süper video tebrikler Özellike F2 deki skilleri hızlı vuruyorsun aynı andamı basıon anlmadım :D Gzl video gzl combo tbrkler
quote:Orijinalden alıntı: 00:00beğendiğin için saol F2ini sormuşun elim alışmış :Pçok güzel video da kafama bişey takıldı ilk video m demişsin videoda PART 2 yazıyo sebep ???
quote:Orijinalden alıntı: thejamozçok güzel video da kafama bişey takıldı ilk video m demişsin videoda PART 2 yazıyo sebep ??? Alıntıları Göster birincisi kardeşm çekti ondan
quote:Orijinalden alıntı: HellLord_gssüper video tebrikler Özellike F2 deki skilleri hızlı vuruyorsun aynı andamı basıon anlmadım :D Gzl video gzl combo tbrklerquote:Orjinalden alıntı: HellLord_gs süper video tebrikler Özellike F2 deki skilleri hızlı vuruyorsun aynı andamı basıon anlmadım :D Gzl video gzl combo tbrkler f2 skillerini vurduğunu sanıo. hiçbi zmn 2 skili de vuramıyor. aynanda 2sine de basınca nası vurcak. ilk sayfa gibi yapsana. güzel video ne diyelim
quote:Orijinalden alıntı: _retrayt_konuyu yanlış yere açmışsın şikayet edildingUSELL DE MOUSE DEIL ELLE COMBO YAP
quote:Orijinalden alıntı: sniper_towngUSELL DE MOUSE DEIL ELLE COMBO YAPAlıntıları Göster combo yı zaten klavyeden yapıyom mousela değil dikkat edersen
quote:Orijinalden alıntı: 00:00combo yı zaten klavyeden yapıyom mousela değil dikkat edersenAlıntıları Göster mouse combo klavyeden hızlı bence bende denedim devam böyle combo süper bu hız oldukça herkesi kesersin
quote:Orijinalden alıntı: kaiberdonomouse combo klavyeden hızlı bence bende denedim devam böyle combo süper bu hız oldukça herkesi kesersinAlıntıları Göster COK GÜZEL KARDESİM
quote:Orijinalden alıntı: gurray23COK GÜZEL KARDESİMAlıntıları Göster Aferin Ama :D Kestiklerinde Eziq :D
quote:Orijinalden alıntı: 00:00birazdan yeni video koycam inş beğenirsinizabi niye skill bar dünyanın ortasında?
quote:Orijinalden alıntı: thejamozçok güzel video da kafama bişey takıldı ilk video m demişsin videoda PART 2 yazıyo sebep ??? Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ::UnKnown:: çok güzel video da kafama bişey takıldı ilk video m demişsin videoda PART 2 yazıyo sebep ??? evet dikkatimi çekti benimde sebepp???
slm ben yeni üylerdenim gerçekten ii combo çekıosun sana bişey sorcam takıların nlere bi de dd var mı????
quote:Orijinalden alıntı: joker_045Aferin Ama :D Kestiklerinde Eziq :DAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: joker_045 Aferin Ama :D Kestiklerinde Eziq :D bende katılıyorum ezikleri kesiyon hep bide trust kaçıyor arada :Di iyimi senbiraz dikkat et trusta
quote:Orijinalden alıntı: teorikbilgikurarquote:Orjinalden alıntı: joker_045 Aferin Ama :D Kestiklerinde Eziq :D bende katılıyorum ezikleri kesiyon hep bide trust kaçıyor arada :Di iyimi senbiraz dikkat et trustaAlıntıları Göster süpermişş