Şimdi Ara

ilk videom beğenirsiniz inş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • güzel video tbrklr.gerçektende f2 deki skilleri çok hızlı wuruyon2 si de aynı anda yanıyor ama 2 side işliyormu adama göremedim bir türlü.
  • combo nasıl yapılır diye soran arkadaşlar izlesin yapacaktın başlığını yanlış koymuşsun harika çarın var iyi kullanıyorsun
  • tebrikler
  • quote:

Orjinalden alıntı: musketeer250

quote:

Orjinalden alıntı: joker_045

Aferin Ama :D Kestiklerinde Eziq :D

bende katılıyorum ezikleri kesiyon hep bide trust kaçıyor arada :Di iyimi senbiraz dikkat et trusta

Siz daha iyisini kesersiniz..
  • muzigi hic begenmedim
  • ya abi deli olcam kim bu 00:00 ya malmısın kardeş sen özenti olma millete yok ben sleepscreamım cart curt ne mallar var ya lütfen nickimi kullanma her forumda her oyunda SleePScreaM ım msnim bile sleepscream 3 yıldır kafamı bozma küfür ettirme adama bide ne diyo elle yapıom comboyu mal ben mousela yapıom comboyu elle deil + skiller f2 de deil f4 ve f5 de ... kafamı bozma benim ilk videom demiş sleepscream part1 sleepscream part 2 var videoda ilk videoyu ilk zamanlarda çekmiştim + itemlerde senin saydığın gibi deil lwl 66 da deil 61 kolay gelsin sallamaya dvm et geçmiş olsn
  • kestiğim adamlarda emin olki ezik deil itemlere gelince dd yok itemimde yoq fazla :P RainBow kaç oldu 72-73 oldumu ?*
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.