bu ne ya id mi yazarken bu cıkıo ve ttamama basıorum atıo oyundan yardım edin yaaa
FORMAT
quote:
Orjinalden alıntı: Real_Prens
bu ne ya id mi yazarken bu cıkıo ve ttamama basıorum atıo oyundan yardım edin yaaa
sil bidaha yükle
quote:
Orjinalden alıntı: __Sniper___
FORMAT
+1
oke format MALHACK arama yaptırttım bulamadı bişi 10 kere sildim yükledim gene bulmadı attırcam format su an saf saf forumda dolasıom baaska bi işim yok ne zor knightsızlık
banada oldu xtrapı bi siliyim dedim sonra oyuna girdim bunu dedi
nası düzelttin??
banada bi kere pb den sped hack kick i geldi hic alakasi bile yoktu ama oyle aksakliklar oluyo malesef :(
Knightın klasöründe server.ini dosyası var ordan versiyonu 1299 yap. Launcherı aç yüklemeye başlasın patchleri sonra bittiğinde gir oyuna düzeliyo bende de oldu bu şekilde düzelttim
formatmı yani sadece formatlamı düzeltcez bunu üff
onur saol yapıorum su an inşallah olur eger olursa varya sabah aksam dua etcem sana ya format atıcamda kasayı acarsam garantisi gitcek makinanın sahibide bize uzak arabaad yok altımda olur inşallah
OLMADI
Ya herşeye format, formatla ne alakası var ya?
Knight OnLine için kullanılabilecek bir program sürekli sende açık duruyor ve o yüzden girişin engelleniyor.
Örnek: MYKO ya AC Tool ile giremezsin
işte malhack var onu silmem lazım girmem için malhack neyse artık bilmiorum küfür ettircek bana onu aradım taradım yok silinemedigi halikarda giremicem demekki silinmesi için format üff ya o akdar video o kadar resim gidicekkk
Güvenli Kip de Başlat Siler
quote:
nası düzelttin??
sildiğim x trap dosyasını tekrar yükledim düzeldi
quote:
işte malhack var onu silmem lazım girmem için malhack neyse artık bilmiorum küfür ettircek bana onu aradım taradım yok silinemedigi halikarda giremicem demekki silinmesi için format üff ya o akdar video o kadar resim gidicekkk
Önemli dosyalarının silineceğini bile bile format atıyorsan sana gülerim direk bilgisayarı çöpe atmanı öneririm. Yedekleme diye bişey var, sen keşfettin mi bilmiyorum ama.
Ben zaten nadiren format atarım 2 tane sürücüm çok uzun süredir format atılmadığı hâlde kaç kere windows kurdum (Format atılmayan sürücüye) O sürücülere kaç kez virüs girdi neler neler oldu ben hâla format atmıyor ve hâla sapasağlam hiç hack yemedim acaba neden?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme