quote:Orijinalden alıntı: iamburak Aramıza hoş geldin İstediğim analizi gece yarısına kadar PM ile yollayabilirsen sevinirim. Tabiki efendim.
quote:Orijinalden alıntı: Guest-ED5D10718Ne işsizler var forumda ya bide anlaşıp diyalog tasarlamışlar ağır troller
quote:Orijinalden alıntı: iamburak Aramıza hoş geldin İstediğim analizi gece yarısına kadar PM ile yollayabilirsen sevinirim. Ben analizini alırken ayaküstü yaptım çok istekli içinde herseyi yapabilir gibi gözüktü gelecek vaad ediyor
quote:Orijinalden alıntı: İlluminatici quote:Orijinalden alıntı: iamburak Aramıza hoş geldin İstediğim analizi gece yarısına kadar PM ile yollayabilirsen sevinirim. Ben analizini alırken ayaküstü yaptım çok istekli içinde herseyi yapabilir gibi gözüktü gelecek vaad ediyor Ne emrederseniz yaparım efendim.
quote:Orijinalden alıntı: İlluminatici quote:Orijinalden alıntı: iamburak Aramıza hoş geldin İstediğim analizi gece yarısına kadar PM ile yollayabilirsen sevinirim. Ben analizini alırken ayaküstü yaptım çok istekli içinde herseyi yapabilir gibi gözüktü gelecek vaad ediyor
quote:Orijinalden alıntı: iamburak Aramıza hoş geldin İstediğim analizi gece yarısına kadar PM ile yollayabilirsen sevinirim. Burak hani bitmişti üye alımı 666
quote:Orijinalden alıntı: İlluminatici quote:Orijinalden alıntı: iamburak Aramıza hoş geldin İstediğim analizi gece yarısına kadar PM ile yollayabilirsen sevinirim. Ben analizini alırken ayaküstü yaptım çok istekli içinde herseyi yapabilir gibi gözüktü gelecek vaad ediyor Potansiyel var yani
quote:Orijinalden alıntı: Lelouch Vquote:Orijinalden alıntı: İlluminatici quote:Orijinalden alıntı: iamburak Aramıza hoş geldin İstediğim analizi gece yarısına kadar PM ile yollayabilirsen sevinirim. Ben analizini alırken ayaküstü yaptım çok istekli içinde herseyi yapabilir gibi gözüktü gelecek vaad ediyor Potansiyel var yaniAlıntıları Göster illuminati eşcinsellerin bir araya toplanıp ayıp şeyler yaptığı bir örgütmüş doğru mu ?
quote:Orijinalden alıntı: EkmekArasıKupŞeker illuminati eşcinsellerin bir araya toplanıp ayıp şeyler yaptığı bir örgütmüş doğru mu ? Yalan böyle şeylere inanmayın
quote:Orijinalden alıntı: İlluminati Çaycısı quote:Orijinalden alıntı: İlluminatici quote:Orijinalden alıntı: iamburak Aramıza hoş geldin İstediğim analizi gece yarısına kadar PM ile yollayabilirsen sevinirim. Ben analizini alırken ayaküstü yaptım çok istekli içinde herseyi yapabilir gibi gözüktü gelecek vaad ediyor Potansiyel var yani Zaman gösterecek