< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
iLuno Tercih Dönemi.Com (2. sayfa)
-
-
Bir sey olmaz ben bitcoin sitelerine kimligimi sattim parasizdim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Site gayet güzel
pardon? hakaretten etmeden eleştirinizi yazamıyor musunuz? neyini beceremediniz de acaba böyle yorum yapıyorsunuz?
-
bas engeli bas
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
engelle ne ilgisi var? hakaret ederek suç işlediğinizin farkında mısınız? ne işe yaradığını biliyor musunuz?
-
özür dilerim hocam.sanırım sahibisiniz sitenin.bundan sonra herkese sizi tavsiye edeceğim
iLuno internet teknolojileri limited şirketinin avukatlarından biriyim, yaptığınız hem yasal olarak suç hem de ayıp, eleştiriniz vardır tasarımı kötüdür vb. anlayabiliriz ancak bu şekilde aşağılayıcı ifadeler kullanarak hakaret etmek nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tercihdonemi -- 14 Ağustos 2022; 0:56:10 > -
hocam çok özür dilerim.bir hata oldu.affedici olun biraz lütfen ben de sizin müşterinizim
Bir sey dememişsinki olum fnennsn
normalde küfre karşı birisiyim ama bir an gaflete kapıldım.zaten sonuçlardan sonra forumu bırakacam
mesajınızı sildiğiniz için teşekkürler, eğer anlaşılmayan bir yer varsa açıklamak için buradayız, bi veri sunuyoruz tabii ki herkesin kullanmasını beklemek çok anlamsız ancak bu yılki ulaştığımız 42 bin kişide azımsanmayacak kadar iyi bir veri seti sunuyor.
-
ben de anlayışınız için teşekkür ederim.bir anlık gaflete kapıldım kusura bakmayın.
Sağ üstte karekod var orada her şey yazıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X