Hepimizin bir ilkokul lakabı vardır arkadaşlarımız tarafından takılan....
Peki ya sizin lakabınız neydi? Neden o lakabı takmışlardı? Forum ile paylaşın
BENİM NİCK'İM KASAPTI
SEBEBİ BABAMIM KASAP OLMASI
duygusuz du soyadımdan kaynaklanıo olsa gerek zaten pekte duygulu diilimdir sadece bnm için önemli olan kişilere karşı duyguluyumdur oda aşırı bi duygudur bi süre snra sıkılırlar bu duygu yoğunluğundan
bana taktıkları lakap takmışlardı burada söyleyemem utnıyom pm den söylesinler
Lisedeyim Hala Beni Adımın Yerine Kurt Diye Çağırırlar Soyadım Önplanda Gören Hocalar Bİle İlk adım Yerine Kurt Diye Sesleniyolar
Bana manyak diyolar Dh den dolayı
quote:
Orjinalden alıntı: poke abi
bana taktıkları lakap takmışlardı burada söyleyemem utnıyom pm den söylesinler
ilk öğretimde filazof diyolardı (tubitak ta lazerli güvenlik sistemi tasarlamıştım :D 6. sınıf) lisede çok fazla değiştirdim şuanda genel itibarıyla Hafız diyorlar (dinle bi alakası yok ama tamamen geyik) şuan o şekilde geçinip gidiyorum
bana 5. sınıftan beri kankusturan diyorlar ama kısaca kankus diyolar 5. sınıfta bi orta okul çocuğunun azını fena dağıtmıştım dudağı fln patlayınca kan man öyle oldu adımda turan kankus+turan=KankusTURAN oluyor
bana kepçe diyolar dı günde 5 posta da dayk yiyolardı
bana da ÇİTA derlerdi deli gibi koşardım...
1-5 sınıfları arası = Aydede adımdan dolayı (Ayberk ) 6-8 arası = P*ç (Yaptıklarmızdan dolayı) Şuan lisedeim henüz bi lakabım yoq ama futbol oynarken Hagi dienler war
genellikle sınıfta cümlelerimi rap gibi kafiyeli ve şarkıyla sölediğimden bana rap star,rap man gibi şeyler diyolar(ve de çok iyi rap sölerim)
Valla bende Liseden sonra lakabım oldu.
Adım Mert En sevdiğim adam da Tracy McGrady olduğu için T-MerT derler.
BABA DAYI HACI AMA GENELDE ALPER DERLER
tak bi lakabım oldu ve hiç değişmedi "Apo" adımdan dolayı olsa gerek
1-5 hiç brişey hepsini döverdim 2.sınıfta box a başlamişdım
6- 8 arası topcu isimleriyle çağırılardı iyi kalaceiydim tafarel derlerdi
lise çeşitli söylentiler vardı kimisi yarışçı kimisi reis kimisi çapkın..... üniv. cliocu diyorlar arabamdan dolayı
Bana CİRPİK diorlar soyisimden dolayi Okulda ismimimle çağıran daha duymadim yeni takıdıklarım bile hemen cirpik dior ama mutluyum