Şimdi Ara

<> İLLERE GÖRE FOTOĞRAFÇILIK GRUPLARI <> [KAYITLARA DEVAM] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
10
Favori
32.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Orijinalden alıntı: TheEdgeOfGlory

balıkesir..

Dostum nerdensin nerelesin

Burhaniye hocam sen?
  • İstanbul Nikon D5100 + Nikon 18-105 VR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsTCLuB -- 11 Eylül 2012; 16:08:44 >
  • Bu liste tutsa da etkinlikler yapsak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seboist64

Istanbul olarak eklenebilirim listeye Arkadaşlar fotoğraf buluşmalarının yanında ekipman ödünç işine girsek nasıl olur, tabi bunun için samimiyet ve güven gerekiyor ama çok hoş olur diye düşünüyorum. Çoğumuz almak istediğimiz lensi test etme şansı bulamıyoruz oysa birbirimize ödünc versek bir iki gün kullansak çok iyi fikir edinebiliriz belki boş bir heves olduğu anlaşılacak belkide ekipman etkileyecek ve alma dürtüsü artacak vs...

Bu durum hemen herkes için gerekli. Gruptaki dostlar birbirini daha iyi tanıyana dek buluşmalarda ekipman denenir, zaten zamanla dostluk arttıkça ödünç de alır veririz.
    @Coğrafyacı84, iyi dileklerin için teşekkürler, darısı isteyen herkesin başına (:

• quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

quote:

Istanbul olarak eklenebilirim listeye Arkadaşlar fotoğraf buluşmalarının yanında ekipman ödünç işine girsek nasıl olur, tabi bunun için samimiyet ve güven gerekiyor ama çok hoş olur diye düşünüyorum. Çoğumuz almak istediğimiz lensi test etme şansı bulamıyoruz oysa birbirimize ödünc versek bir iki gün kullansak çok iyi fikir edinebiliriz belki boş bir heves olduğu anlaşılacak belkide ekipman etkileyecek ve alma dürtüsü artacak vs...

Bu durum hemen herkes için gerekli. Gruptaki dostlar birbirini daha iyi tanıyana dek buluşmalarda ekipman denenir, zaten zamanla dostluk arttıkça ödünç de alır veririz.
    @Coğrafyacı84, iyi dileklerin için teşekkürler, darısı isteyen herkesin başına (:

Benim yani :) Donanımları ilk sayfaya ekle istersen. Aynı makinayi kullananlar birbirinden faydalanır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

balıkesir..

Dostum nerdensin nerelesin

Burhaniye hocam sen?

Ben merkezdenim , yazları Ören'e geliyom arada

• quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

quote:

Abi merhaba bir kaza sebebiyle foruma gelemedim.ben bu hafta sonu Kayseri'de olacağım, önümüzde ki hafta Mersin'deyim isterseniz etkinlik yapalım saygılar...

• Gökhan BURSA
  • İstanbul
  • İstanbul a beni de yazabilirsiniz (:
  • Tekirdağ. Nikon D5100 18-55 Kit + 55-200
  • izmir nikon d5100 + 18-55 + 55-200
  • aynı mesajı 2 kez göndermişim yanlışlıkla ; onun yerine şunu yazayım dedim 30 eylül 2012 tarihine kadar izmirde konak halk üniversitesi kayıtları

yapılıyor. elbette fotoğrafçılık kursu da açılacak kurslardan biri. 30 eylülden sonra haftanın hangi günü ve saat kaçta olacağı belirleniyor sanırım önkayıt

başvurusuna göre.kasımdan mayısa kadar haftada bir gün-üç saat süren kurs bir haziranda bir sergiyle tamamlanıyor. ilgilenen arkadaşların dikkatine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi user_izmir -- 24 Eylül 2012; 16:12:56 >
  • Yok mu arttıran :) Ekipmanları yazmıyor muyuz kardeşim ilk sayfaya. Gerçi bebek oldu onut sen buraları artık.

• KARABÜK

Beni de yazarsanız :)
  • İstanbul
  • arkadaşlar ek iş olarak Huncalife ve Lorems firmaları ile çalışıyorum... Bu iki firmadan biri ile yada ikisiyle birlikte çalışabilirsiniz bence.. Huncalife üyeliği ücretsizdir zaten .. Loremste 5 tl alıyor size katalog gönderiyor yani bu 5 tl de kargo ve katalog parası.. Hiçbir riskiniz yok zaten olsaydı burda sizinle paylaşmazdım..

http://www.kazansende.com/evden-yapilacak-ekis-ariyorum/

Adresimizden Huncalife ve Lorems Firmaları hakkında geniş bilgi edinebilirsiniz.
  • merhaba
    istanbul

canon 600d 18-55, 50 mm, 70-300 USM
  • Kayıtlar tamamdır; ekipmanları yazarsak daha iyi olur..

Düğün ve her tür portre çekimleri için en iyi lens hangisidir?
  • Bursa
    GH1 - 14-140mm stok lens + F1.7 20mm
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.