Bildirim
İlköğretim matemtik öğretmenliğimi elektrk elektrnik mühendisliğimi?? arkadaşlar son gün
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tandığım hiç elektrik elektornik çi yok ama tandığım çok matematik öğretmeni var bazıları aylık bin tl zor bulurken benim ders aldığım matematikçi 30 40 bini buluyordu ama işin içinde saiysette vardı -
ilköğretim matematik öğretmenliğinin ataması çok iyi son atamalarda 68 puan ile atandı :) 70 bile değil ona göre düşünün okuması da daha rahat olur. Fakat elektrik-elektronik'te iyi. -
quote:
Orijinalden alıntı: rehberciyiz1907
ilköğretim matematik öğretmenliğinin ataması çok iyi son atamalarda 68 puan ile atandı :) 70 bile değil ona göre düşünün okuması da daha rahat olur. Fakat elektrik-elektronik'te iyi.
aynen bende duymuştum bunu aslında hiç öğretmenlikte yoktu aklımda ama işte düştü aklıma şu tercih dönemimde kararsızım ve son gün yirmi gündür bir çıkmazdayım :S -
quote:
Orijinalden alıntı: rehberciyiz1907
ilköğretim matematik öğretmenliğinin ataması çok iyi son atamalarda 68 puan ile atandı :) 70 bile değil ona göre düşünün okuması da daha rahat olur. Fakat elektrik-elektronik'te iyi.
Matematik okumak rahatsa ben bir şey demiyorum bilmeden atmak kolay
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Senin dediğin fen edebiyat matematik ve o çok zor fakat bu ilköğretim matematik öğretmenliği. . Eğitim fakülteleri diğer bölümlere oranla oldukça basit ve kolaydır hele de mühendisliğe göre çerezdir. -
arkadasim, simdiki KPSS puanlarina gore tercih yapan aldanir. 2 yil icinde bu puanlar 85-90lara cikacak.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X