Şimdi Ara

İlk Ve Tek Türk Lineage2 Servere Açılmıştır Arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Uzun Bir Çalışmadan Sonra Turkiyenin İlk Lineage2 Servere Hizmete Girmiştir

Servere Nasıl Girmeniz Gerektiği Ve Oyun Hakkında Yardımlarıwww.mikrop.net den alabilirsiniz

Şimdiden bütün lineage2 camiasına hayırlı olsun inşallah yüzümüzün akı ile altından kalkarız

Teşekkürler....

• hayırlı olsun bu aksam bır deneme surusu yaparız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wesmo

hayırlı olsun bu aksam bır deneme surusu yaparız :)
    makınanızın ozellıklerı nedır acaba?
  • quote:

hayırlı olsun bu aksam bır deneme surusu yaparız :)
    Seviniriz :) Zaten 1 haftalık bu zaman zarfında sizlerin sayesinde eksiklerimizi görüp bunları gidermeye çalışacağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: xo_xo

Seviniriz :) Zaten 1 haftalık bu zaman zarfında sizlerin sayesinde eksiklerimizi görüp bunları gidermeye çalışacağız

Alıntıları Göster
    makinamızı düşünmeyin kendi server makinamızda kurulu oyun şöle diyim bu ikinci server makinamız uo servermez de var lineage için özel bir makina hazırlandı teknik olarak hiç bir sıkıntımız yok sorun lineage kurulumu kaynak olarak yabancı olduğu için biraz zorlandık ama halletdik dediğim gibi oyun içinde bir kaç sorun çıkabilir çıkmayabilirde çıkarsa hemen halledeceğiz

• quote:

makinamızı düşünmeyin kendi server makinamızda kurulu oyun şöle diyim bu ikinci server makinamız uo servermez de var lineage için özel bir makina hazırlandı teknik olarak hiç bir sıkıntımız yok sorun lineage kurulumu kaynak olarak yabancı olduğu için biraz zorlandık ama halletdik dediğim gibi oyun içinde bir kaç sorun çıkabilir çıkmayabilirde çıkarsa hemen halledeceğiz

Alıntıları Göster
    tamam o halde... tekrar basarılar.
  • quote:

tamam o halde... tekrar basarılar.

Alıntıları Göster
    staff lazimsa yardımcı olabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: cafes

staff lazimsa yardımcı olabilirim

Alıntıları Göster
    şu an serveren eksikleri ile ilgilenmeye çalışıyoruz yönetim daha sonra oluşturulacak o dönemde görüşlerinizi alabiliriz :)

• quote:

şu an serveren eksikleri ile ilgilenmeye çalışıyoruz yönetim daha sonra oluşturulacak o dönemde görüşlerinizi alabiliriz :)

Alıntıları Göster
    acaba bu hangi lineage için c1 , c2 , c3 hangisi??????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damir153

acaba bu hangi lineage için c1 , c2 , c3 hangisi??????????

Alıntıları Göster
    C3 Arkadaşlar birde oyun rp üzerine olacak tam anlamı ile şu anda questleri düzenleme ve turkçeleştirme çalışmalarıda devam ediyor
  • quote:

C3 Arkadaşlar birde oyun rp üzerine olacak tam anlamı ile şu anda questleri düzenleme ve turkçeleştirme çalışmalarıda devam ediyor

Alıntıları Göster
    Quest leri türkçeleştirme falan demişsin sitede mi olacak bunlar oyun mu türkçe olcak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tRkRAL

Quest leri türkçeleştirme falan demişsin sitede mi olacak bunlar oyun mu türkçe olcak ?

Alıntıları Göster
    sitede değil oyun içinde tabi younu ful turkçe yapmak gibi bi imkanımız yok şu an bu çok uzun bir zaman ister ama questler için gerekli düzenlemeri yapacağız elimizden geldiğince
  • quote:

sitede değil oyun içinde tabi younu ful turkçe yapmak gibi bi imkanımız yok şu an bu çok uzun bir zaman ister ama questler için gerekli düzenlemeri yapacağız elimizden geldiğince

Alıntıları Göster
    PEKI ORANLAR NEDIR?A GRADE ITEMLER VAR MI?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oydelee

PEKI ORANLAR NEDIR?A GRADE ITEMLER VAR MI?

Alıntıları Göster
    rp dediğine gore, kasip oynanan bir server olacak, yani a yı birak c grade ler bile olmayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fistan

rp dediğine gore, kasip oynanan bir server olacak, yani a yı birak c grade ler bile olmayabilir.

Alıntıları Göster
    Öle de oyun oynanmaz ki hiç bi zevki kalmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tRkRAL

Öle de oyun oynanmaz ki hiç bi zevki kalmaz...

Alıntıları Göster
    giremiyorummmmmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrix_beta

giremiyorummmmmm

Alıntıları Göster
    fistan ben a grade silahı gidip marketten alabilir miyiz diye sormadım ki.yani a grade silah yatırabilecek miyiz?bir de servera wipe falan atılmaz değil mi şimdi gelip o kadar kastıktan sonra wipe atılırsa hiçte iyi olmaz yanii
  • quote:

Orijinalden alıntı: oydelee

fistan ben a grade silahı gidip marketten alabilir miyiz diye sormadım ki.yani a grade silah yatırabilecek miyiz?bir de servera wipe falan atılmaz değil mi şimdi gelip o kadar kastıktan sonra wipe atılırsa hiçte iyi olmaz yanii

Alıntıları Göster
    sitenize giremiyorum acık mı su an?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizcengo

sitenize giremiyorum acık mı su an?

Alıntıları Göster
    arkadaslar kimse yokmu yawww.microp.net adresine giremiyoz pach leri nereden indirce biri bisey söylesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: tediirgin

arkadaslar kimse yokmu yawww.microp.net adresine giremiyoz pach leri nereden indirce biri bisey söylesin

Alıntıları Göster
    Bi iş yapıyonuz bari adam akıllı yapın be siteye girdik üye olduk ben hala acc link ini göremedim bende bi arıza var zaar bu topic i açan arkadaş veya server yetkilileri bi açıklama yazarsa iyi olur bu kadar insan cevap bekliyo...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.