Şimdi Ara

ilk yaridaki Oyundan memnunmusunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben memnunum ''oteki maclara gore'' Ust duzey degilde idare eder. Zaten yavas yavas sistem oturuyor. Hemen iyi olamayiz. Holmende klasini gosterdi bugun.Birde takim hucum presi ogrennmis :)

İnsallah gsnin puan kayiplarini degerlendirirz bu sene. eveli sene ve ozellikle gecen sene onlar puan kaybettiginde bizde kaybediyorduk.

birde kuyti elestirenlere cevabini verdi 2 golle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şampiyonluğunuzu ilan ettiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WirLieBen

Şampiyonluğunuzu ilan ettiniz.

soruyorum sadece. Niye ortami germeye calisiyosun? ama dur fbnin galip olmasi moreleini bozdu.

• Meireles ve Holmen Aykut Kocaman'ın hayalindeki orta sahaymış baskı kurmak için almış Holmen'i iyide yapmış.
  • dün uyuyarak izlediğim kendi maçımdan sonra bu maçı harbi zevk le izliyorum tarihin en kötü dönemindek fb ye bak helal olsun topçulara helal
  • Holmen tercihi iyi olmus daha önce nedne oynamadı anlamıyorum
  • aykut kocamanın holmeni iyi iş yaptı hep diyorum bu adam sportif olmalı diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Holmen çok çok faydalı. Bu takıma stoch alazım bir de bana göre. keşke gönderilmeseydi.

Ancak arkadaşlar unutmayın daha önceki maçlarımızda hep ikinci yarı dökülüyorduk istikrar sağlayamıyorduk. Bakalım ikinci yarıda aynı oyunu devam ettirebilecek miyiz ?
  • ruhsuz baroni olmayınca takım çakır çakır oynuyo, holmen pek fazla birşey yapmamış gibi gözüküyor ama ileride baskıyı yapıyor, onla birlikte diğerleride yardım edince iyi bir baskı oluşturuyoruz
  • Dünkü maçtan sonra zevkle seyrediyorum ben
  • Takımı beğendim. Bu sezonun en iyi oyununu oynuyoruz. Sivas'ı da hücumda daha etkili bekliyordum ama takım ilerde iyi basıyor. Devamı gelir umarım

Kuyt kendini eleştirenlere sahada cevap vermeye devam ediyor.

Holmen geldi diye Anadolu takımı oluyoruz diye söylenenler de iyi izlesinler.
  • Alper de olsa tam pres takımı oluruz.

• Holmen gerçekten iyiydi. Takım ilerde pres yapıyor çok iyi. Emenike de iyiydi bugun bana göre önüne aldı mı topu kaptırıyor adam
  • gökhan, ve emenike o kanadı bi şekilde işletiyorlar, ikiside hızlı, kendilerinden daha zayıf bi takıma karşı skoru bi kenara koyarsak bekler ileri çıkarak kanat eksikligini gidermeye yönelik oynuyorlar. caner ve gökhan ile.

emenike ve kuyt da içeri sızıyor. webo top indiriyor oraları karıştırıyor. holmen takımı ne yaparsa gaza getiriyor.

bu plan bu maça göre tıkır tıkır işliyor. selçuk gayretli. ama işte meireles bu oyunun hiç bi yerinde yok, görünmüyor. ikili mücadelelerden çaktırmadan sızıyor. ileri top taşımıyor. arkayı kolacan etmiyor, pres yok. halbuki adam da futbol okuma 10 numara. ama malesef kaçak güreşiyor yine.

skor da 45 dk da 3 olmuşken, salih ve alper direk sahaya çıkmalı hiç beklemeden.
  • Xelçuk reyizi unutmayalım beyler.
  • Özlemişiz vallahi presli, mücadeleli , gözlerimin içi parladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamirci Çirağı

quote:

Orijinalden alıntı: WirLieBen

Şampiyonluğunuzu ilan ettiniz.

soruyorum sadece. Niye ortami germeye calisiyosun? ama dur fbnin galip olmasi moreleini bozdu.

İyi de ben ciddiydim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.