirm Kolay gelsin
  • 2005 yılının konusu vay be hala yazanlar var soru şu hala açıkmı server
  • Arkadaşlar ben türklerin açtığı her serverin ilk ve tek türk lineage2 serveri filan böyle şeyler duyuyorum. Yapmayın arkadaşlar kaç tane türk serveri açıldı bunların hakkını yemiyelim.

HAYIRLI UĞURLU OLSUN.

BİDE ŞU SERVERİ TEST İÇİN OYUNDAN İYİ ANLAYAN KİŞİLERE BIRAKSANIZ DAHA İYİ OLUR.
  • ama yinede tebrikler bu cesaretiniz için
  • Bak kardeş 2005 yıllıymış 2006 yılıymış önemi yok bu serweri türklerin yaptığı en iyi serwer dı bizim milletimiz niye hala çağ dışı kalmış knight oynuyor çünkü oyun belli bir amaç yada detay yok sadece kes lwl atla aslında en iyisi bu burdaki örnek, türk serwerıda lineage deki biçok abuk subuk detayı aza indirmesi ve oyuncuyu sadece eylendirmesi olduğundan Türk serwer ı her zaman sorulmaya değer bir serwer dır. Bizim halkımız detaya bakmaz uğraşmaz türk serwerinde char ın çok kolay lwl atlıyor ve herşeye çok kolay ulaşıyordun. Örneğin en çok oynanan elite serweri oynadım 50 tane ıvır zıvır var harita yok yok skill için kitap al şuraya git bunu yap biz uğraşamayız. Halende knight oynanmasının sebebi budur. Türk serwerinide ısrarla geri istiyoruz Herkeze saygılar

• abi türkiyenin en iisidir lafım yok ama 12mbit lik bağlantı fena diil ama yinede lag olur gibi gelio bana tabi açık olsa
  • Knight Online kadar vasat,bayık ve kötü oyun görmedim oyunda RP bile yapılmıyor saçma sapan.Git mızrak al dal lvl atla başka hiçbirşey yok amaçsız bir oyun.Ultima Online bile Knight Online'a bin basar bari Ultima'da bir içerik var bunda oda yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xo_xo

Merhaba Arkadaşlar Uzun Bir Çalışmadan Sonra Turkiyenin İlk Lineage2 Servere Hizmete Girmiştir

Servere Nasıl Girmeniz Gerektiği Ve Oyun Hakkında Yardımlarıwww.mikrop.net den alabilirsiniz

Şimdiden bütün lineage2 camiasına hayırlı olsun inşallah yüzümüzün akı ile altından kalkarız

Teşekkürler....

Nerden ilk ve tek oluo ki bussuru turk serveri acildi...

• 12 Eylül 2005
  • Hadi ilkini bilmem ama tek turk serveri deil.Dier turk serverlarinin hakki yenior
  • kardşeş mikrop.net e ulaşılmıyooo neyeee
    servere nasıl üye olucam ben
  • arkadaşlar birileri bana şöylee iyibir lineage serveri önerebilirmi
    hehehehe kolay bi server olsa iyi olur
  • tebrik ederim de site açılmıyor ?
  • AUHAUHUAHUAAUAHUAHUAHU Sadece Guluyorum Ya Turklerin Actigi Ilk Servermis Bundan Yaklasik 10 ay Once Newage yi Turkiyenin En İyi Turk Serverini Kurduk.. Bazi Sebeplerden Dolayi Kapandi Server..RAHAT OLUN BEYLER YAKINDA TURK SERVERI GELIYOR COK SAGLAM OLACAK..Bunu Bari Duy Sewgili Arkadasim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.