Şimdi Ara

İllegal Hayatlar: Meclis (2024)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• İllegal Hayatlar: Meclis | 1 Kasım'da sinemalarda Senarist & Yönetmen: Cenk Çelik Yapımcı: Hüseyin Bilikli Yapım: Joi, NetD, DMC Görüntü Yönetmeni: Ali Yılmaz, Armağan Komonovalı Senaryo: Cenk Çelik, Samih Berk Yılmaz Dağıtım: Cj Entertainment Türkiye Oyuncular: Mahsun Karaca, Şahin Sarsu, Mehmet Kahraman, Ali İhsan Varol, Mert Doğan, Cenk Çelik, Cem İşçiler ve Hamdi Alkan Mahsun, Şahin ve Mehmet, kurdukları LMKP adlı siyasi partinin yanlışlıkla meclise girmesi sonucu kendilerini yepyeni ve fırsatlarla dolu bir dünyanın içinde bulurlar. Kaçak kumarhane işletmeciliği ile başlayan hikaye, parti başkanı ve milletvekili olarak devam eder...

https://www.imdb.com/title/tt32251194/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ua-87 -- 8 Aralık 2024; 23:17:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Beklemedeyim :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ilk film iyiydi. bekliyoruzİllegal Hayatlar: Meclis (2024) 

• Vay, bunun yeni filminin geleceğini bilmiyordum. Aldım listeye. İlk film iyi hoştu da ben daha fazla mizah beklemiştim o tam kesmedi beni. Umarım bu daha iyisi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fragman geldi.İlk mesaja eklendi...

• Abov Sarıgül'ü de koymuşlar filme. İllegal Hayatlar: Meclis (2024)  Len bir de seks kasedi muhabbeti yapılması da tuhaf oldu. İllegal Hayatlar: Meclis (2024)  Hamdi Alkan'ın olması iyi olmuş. Şu haber spikerlerini de oyuncu olarak mı dahil ettiler acaba oraları nasıl yaptılar. Malum tanıdık spikerler de var. İllegal Hayatlar: Meclis (2024) 

Gelse de izlesek.

• Mahsun Karaca: (İllegal Hayatlar 2 filmi hk.)

''Türkiye'nin ilk +18 yaş alan komedi filmini yapmak da bize nasip oldu.''

İllegal Hayatlar: Meclis (2024)
  • Thomas Anderson kullanıcısına yanıt

Nasil 18 ustu almismar acaba?

• Thomas Anderson kullanıcısına yanıt

Vay arkadaş.İllegal Hayatlar: Meclis (2024)  Filmin gişesini olumsuz etkilemez umarım. Zaten sinema sektörümüz yok gibi bir şey bari bu adamlar kazansın da çeksin. Bir yapan da yok zaten.

• Sinemaya gitmekten iyice soğudum. Bu filmin vizyondan kalktıktan sonra herhangi bir dijital platforma gelip gelmeyeceği konusunda haber çıktı mı?

• Pablo Vader kullanıcısına yanıt

Film illaki vizyondan kalktıktan sonra, birkaç ay sonra platforma gelecektir.

• film güzele benziyor seks kasedi kötü olmuş sarıgule denk gelmiş..haha

• gitmenizi tavsiye ederim kesinlikle.

• hyhelvaci kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsunuz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • reko kullanıcısına yanıt

Kim kiminle hangi şekilde halvet bize ne anlamıyorum.

Film vizyondan kalktı mı? Geri sayıma geçiyor muyuz platforma gelmesi için?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.