Şimdi Ara

İLLERE GÖRE LPG İNDİRİM VE ZAMLARI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.481
Cevap
24
Favori
213.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Okifi

Sevgili alpergndz;
    Önümüzdeki ay sonunda inşallah oradan geçeceğim,bu fiyatlar devam ederse,sivastan boş depo ile yola çıkmayı düşünüyorum,burada halen 1.58 kuruş.

siz gelmeden bir gün önce bana pm den yazın çıkacağınızı ben size rakamların değişip değişmediğini söylerim.PO var saraykenti geçince doğankent kasabasında zaten yol üzeri gazları çok güzel bizim burdaki çoğu araba ordan alıyor lpg yi.İpragazla anlaştılar en son 1.54 tü rekabet başladı buralarda ve şimdi 1.36 salı günü fulledim duyar duymaz.Pek alışık değiliz bu rakamlara fırsatı kaçırmamak lazım.

sorgunda akpet ve diğerlerinde rekabet var 1.20 kadar inmiş diğerleri..Çok güzel tabiki hilesi yoksa...

• Aramız 2,5 saatlik mesafe var ve iki il arasında 400 kuruş fark var.Ne biçim iş anlamadım.

quote:

Orjinalden alıntı: alpergndz

quote:

Sevgili alpergndz;
    Önümüzdeki ay sonunda inşallah oradan geçeceğim,bu fiyatlar devam ederse,sivastan boş depo ile yola çıkmayı düşünüyorum,burada halen 1.58 kuruş.

siz gelmeden bir gün önce bana pm den yazın çıkacağınızı ben size rakamların değişip değişmediğini söylerim.PO var saraykenti geçince doğankent kasabasında zaten yol üzeri gazları çok güzel bizim burdaki çoğu araba ordan alıyor lpg yi.İpragazla anlaştılar en son 1.54 tü rekabet başladı buralarda ve şimdi 1.36 salı günü fulledim duyar duymaz.Pek alışık değiliz bu rakamlara fırsatı kaçırmamak lazım.

sorgunda akpet ve diğerlerinde rekabet var 1.20 kadar inmiş diğerleri..Çok güzel tabiki hilesi yoksa...

• Sevgili rechan_cdx;
    Çok komiksin,yinede sağol,varol,çok teşekkürler.Ama bu sene İstanbul üzerinden değil,direkt Esk,şehir üzerinden Ayvalığa geçecem.

quote:

Orjinalden alıntı: rechan_cdx

adapazarı lipet gaz 1,13 lira

syn okifi abicim buradan gecersen deponu ben dolduracam
    nolcakkı senın depo ufak en fazla 25 liraya dolar

• quote:

Aramız 2,5 saatlik mesafe var ve iki il arasında 400 kuruş fark var.Ne biçim iş anlamadım.
    Allah nasip ederse 27 Haziranda yola çıkacam.

quote:

Orjinalden alıntı: alpergndz

quote:

Sevgili alpergndz;

• quote:

Orjinalden alıntı: rendezvouss

ankarada GÜNEYGAZ var konya yolunda. kullanan bilen varmı acaba???

Daha önce güneygaz kullandım bir sorun yok kullananlar da memnun..
  • İzmirde aygaz 1.53.Diğerleri tahminen 1.40 gibidir.Şimdi %50 tasarruf yapıyorsunuz sayın LPG ciler
  • quote:

Orjinalden alıntı: x15

quote:

Orjinalden alıntı: rendezvouss

ankarada GÜNEYGAZ var konya yolunda. kullanan bilen varmı acaba???

Daha önce güneygaz kullandım bir sorun yok kullananlar da memnun..

o zaman alınabilir anladığım kadarı ile web sitesinida inceledim. alıp deneyeceğim. o zaman farkı göreceğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: reason666

İzmirde aygaz 1.53.Diğerleri tahminen 1.40 gibidir.Şimdi %50 tasarruf yapıyorsunuz sayın LPG ciler

aygaz 1,53 bp po shell falan 1,50 falan ama buca çıkışında bi gazcı var orda 1,39 gördüm geçende yarın ordan alcam bakalım....sende lpgye geç artık bak %50 oldu
  • Ankarada 1.61 ytl etlik BP 1.15 ytl ostim Kale gaz.
    Aradaki fark % 30 ve km farkı yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sametadali

quote:

İzmirde aygaz 1.53.Diğerleri tahminen 1.40 gibidir.Şimdi %50 tasarruf yapıyorsunuz sayın LPG ciler

aygaz 1,53 bp po shell falan 1,50 falan ama buca çıkışında bi gazcı var orda 1,39 gördüm geçende yarın ordan alcam bakalım....sende lpgye geç artık bak %50 oldu

Hafta sonu Menemen tarafına gittim 1,39 tl idi . Şimdi 1,35 tl oluş. Biz İzmir de hala 1,53 ten alıyoruz

• quote:

Orjinalden alıntı: muratezcan

quote:

Orjinalden alıntı: sametadali

quote:

Hafta sonu Menemen tarafına gittim 1,39 tl idi . Şimdi 1,35 tl oluş. Biz İzmir de hala 1,53 ten alıyoruz

dediğim buca şirinyer çıkışındaki yerde geçen hafta 1,39 görmüştüm bugün okul çıkışı çevre yolundan değilde şehir içinden döndüm eve sırf gaz almak için tekrar 1,49 a çekmiş şerefsizler almadım bende

• Bomba, Devlet ne oluyor derken adamlar LPG'ye 9 kuruş zam yaptı....
    Allah gözlerini doyursun
  • forumda neden sadece benzine geliyo mazotla lpgye neden gelmiyo diyen arkadaşlar vardı kına yakarlar şimdi
  • Arkadaşlar dün 10 kuruş lpg ye zam gelmiş ve hiç bir yerde yer almadı.1.57 idi,şimdi 1.67 kuruş olmuş.
  • EPDK şiketlere fiyatlarını düzenlemeleri için 20 gün süre verdi ya. Bu uyanık arkadaşlarda fiyatı arttırıp. Sonrada EPDK nın yazısına istianaden indirim yapacaklar. Yani fiyatlar bir süre sonra yine düşecek ama değişen birşey olmayacak. Hükümet bu tekel arkadaşların canını öyle bir yakıp fiyatlandırma ile ilgili öyle bir düzenleme yapmalı ki böyle fahiş fiyatlar olmasın. Tabi bu arada kendi aldığı tatlı vergidende fergat etmeli.
  • Şimdi hangisine vuralım,birisi hükümetimiz,diğeride bizleri kaz gören kan emicilerimiz.Al birisini vur ötekine,vatandaşı düşünen kim.Tüm bu göstermelik indirimler gelip geçici.Petrol 150 doların üstüne çıkmıştı,benzin 3 lira idi,şimdi 67 dolarlarda,yine benzin 3.20 kuruş civarlarında.

quote:

Orjinalden alıntı: muratezcan

EPDK şiketlere fiyatlarını düzenlemeleri için 20 gün süre verdi ya. Bu uyanık arkadaşlarda fiyatı arttırıp. Sonrada EPDK nın yazısına istianaden indirim yapacaklar. Yani fiyatlar bir süre sonra yine düşecek ama değişen birşey olmayacak. Hükümet bu tekel arkadaşların canını öyle bir yakıp fiyatlandırma ile ilgili öyle bir düzenleme yapmalı ki böyle fahiş fiyatlar olmasın. Tabi bu arada kendi aldığı tatlı vergidende fergat etmeli.

• dünkü zama göre adanada 1.63 mersin yolundan alıyorum ben 1.29 şuan zamdan önce 1.54e 1.22 idi gazlar arasındada kar ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dkerem2 -- 4 Haziran 2009; 21:29:29 >
  • yozgatta rekabet malesef bitti artıık 1,60 ipragazda akpette 1,63 falan...
  • diyarbakırda tüm gazlar 1,67.Allah tepelerinden baksın.bir gecede 10kuruş zam geçiridiler yaa
  • sevgili arkadaşlar bu hafta sonu BURSA-GAZİANTEP yolculuğu yapacam.
    bursa-eskişehir-ankara-aksaray-adana-gaziantep şeklinde olacak lpgli aracımla en uygun ve kaliteli lpg nerelerden almalıyım.
    simit depo var 40 lt felan alıyo bursadan full çıkarım. 40 lt ile 400-500 km gider.
    yardımlarınızı bekliyorum. herkes bulunduğu ilde benim yol üstünde nerede lpg kaç lira bana yardımcı olursa sevinirim.

şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.