Şimdi Ara

illustrator da bir alandaki bütün katmanları seçme ve başka bir şekle uygulama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

linkteki 01 yazan bölümde bir çok katman var
    bu şeklin bütün özelliklerini başka bir şekle uygulamak istiyorum bunu nasıl yapabilirim

http://freedesignfile.com/89114-business-infographic-creative-design-860/

• cevap verebilecek yok mu arkadaşlar
  • krepse K kullanıcısına yanıt
    linkteki dosyaya kısaca bir baktım, eps olmasından dolayı graphics styles'ler yaratılmamış,
    bunu kutu elemanlarının hepsi için tek tek sürükleyerek oluşturmakla işe başlayın. Göreceğiniz gibi her ton orada
    saklanacak. Bunu oluşturduktan sonra tasarımınıza aktarırsınız. Ben örnek olarak 04 yaparak bunu gösterdim.

Kısacası 04 rakamı içinde 2 Graphic Styles var (Adobe Illustrator için terimleri belirtiyorum, diğer programlarda komutlar farklıdır)
    bunu her karakter veya eleman için sürükle bırak ile nesneler üzerine taşımanız gerekiyor.
    Bu zor gelirse, photoshop ile aynı şeyi yapabilirsiniz, orada da layer styles kavramı var ve her eleman için bunu da oluşturmanız
    gerekiyor.

Kısa bir yolu yok, yani tek seferde bütün kare grubu içindeki nesnelerin graphic styles'leri değiştirmek zor.
    Ayrıca kutu altında blend uygulaması var, bunun aynısını yapmak yerine mevcudu kopyalamak işi hızlandırabilir.

illustrator da bir alandaki bütün katmanları seçme ve başka bir şekle uygulama

• bilgi için teşekkürler sayın harris
  • krepse K kullanıcısına yanıt
    rica ederim, alternatif çözüm gelirse onu da değerlendirmeye alırsınız.
    Bulabilirseniz AI formatındaki çalışmalar üzerinden kendinize ait kısımları oluşturun.
    EPS'yi bir çok program üretebiliyor. Pek sıkıntı olmaz ama Illustrator veya Coreldraw dosyaları
    işinize daha çok yarayacaktır. Biraz uğraşmanız gerekiyor. Kolay gelsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.