Şimdi Ara

İllüminati hakkındaki düşünceleriniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • üçgen iç açıları toplamı da 180
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Cahillik başa bela.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünya'ya yeni bir düzen getirmeyi amaçlayan bir topluluk, amaçları direk kaos yaratmak değil bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fastidious

Cahillik başa bela.

yaa insan bir düşünür yazarken birazcık beynini zorla bilim adamlarının %90 nı niye ataist veya mason diye biraz beynini kapesiteni zorla şu an kullandığın pc ,kullandığın elektirik bile ataist buluşu yeuppppiiiii.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 31 Ocak 2015; 20:48:10 >
    Yaş 11 mi birader. Öyleyse çocuk diyip cahil olmadığını düşünücem çünkü.

• İzleyin bilinçlenirsiniz
  • quote:

Yaş 11 mi birader. Öyleyse çocuk diyip cahil olmadığını düşünücem çünkü.

dindar olup allaha 7/24 ibadet edip bişeyi icad eden insanlık adına çığır açan bir örnek isim ver kim? bende özürdiliyim.......müslümanlar kuantum fiziğini devirdide benimmi haberim yok...şu an kolundaki saate evindeki kullandığın elektirk bi çok kullandığın elektronik pc telefon alet bile ataist buluşu tatlım...ataist değilim savunmak adına yazmıyorum ama gerçekleride görmezden gelemem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 31 Ocak 2015; 20:58:19 >
  • Hiç iyi şeyler düşünmüyorum küfür etmeden anca bu kadar yazabiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

Buradan Illuminati başkanına sesleniyorum.İstifa etmezsen şerefsizsin.Bakın ben adama şerefsiz demiyorum Ertem.Ben kimseye şerefsiz demem.Ama istifa etmezsen şerefsizliktir bu.Konuş Rasim.

Etmiyom lan sanane

Farabi Harezmi İbn-i Sina

• quote:

Farabi Harezmi İbn-i Sina

kendisnin iyi bir hekim ama tıp bilimi ve modern tıpın gelişiminde hiç bir bağı yok onu yazcağını tahmin ettim zaten...bahsettiğim konu zaten bilim ve teknoloji....tıp değil..insanlar hasta olur ve çare arar bu en yobaz inançta bile var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 31 Ocak 2015; 21:05:00 >
    Gelişim demek sadece telefon elektronik alet tasarlamak falan mı? Hepsi ve daha birçoğu gayet kendi alanlarında kendini kanıtlamış insanlar.

• quote:

Gelişim demek sadece telefon elektronik alet tasarlamak falan mı? Hepsi ve daha birçoğu gayet kendi alanlarında kendini kanıtlamış insanlar.

teknoloji demek elektrik elektronik demek bunlar olmasa sen burdan işkembeden sallayabilirmiydin acaba lafa bakbunları icad eden insanların büyük bir bolumu inançsız ataist veya mason...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 31 Ocak 2015; 21:08:37 >
    Tm en birinci sensin. Daha fazla devam etmek isterdim ama bazı şeylere körü körüne bağlandığından bir adım öteye gidemiyoruz. At gözlüklerini çıkardığın zaman pm.

• quote:

Tm en birinci sensin. Daha fazla devam etmek isterdim ama bazı şeylere körü körüne bağlandığından bir adım öteye gidemiyoruz. At gözlüklerini çıkardığın zaman pm.

bak bana şu an bana yazıyorsun bak bakalım kimin sayesinde yazıyorsun, interneti icad eden kimmiş inancı neymiş git bi araştır okey...şu an bana ataistin buluşu sayesinde yazıyosun ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 31 Ocak 2015; 21:16:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

Cahillik başa bela.

yaa insan bir düşünür yazarken birazcık beynini zorla bilim adamlarının %90 nı niye ataist veya mason diye biraz beynini kapesiteni zorla şu an kullandığın pc ,kullandığın elektirik bile ataist buluşu yeuppppiiiii.......

orta ve ileri dereceli masonlar için söylüyorum:ateist falan değiller.masonlar satanisttir hadi bana ileri derece ateist bir mason göster.aksine masonlar kurana inanırlar

ateist bir kimse ancak masonların hizmetkarı olabilir.herkese hitaben söylemedim bunu yanlış anlaşılmasın

Edit:veya yazdığını şimdi farkettim.neyse genede bilmeyenler bilgilensin diye yazıyı kaldırmıyorum
    Edit 2:ateist bilim adamları sandığın kadar çok değil.pekala dindar ve muhafazakar bir hristiyan da bilim adamı olabilir.tarihte de bunun çok örneği vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harahetta -- 31 Ocak 2015; 21:21:02 >

• harahetta kullanıcısına yanıt
    yeah masonlar okadar deliki şeytana tapıyolar çünkü cehennemi 5 yıldızlı otel sanıyolar oyle bi sallamışsınki klasik akneli ergen mason tanımı olmuş...mason luğun yani duvar örücülerin birinci temel ilkesi bilim ve aydınlanmadır illuminati =aydınlanma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 31 Ocak 2015; 21:26:07 >
  • quote:

yeah masonlar okadar deliki şeytana tapıyolar çünkü cehennemi 5 yıldızlı otel sanıyolar oyle bi sallamışsınki klasik akneli ergen mason tanımı olmuş...mason luğun yani duvar örücülerin birinci temel ilkesi bilim ve aydınlanmadır illuminati =aydınlanma

Siz öyle sanmaya devam edin

Onlar bilimin elçileri falan değil dünyayı yaşanmaz hale getirip aklınıza gelen tüm ahlaksızlıkları yayma peşindeler

Masonları da sadece duvar örücüleri olarak zannetmeye de devam edebilirsiniz

Gerçekleri bilmeniz için silah yoluyla zorlayacak değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: harahetta

quote:

Siz öyle sanmaya devam edin

Onlar bilimin elçileri falan değil dünyayı yaşanmaz hale getirip aklınıza gelen tüm ahlaksızlıkları yayma peşindeler

Masonları da sadece duvar örücüleri olarak zannetmeye de devam edebilirsiniz

Gerçekleri bilmeniz için silah yoluyla zorlayacak değilim

çok doğru. bu adamla boşuna uğraşma sadece arkadaşlarına hava atmak için bir şeyler araştırmış internetten yeah falan yazıyor birde

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.