Şimdi Ara

İLLERE GÖRE LPG İNDİRİM VE ZAMLARI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.481
Cevap
24
Favori
213.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar,dün benzinde 5 krş indirim yapıldı,bu indirim oranı lpg ye yansıdımı,yansımadımı?İnşallah biraz daha fiyatlar düşer,nede olsa yaz gelmeye başladı ve gezmeler arttı.
  • yansımadı ben kontrol ettim
  • Dün Ankara'da LPG'nin en ucuz satıldığı bölge olan Ostim civarlarını gezdim, tüm otogaz istasyonlarındaki fiyatlara baktım ve 1.38'den daha ucuz gaz yok. Ankara'da daha ucuz bir yer bilen var mı?
  • ankara istanbul yolunda mavi bilgisayar ve vatan bil. 1-2 km geçince sağda hizmetgaz dı yanılmıyorsam 1,30
  • quote:

ankara istanbul yolunda mavi bilgisayar ve vatan bil. 1-2 km geçince sağda hizmetgaz dı yanılmıyorsam 1,30

Teşekkürler. Oraya gaz alıp bir deniim. Performans-Menzil bakımından beni tatmin ederse almaya devam edebilirim.
  • ant. serik civarı enerjide 1.50
  • Ankarada rekor fiyat en düşük ve en yüksek olmak üzere BP bayilerine ait. Etlik BP de 1,61 ytl ye gaz satılırken Kurtuluşta 1,24 ytl ye lpg satılıyor. İkiside BP ikiside Aynı gazı satıyor. Ama aradaki fark yaklaşık %25 varın siz hesaplayır kâr marjının nerelerde olduğunu ve bu istasyonların halkı nasıl öptüğünü.
  • gazın propan değeri düsüktür.aracın uzun km gitmesini ve performansını sağlayan gazın içindeki bir değerdir bu. yani istasyonlarda hava basma olayı yoktur sadece gazın propan değerini düsürürler. ucuz etin yahnisi az km yaptırır anlıyacağın..
    quote:

Orjinalden alıntı: sarpkaya

Ankarada rekor fiyat en düşük ve en yüksek olmak üzere BP bayilerine ait. Etlik BP de 1,61 ytl ye gaz satılırken Kurtuluşta 1,24 ytl ye lpg satılıyor. İkiside BP ikiside Aynı gazı satıyor. Ama aradaki fark yaklaşık %25 varın siz hesaplayır kâr marjının nerelerde olduğunu ve bu istasyonların halkı nasıl öptüğünü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kasım04

gazın propan değeri düsüktür.aracın uzun km gitmesini ve performansını sağlayan gazın içindeki bir değerdir bu. yani istasyonlarda hava basma olayı yoktur sadece gazın propan değerini düsürürler. ucuz etin yahnisi az km yaptırır anlıyacağın..
    quote:

Ankarada rekor fiyat en düşük ve en yüksek olmak üzere BP bayilerine ait. Etlik BP de 1,61 ytl ye gaz satılırken Kurtuluşta 1,24 ytl ye lpg satılıyor. İkiside BP ikiside Aynı gazı satıyor. Ama aradaki fark yaklaşık %25 varın siz hesaplayır kâr marjının nerelerde olduğunu ve bu istasyonların halkı nasıl öptüğünü.

yok öyle bişey bunun propanını benzin istasyonu ayarlayacak değil ya hepsine standart aynı gaz geliyo zaten arkadaş hava basmışlar dememiş iyi okuyun...

• Böyle saçmalıklara inanmayın. Gazın propanı az olursa daha az değil daha çok km yaparsınız ayrıca. Propan sadece aracın kışın daha iyi çalışmasını sağlar.
    İkinci noktaya gelince en ucuza aldığım gaz olan güvenal gaz ile en pahalı satılan en yüksek propanlı Aygaza göre 30 km fazla yapıyorum. Hep bu mantık insanların sizi enayi yerine koymasına neden oluyor ya işte. İyi düşünün kazık yemeyin.
    Yada siz bilirsiniz yeyin gitsin...

quote:

gazın propan değeri düsüktür.aracın uzun km gitmesini ve performansını sağlayan gazın içindeki bir değerdir bu. yani istasyonlarda hava basma olayı yoktur sadece gazın propan değerini düsürürler. ucuz etin yahnisi az km yaptırır anlıyacağın..
    quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpkaya -- 4 Mayıs 2009; 21:31:35 >

• Alakasız ama bir şey soracağım.Bu LPG fiyatları neden abartı derecede dengesiz?
  • neden olacak kimi istasyonların açgözlülüğü paraya doymamasından bazıları ise sürümden kazanayım deyip az karla satıyor buda ucuz oluyor aslında aynı gaz...
  • quote:

ankara istanbul yolunda mavi bilgisayar ve vatan bil. 1-2 km geçince sağda hizmetgaz dı yanılmıyorsam 1,30

İstanbul yolunda Mavi bilgisayardan Şaşmaz kavşağına kadar yolun sağından yavaş yavaş gittim ama yolda 1.30'a gaz satan bir yer göremedim. En ucuz 1.39'a Akpet vardı . . . Bu dediğin yer Mavi Bilgisayar --> Akköprü istikametinde mi ?
  • quote:

Böyle saçmalıklara inanmayın. Gazın propanı az olursa daha az değil daha çok km yaparsınız ayrıca. Propan sadece aracın kışın daha iyi çalışmasını sağlar.
    İkinci noktaya gelince en ucuza aldığım gaz olan güvenal gaz ile en pahalı satılan en yüksek propanlı Aygaza göre 30 km fazla yapıyorum. Hep bu mantık insanların sizi enayi yerine koymasına neden oluyor ya işte. İyi düşünün kazık yemeyin.
    Yada siz bilirsiniz yeyin gitsin...

quote:

quote:

aynen katılıyorum 1.26 lık gaz 1.57lik gazdan daha fazla km yaptırıyor denedim gördüm

• quote:

Orjinalden alıntı: barisozyurt

quote:

İstanbul yolunda Mavi bilgisayardan Şaşmaz kavşağına kadar yolun sağından yavaş yavaş gittim ama yolda 1.30'a gaz satan bir yer göremedim. En ucuz 1.39'a Akpet vardı . . . Bu dediğin yer Mavi Bilgisayar --> Akköprü istikametinde mi ?

merhaba,
    arkadaşım o yoldon ilk kez geçtim. belki 1-2 km den fazladır. ama emin ol ki gördüm. bizde vatan bilgisayarın hemen yanındaki akpetten aldık. sonra ordan biraz daha istanbul yönüne gidince yine sağda 1,30 a satan yer gördüm.

kolay gelsin....

• quote:

arkadaşım o yoldon ilk kez geçtim. belki 1-2 km den fazladır. ama emin ol ki gördüm. bizde vatan bilgisayarın hemen yanındaki akpetten aldık. sonra ordan biraz daha istanbul yönüne gidince yine sağda 1,30 a satan yer gördüm.

kolay gelsin....

Anladığım kadarıyla dediğin yer daha da ilerde. Neyse o taraflara arasıra yolum düşüyor, bi gidişimde bakarım.
  • ARKADASLAR UCUZ ETIN YAHNISI OLAYI VAR HER İŞTE OLDUGU GBI UCUZ ALDIM SORUN CIKARDI
  • izmit opet 1.52 oldu (1.55den düştü)
  • quote:

Orjinalden alıntı: sametadali

neden olacak kimi istasyonların açgözlülüğü paraya doymamasından bazıları ise sürümden kazanayım deyip az karla satıyor buda ucuz oluyor aslında aynı gaz...

İstasyona gelen gaza oynama yapılamaz değil mi?Atıyorum Bornova Shell in gazı ile(bornova shell de gaz yok sadece fuzuli örnek) aliağa shell in gazı aynı mı olur?Bornova 1.59 dan satarken Aliağa 1.25 den satıyor olsa,az da olsa kıllanmak gerekir mi yoksa ikisi de shell hat aynı kesinlikle fark olamaz diyebilir miyiz?
  • lpgde 3 kuruşluk indirim duyurulur
    http://gm.poas.com.tr/pompafiyat/lpgfiyat/LPGFiyat.mht
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.