neden olacak kimi istasyonların açgözlülüğü paraya doymamasından bazıları ise sürümden kazanayım deyip az karla satıyor buda ucuz oluyor aslında aynı gaz...
İstasyona gelen gaza oynama yapılamaz değil mi?Atıyorum Bornova Shell in gazı ile(bornova shell de gaz yok sadece fuzuli örnek) aliağa shell in gazı aynı mı olur?Bornova 1.59 dan satarken Aliağa 1.25 den satıyor olsa,az da olsa kıllanmak gerekir mi yoksa ikisi de shell hat aynı kesinlikle fark olamaz diyebilir miyiz?
gaz ile oynamaları çok zor benzin olsa su katabilirler ama gazda bu kadar kolay değil yapabilecekleri en kolay hile pompa hilesidir mesela 20 litre koymuştur ama 25 litre gösteriyodurki sanıyorum arasıra denetleme yapılıyor istasyonlara buna cesaret edebilirlermi bilmiyorum...
Teşekkürler,sevindirici bir haber.Herhalde burada da 1.60 dan 1.57 olur.
Petrol varil fiyatları 60 dolara dayandı. Varil fiyatı düşerken "bizim elimizde 3 ay önce yüksek fiyattan aldığımız akaryakıt var, indirimi hemen yapamayız" diyen dağıtım şirketleri hemen benzine zammı koydular, dün itibariyle benzine zam geldi. LPG'ye de zam yoldadır arkadaşlar... İnşallah yanılırım...
Petrol fiyatı 60 dolardan biraz düştü, son fiyat aşağıda;
Oil Dashboard May, Thursday 14 2009 - 11:27:07 Crude Oil $57.40 ▼0.62 1.07% 11:27 AM EDT - 2009.05.14
Sakaryada LPG 1.09 Sadece bir yerde üstelik aygazın yan ürünü :(
quote:
Orjinalden alıntı: faruksevgili
Sakaryada LPG 1.09 Sadece bir yerde üstelik aygazın yan ürünü :(
yuh
Faruk hocam sakaryada hangi istasyon
quote:
Orjinalden alıntı: okis
Gündoğar petrol
1.09 u görünce insanın sakaryada olası geliyor
sn.faruk sevgili lpg fiyatları konusunda şanslısınız bizim burada halen 1.60 o fiyatları edirnede görebilicekmiyiz 1.09 gibi gerçi 1.30 rağzıyım
adana-mersin yolunda 1.22 bugun fulledim adanalılara duyurulur
quote:
quote:
Gündoğar petrol
1 .18 şu anda
Birkaç bidonda yanınıza yedek alsaydınız,buralarda bu rakamlar bizler için ütopya.
quote:
Orjinalden alıntı: rechan_cdx
quote:
quote:
Gündoğar petrol
1 .18 şu anda
quote:
Birkaç bidonda yanınıza yedek alsaydınız,buralarda bu rakamlar bizler için ütopya.
Ankara'da LPG ucuz diye bilinir ama 1.18 Ankara için bile ütopya.
ankarada GÜNEYGAZ var konya yolunda. kullanan bilen varmı acaba???
izmirde buca şirinyer çıkışında bi gaz istasyonu var orda bugün 1,39 gördüm 1,50 falandı aynı yer bi denicem oranın gazını 1,53 e aygaz almaktan iyidir az fark değil....
yozgat sorgunda akpet de gaz 1,29
yozgat saraykentte ipragaz var po da 1,36 çok kaliteli.
Sevgili alpergndz; Önümüzdeki ay sonunda inşallah oradan geçeceğim,bu fiyatlar devam ederse,sivastan boş depo ile yola çıkmayı düşünüyorum,burada halen 1.58 kuruş.
quote:
Orjinalden alıntı: alpergndz
yozgat sorgunda akpet de gaz 1,29
yozgat saraykentte ipragaz var po da 1,36 çok kaliteli.
adapazarı lipet gaz 1,13 lira
syn okifi abicim buradan gecersen deponu ben dolduracam nolcakkı senın depo ufak en fazla 25 liraya dolar