Şimdi Ara

iMacros Sizde Artık Milyonlarca Exp Kasın =)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tarayıcınızın Mozilla olması gerekmektedir öncelikle... Daha Sonra şu adrestenhttps://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3863/ eklentiyi indirip kuruyorsunuz.

Daha sonra oyuna girin kasmak isteğiniz pokemonu en üst sıraya koyun ki daha rahat olsun... Sonra bir training e giriyoruz mesela ben pikachumu kasmak istiyorum TrainingElectric e girdim.

Olay şimdi başlıyor sol tarafta iMacros un çıkmış olması lazım ordan Rec sekmesine geliyoruz...

Atağa başlamadan önce record a basıyoruz ve tüm pokemonları yeniyoruz ardından rebattle a tıklıyoruz ve STOP a tıklıyoruz

Daha sonra Play sekmesine geçin Repeat Macro kısmı var max a 99999 yazın ve Play(Loop) a basın =)

Artık Afk olabilirsiniz pokemonunuz kendi kendine kasılacaktır internetinizde bi problem olmadıgı surece

Bu arada edit-options a girip Time Limit Out u 120sec yapın bu netiniz loading kısmında 2dkka bile kalsa programın Hata vermemesini sağlar :)

Mozilla da araçlar secenekler içerik ten java yı da kapatırsanız hızınız biraz daha artacaktır

Herkese Kolay Gelsin...

Dark Beauty (hasangunay) =)

• Deniyorum..
  • Biliyordum ama yine de sağol.
  • dkkada 6k exp kasabiliyorum bi 100lv bi pokemona saatte 360k 10 saatte 3.6m ^^ ama arada sunucu bulunamiyo diyor buna çözüm varmii
  • Sağol bilinen birşeydi ama açıklama çok güzel olmuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILoveMyDaGGeR

dkkada 6k exp kasabiliyorum bi 100lv bi pokemona saatte 360k 10 saatte 3.6m ^^ ama arada sunucu bulunamiyo diyor buna çözüm varmii

oyunda az kişi olunca hatasız 350 ye filan çıkarsın veya ghost mause ne onunla birlikte ayarlaman gerekir
  • Nasıl yani ghost maus ile nasıl ayarlıyacağız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • siz macrolarla ugrasin

milletin milyonlarca savas sayisi var

tabiki hile
  • Aro ibretlik bir paylaşım olmuş
  • Arkadaşlar bahsettiğiniz olay pokemonun hangi oyunu için ?
  • Eline sağlık Hasan abim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uluç.
    Sağol bilinen birşeydi ama açıklama çok güzel olmuş..

aynen
  • Emeğe saygı . +Rep .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.