Şimdi Ara

illustratör acil yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar web sitesi tasarımı yapıyorum.
    arka planlar vektör şeklinde olsun istiyorum.
    linkte kabartma görünümlü girintili çıkıntılı bir şekil var.
    o şekillerden birisi üzerinde anlatabilir misiniz..
    bu şekli kolay bir şekilde bir dörtgene nasıl uygulayabilirim.
    bu dörtgeni sitemdeki bölümlerin arka planı olarak kullanacağım..
    bir türlü yapamadım.
    anlaşılır bir şekilde anlatabilir misiniz adım adım :)
    basit şekillerde sürükle bırak yapabiliyoruz tek bir özellik için ...bu şekil biraz daha karmaşık...tek bir şekilde bir çok özellik var...
    videolu bir anlatım olsa çok yararlanan olur aslında :)
    nette baktım soran çok bilen yok tarzı bir durum...tek bir özelliği aktarmak için basit videolar var...

http://s3.dosya.tc/server31/d0fwh1/vectorstock_1094625.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krepse -- 7 Şubat 2015; 11:45:56 >

• krepse K kullanıcısına yanıt
    Vektörel yapmanın pek bir anlamı yok. sonuçta jpg, png, gif gibi formatlara çevirmen gerekecektir.

Diğer yanda gönderdiğin örnekte 4 katman var, aşağıda bunları gösterdim.
    Kutu içinde 4 katman yaratacak, bunlardan en alttakine Outer Glow efekti uygulayacaksın.
    Şekil çevresindeki gölgeli alanı bu şekilde yaratırsın, bunlar içinde bir sürü video var.

Outer Glow Illustrator diye aratırsan kıyamet gibi video çıkar.
    Eğer aynı görselliği kullanmak istiyorsan, her bir şekilin Graphic Style'ini sürükle-bırak ile
    Graphic Style (Shift-F5) içine bırakırsan aynısını oluştursun. Sadece 4ncü ve en alt katmandaki
    Glow'u elle yapman gerekiyor. Farklı zemin renkleri için farklı Glow renkleri kullanmak lazım.
    Buradaki zeminde siyah güzel olmuş ama siyah bir zeminde bu işe yaramaz.

Kolay gelsin...

illustratör acil yardım

• Bu da photoshop versiyonu, bence daha hızlı ve kolay, tabii web sitesi için daha uygun,
    baskı, afiş vs için biraz büyük çalışmak veya vektöre taşımak yerinde olur...

illustratör acil yardım
  • Benim de yardıma ihtiyacım var..Henuz yeni çözüyorum alışıyorum..Yalnız brush olayına alışmadım.Kalın çizgiler ile bir hayli kotü çizimler çıkıyorken Charcoal seçtiğim zaman çok iyi oluyor
    Ve ayrıca bir fotoğraf bir resim üzerinde çizim yapmak istediğimde resimi açtığımda brush çizgileri yok oluyor ? Sadece "Basic çizim fırçası kalıyor "? Paintbrush da kitleniyor ?

Çözüm nedir ? Neden böyle oluyor ?
    İnternetten videolara baka baka ilerliyorum zaten başka da olmaz Umarım ezbere gitmiyorumdur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.