Şimdi Ara

İmamoğlu ; ' Halk Marketleri ve Halk Lokantaları Açacağız. ' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
4.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İmamoğlunun yerinde olsam halk marketlerde BÜYÜK MARKALARIN değil daha bölgesel kalmış markaların ürünlerini satarak bölgesel markaları ve dolayısıyla çiftçileri desteklemiş olurum
  • Şu fakiri yüceltme, onu koruyup kollama ayaklarından bir vazgeçsek artık.

Adam okul hayatı boyunca eşeklik edip tahsil yapamıyor ve işsiz kalıyor sonra fakir edebiyatı başlıyor. İş beğenmiyor fakir kalıyor yine aynı. İş bulamayan azınlığı ve bazı özel sağlık vb. durumlar nedeniyle maddi durum sıkıntısı yaşayanları hariç tutuyorum.

Yok beleş kitap, yok halk bilmemneleri. Sırf oy uğruna.

Benim gözümde imamoğlu da sadece popüler poh pohlamadan başka bir şey değil. Asla CB vizyonu olan biri falan da değil.

Üretimi desteklemek, çalışan okuyan adamın önünü açmak, kanunları haklıdan yana düzenlemek ancak gerçek bir liderin vizyonu olabilir. İşte bu yüzden de ülkemde umut görmüyorum.

Bu yazdıklarım benim kişisel görüşlerim. Sizce saçma olabilir.

Beleş ve talan ile...
  • Ayrıca kimse biz niye bu oy devşirme hizmetlerine muhtacız demesin. Aman sorgulamayın. Bugün Ahmet soysun sizi yarın mehmet. Sizin cebinizden aldığı 100 liranın 1 lirasını geri verince deliler gibi bir birinizi boğazlayın kapmak için.

Ülkenin CB adaylarına bak hizaya gel.
  • serbest piyasa ve ekonomi gelişimi için güzel bir şey değil ancak bundan başka oy alınamıyor.
  • Zam yapan İmamoğlu değil, devlet! Bunu bil algı yaratma.

• Boş iş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özlem Çerçioğlu et süt vs Buca'da açtı ama beğenmedim açıkçası etleri çok sinirliydi baştan savma doğranmış. 3-5 fazla veririm kasaptan alırım. Bu arada kuzu kuşbaşı 72tldi sanırım kasapta 76tl. Zaten çok bi fiyat farkı yok bu yüzden bu tarz işlere belediyelerin bulaşmaması taraftarıyım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hawk1903

bu da millet kırahathaneleri, millet bahçeleri gibi boş proje. bunları yapacağınıza altyapıyı iyileştirin trafiği azaltın. merak etmeyin insanlar nereden alışveriş yapacağını nerede yemek yiyeceğini bilir.
    Bu dediklerin ulastirma bakanligi ve merkezi hukumetin ASLi gorevi.

• quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

Şu fakiri yüceltme, onu koruyup kollama ayaklarından bir vazgeçsek artık.

Adam okul hayatı boyunca eşeklik edip tahsil yapamıyor ve işsiz kalıyor sonra fakir edebiyatı başlıyor. İş beğenmiyor fakir kalıyor yine aynı. İş bulamayan azınlığı ve bazı özel sağlık vb. durumlar nedeniyle maddi durum sıkıntısı yaşayanları hariç tutuyorum.

Yok beleş kitap, yok halk bilmemneleri. Sırf oy uğruna.

Benim gözümde imamoğlu da sadece popüler poh pohlamadan başka bir şey değil. Asla CB vizyonu olan biri falan da değil.

Üretimi desteklemek, çalışan okuyan adamın önünü açmak, kanunları haklıdan yana düzenlemek ancak gerçek bir liderin vizyonu olabilir. İşte bu yüzden de ülkemde umut görmüyorum.

Bu yazdıklarım benim kişisel görüşlerim. Sizce saçma olabilir.

Beleş ve talan ile...
    Sırf oy uğruna değil işte!

Bunlar sosyal belediyecilik projeleridir.

Sizler daha yeni görüyorsunuz ama bu tip projeler zaten yıllardır izmir ve eskişehir belediyelerin de yapılmakta.

Dur tahmin edeyim gözündeki CB profili mansur yavaştır ? aslında hepimizin istegi o ama malesef kendisinin her partiden oy alma ihtimali yok. gerçekçi olmak lazım!

üretimi desteklemek. yerel üretimi desteklemek genw yıllardır izmir ve eskişehir belediyelerin de yapılan şeyler ama rant çok başka bir şey olunca bayındır ahalisi gibi umudu iki elle tepi veriyorsunuz malesef.

Görüşlerin saçma değil. sadece umudun olmadıgını belirtmişsin ama umut var dostum.

Güç seninle olsun !

• Bir belediye başkanının yolsuzluk yapıp paraları cukkaya indirmesini mi tercih edersin yoksa tatil günlerinde bak tatil diyorum hakkı olan tatili mi yapmasını tercih edersin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

bak bu tarz ekonomik şeyler bu halkın gözünde tutar işte, hele şuan ki gibi ekonomik sıkıntıların çok üst seviyelere geldiği günlerde. güzel bir iş olur umarım. bekleyelim bakalım.
    Yapılabilecek bir proje. Zaten ibb nin Avrupa yakasında lojistik merkezi var büyük bir yemek hanesi mevcut personele yemek çıkıyor, aynısından anadolu yakasına da yapılma ihtimali vardı ne oldu bilmiyorum. İstenirse rahatlıkla hayata geçirilebilecek bir proje.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D559441D0

Zam yapan İmamoğlu değil, devlet! Bunu bil algı yaratma.
    Algı değil. Zam yapanlsr ibb'ye bağlı kurumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onkuba -- 6 Mart 2020; 8:17:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

Algı değil. Zam yapanlsr ibb'ye bağlı kurumlar.

Alıntıları Göster
    Tabi canım o zaman enflasyon yüzünden maliyet artışlarında hükümetin hiç suçu yok. Ülkede enflasyon 0 ve keyfine yapılmış bu zamlar. 2019'da yüksek enflasyona rağmen seçim var diye zamda yapmamış akp belediyesi.
    Hükümet her sene yeniden değerleme diyerek herşeye çat çat zammı geçirirken hiçbirinizden ses çıkmaz. Mtv'yi enflasyonun 2 katı aldığında bile çıt çıkmadı.

• ultramarine caeruleum kullanıcısına yanıt
    2019 mart benzin fiyatları 6,30
    2020 şubat benzin fiyatları 6,33 başka bir şey yazmayacağım anlayan anlar...
  • tigers615 T kullanıcısına yanıt
    Zaten başka da yazma birader. Git ötede karıştır burnunu, gereksiz yere görüntü kirliliği yapıp insanın midesini bulandırma.

• ultramarine caeruleum kullanıcısına yanıt
    okudum okudum tekrar okudum bu kadar zoruna giden seni kudurtan çıldırtan kendinden geçiren kısmı bulamadım. bir insan ne kadar küçülür deseler bu yorumu gösterirdim herhalde...
  • Adida HALKMAR VE HALKRES olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Multistrada

Hdp'lilere ücretsiz olur herhalde
    Sence feto daha kötü değilmi,hdp den

• Belediye sosyal tesislerine her düşünceden insan gelip eşit şartta uygun fiyata hizmet alıyor.
    Bu imkanlardan faydalanamayacak kadar muhtaç olanlara yardım yine belediye tarafından hali hazırda yapılıyor.

Bunları kapatıp/kısıtlayıp yeni sisteme geçiyoruz.

"yandaş kart" çok yakında hizmetinizde.
    Dağıtım yerleri chp gençlik kolları ve hdp il yönetimi binası(dağa çıkma bürosunun hemen solunda)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.