Şimdi Ara

İlköğretim matemtik öğretmenliğimi elektrk elektrnik mühendisliğimi?? arkadaşlar son gün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öğretmen lisesi cıkışlıyım ek puanla sıralamam 9140
    mf 4 63100 yazacağım ee ler

kocaeli elektrik
    uludağ ee
    erciyes ee
    abant ee
    pamukkale ee

öğretmnllik ise istanbul üni
    ytü
    hacettepe yazmayı düşünüyorum ama gelecek açısından siz olsanız neyi seçerdiniz hangisine öncelik verirdiniz

• tandığım hiç elektrik elektornik çi yok ama tandığım çok matematik öğretmeni var bazıları aylık bin tl zor bulurken benim ders aldığım matematikçi 30 40 bini buluyordu ama işin içinde saiysette vardı
  • ilköğretim matematik öğretmenliğinin ataması çok iyi son atamalarda 68 puan ile atandı :) 70 bile değil ona göre düşünün okuması da daha rahat olur. Fakat elektrik-elektronik'te iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rehberciyiz1907

ilköğretim matematik öğretmenliğinin ataması çok iyi son atamalarda 68 puan ile atandı :) 70 bile değil ona göre düşünün okuması da daha rahat olur. Fakat elektrik-elektronik'te iyi.

aynen bende duymuştum bunu aslında hiç öğretmenlikte yoktu aklımda ama işte düştü aklıma şu tercih dönemimde kararsızım ve son gün yirmi gündür bir çıkmazdayım :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: rehberciyiz1907

ilköğretim matematik öğretmenliğinin ataması çok iyi son atamalarda 68 puan ile atandı :) 70 bile değil ona göre düşünün okuması da daha rahat olur. Fakat elektrik-elektronik'te iyi.

Matematik okumak rahatsa ben bir şey demiyorum bilmeden atmak kolay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vizit2332 V kullanıcısına yanıt
    Senin dediğin fen edebiyat matematik ve o çok zor fakat bu ilköğretim matematik öğretmenliği. . Eğitim fakülteleri diğer bölümlere oranla oldukça basit ve kolaydır hele de mühendisliğe göre çerezdir.
  • arkadasim, simdiki KPSS puanlarina gore tercih yapan aldanir. 2 yil icinde bu puanlar 85-90lara cikacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.