Şimdi Ara

İLLERE GÖRE LPG İNDİRİM VE ZAMLARI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
4.481
Cevap
24
Favori
213.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

PO : 1.650

SHELL : 1.630

Akpet : 1.630

AYGAZ: 1.660
  • Ankara: shell (1.47)
    total(1.46)
    akpet(1.39)
  • SİVAS İLİNDE AYGAZ-TOTAL 1.60
    DİĞERLERİ 1.59 OLMUŞ.

Daha fazla düşeceğini tahmin ediyordum,Bundan önce 1.60 ile 1.61 idi.Yani 1 kuruşluk bir indirim yapmışlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Okifi

SİVAS İLİNDE AYGAZ-TOTAL 1.60
    DİĞERLERİ 1.59 OLMUŞ.

Daha fazla düşeceğini tahmin ediyordum,Bundan önce 1.60 ile 1.61 idi.Yani 1 kuruşluk bir indirim yapmışlar.

ewet abicim adapazarı aygaz 1,55
    netgaz 1,20
  • mersinde bp 1.47

shell 1.59

opet 1.58
  • arkadaslar ucuz lpg alındıgında gaz fılıtrelerı cabuk tıkanıyo gbı geldı bana ..ucuz etın yahnisi misalı
  • quote:

netgaz 1,20

Bu gazı tuttum, otogazdan çok modem markasına benziyor , hem fiyatı da süper
  • İzmir Karşıyaka Petrol Ofisinden iki üç gün önce 1.59'a aldım.
  • Yeni fiyatlar ve indirimler bekleniyor.Yaz yaklaştı ve tatil için ısınma turlarına başladık.
  • antalya antgaz 1.50
  • quote:

antalya antgaz 1.50

Antalya'ya sık sık gidiyorum ve antgazı çok görgüm ama hiç denemedim. Performansı nasıl acaba, iyi mi? memnun kaldınız mı?
  • Nasıl anladınız bunu merak ettim filtreyi söküp baktınızmı biraz daha açarmısınız olayı. Teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: cemalx

arkadaslar ucuz lpg alındıgında gaz fılıtrelerı cabuk tıkanıyo gbı geldı bana ..ucuz etın yahnisi misalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: barisozyurt

quote:

antalya antgaz 1.50

Antalya'ya sık sık gidiyorum ve antgazı çok görgüm ama hiç denemedim. Performansı nasıl acaba, iyi mi? memnun kaldınız mı?

2.kez kullanıyorum fark yok gibi ama istasyon uzak gidip gelmeye değmez
  • Dün Menemen Shell den aldım 1,39 tl izmir 1,54 tl farka bakın. Menemende birkaç istasyon 1,39 tl den satıyor. Tüm Türkiye'de bu fiyatı istiyoruz.
  • Siz şanslısınız bize göre,sivas ilinde 1.59 kuruş.Daha doğuya gidince herhalde 1.80 ler görünür gibi.
  • Bugün gördüm lpg ye 30 kuruş zam gelmiş.Sivas 1.62 kuruş olmuş.
  • quote:

Bugün gördüm lpg ye 30 kuruş zam gelmiş.Sivas 1.62 kuruş olmuş.

Nasıl yani, fiyatlar zaten 1.59-1.62 civarı değil mi?, 30 kuruş zamla 1.62 nasıl oldu ?
  • Birkaç gün önce 1.59 idi.Dün baktım 1.62 olmuş.Bende anlamadım be neyin zammı?

quote:

Orjinalden alıntı: barisozyurt

quote:

Bugün gördüm lpg ye 30 kuruş zam gelmiş.Sivas 1.62 kuruş olmuş.

Nasıl yani, fiyatlar zaten 1.59-1.62 civarı değil mi?, 30 kuruş zamla 1.62 nasıl oldu ?
  • quote:

Birkaç gün önce 1.59 idi.Dün baktım 1.62 olmuş.Bende anlamadım be neyin zammı?

Yaw arkadaşım 3 kuruş zam oldu desene o zaman ya. 30 kuruş zam olmuş dedin, yüreğime iniyodu az kalsın.
  • bizim burda lpg ye 2 kuruş daha indirim oldu :
    1.56 lpg
    3.07 benzin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.