Şimdi Ara

İmamoğlu Kendisine Farklı Yemek Hazırlanmasına Tepki Gösterdi ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
16.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: amadeus99

İmamoğlu fakir bir adam değil zaten öyle bir iddiası yok.

Alıntıları Göster
    Biz de bunu diyoruz zaten . İstediğini yiyebilir ama şov için, herkese aynı yemek çıktığı halde böyle bir mizansen yapması gerçekten komik 😂 Halkın başkanı falan filan 😂 İmamoğlunun 1 aylık gazı daha var sonrası boş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence olay fake ama İmamoğlu, kendisinden öncekilere ve onu seçen kitleye bir mesaj vermek istiyor.Yani olay kurgu da olsa doğru bir hamledir.Akpyi, akp yöntemleriyle yıkmak gerekiyor.Onlar nasıl algı oyunları ve manipülasyonlarla iktidar oldularsa, sen de aynısını yapacaksın.Millet öyle yapanı iktidara taşıyor çünkü.

İmamoğlunun yerinde olsam, ibbye ait haber kanalı açardım ve ahaber vari haberler yaptırırdım.Hatta gazete bile basardım.Para bol sonuçta.Cemaatlere, vakıflara giden paralarla daha fazlası bile yapılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tornado of Souls

Bence olay fake ama İmamoğlu, kendisinden öncekilere ve onu seçen kitleye bir mesaj vermek istiyor.Yani olay kurgu da olsa doğru bir hamledir.Akpyi, akp yöntemleriyle yıkmak gerekiyor.Onlar nasıl algı oyunları ve manipülasyonlarla iktidar oldularsa, sen de aynısını yapacaksın.Millet öyle yapanı iktidara taşıyor çünkü.

İmamoğlunun yerinde olsam, ibbye ait haber kanalı açardım ve ahaber vari haberler yaptırırdım.Hatta gazete bile basardım.Para bol sonuçta.Cemaatlere, vakıflara giden paralarla daha fazlası bile yapılır.

Fake değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: payners

Biz de bunu diyoruz zaten . İstediğini yiyebilir ama şov için, herkese aynı yemek çıktığı halde böyle bir mizansen yapması gerçekten komik 😂 Halkın başkanı falan filan 😂 İmamoğlunun 1 aylık gazı daha var sonrası boş.

Alıntıları Göster
    Bloklusun be canım. Saçma sapan bir şey yazıp laf sokmaya çalışarak muhhaha falan gülmüşsündür kesin.

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Ben açıkçası olayın gerçek veya sahte olmasıyla ilgilenmiyorum.Önemli olan orada verilen mesajdır.Ayrıca İmamoğlunun cb olana kadar sonsuz algı yapma kredisi vardır.

• adamı karalamak için daha çok haber yapar bunlar.çamur at izi kalsın hesabı iste.Medya zaten onların elinde her istedikleri haberi çarpıtırlar
  • adam mesaj veriyo
    beğenin ya da beğenmeyin
    ötekiler hatta kayyumları bile saray gibi yapmış odalarını binalarını
    anlayana..
  • İmamoğlu Kendisine Farklı Yemek Hazırlanmasına Tepki Gösterdi !

Kaynak :
    Ensonhaber
    İmamoğlu'nun musakka mı antrikot mu videosunun arka planı
    https://www.ensonhaber.com/ekrem-imamoglunun-menu-talimati-kurgu-degil-gercek.html

İmamoğlu'nun musakka mı antrikot mu videosunun arka planı
    İBB Başkanı İmamoğlu'nun menülerin aynı olması konusunda talimat verdiği kişinin İBB çalışanı olduğu belirlendi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, mesaisinin ilk gününde çalışanlarla tanıştı.

MUSAKKA MI ANTİKOT MU
    Bu sırada İmamoğlu'nun "Yemekte ne vardı bugün?" sorusu üzerine çalışanlar,"Musakka vardı, sizin için de antrikot" yanıtını verdi.

Ekrem İmamoğlu ise, "Olmaz, yanlış. Birine musakka, birine antrikot olmaz. Bir dahakine aynısı olacak." diye talimat verdi.

KURGU MU
    Bu görüntülerin paylaşılması üzerine, yaşananların kurgu olduğu iddia edildi.

BEYLİKDÜZÜ'NDEN TRANSFER Mİ?
    Öyle ki; görüntüde yer alanları,n Beylikdüzü Belediyesi'nden İBB'ye getirildiği ve Ekrem İmamoğlu ile bile bile böyle bir diyaloğa girildiği söyleniyordu.

Tartışmalar devam ederken Habertürk spikeri Mehmet Akif Ersoy, görüntülerin gerçek olduğunu söyleyerek tartışmalara noktayı koydu.

Ersoy'un aktardığı bilgilere göre; görüntülerde yer alan ve İmamoğlu'na cevap veren kişi, İBB'nin çalışanı. Arka tarafta duran çalışan ise Beylikdüzü Belediyesi'nin eski çalışanı.

Mehmet Akif Ersoy, görüntülerle ilgili şunları söyledi: "İBB Özel Kalem'de çalışan bir arkadaşım gönderdi bana bilgileri. İsmini de gönderdi. Soruyu sorduğu kişi, İBB'de özel kalemin mutfağında çalışan bir arkadaş. Yanındaki diğer çalışan Beylikdüzü Belediyesi'nin Özel Kalem mutfağında çalışan arkadaş. İmamoğlu'nun soru sorduğu ve cevap aldığı kişi İBB çalışanı. Menüyü de gönderdiler. Özel Kalem'de misafirlere de antrikot veriliyormuş."

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    niye antrikot u komple yasaklamamış . millet et alamıyorken gariban kesim ? sizin neyinize antrikot .. millet bunları mı besleyecek antrikot ile ? evinde aldıgı maaşla yesin etini .. bak aynı gafa

akp pokunu çıkarıyor sende dewam ettiriyorsun . ne farkın var . yok yok yok hepsi aynı

savunma yapmayın yanlışa yanlış deyin

ideoloji gözlüklerinizi bir çıkarın yavrucum !!
  • payners kullanıcısına yanıt
    Şimdi özür dile fitne yaratmaya çalıştığın için ;

• Yok öyle herkese musakka başkana antrikot” tiyatrosunun sonuna geldik. Beylikdüzü’nden konuk olarak katılan Coşkun’a teşekkür ediyor, yeni kurgularda görüşmek üzere kendisini Beylikdüzü’ne uğurluyoruz.

İmamoğlu Kendisine Farklı Yemek Hazırlanmasına Tepki Gösterdi !

• quote:

Orijinalden alıntı: hypercubematrix

niye antrikot u komple yasaklamamış . millet et alamıyorken gariban kesim ? sizin neyinize antrikot .. millet bunları mı besleyecek antrikot ile ? evinde aldıgı maaşla yesin etini .. bak aynı gafa

akp pokunu çıkarıyor sende dewam ettiriyorsun . ne farkın var . yok yok yok hepsi aynı

savunma yapmayın yanlışa yanlış deyin

ideoloji gözlüklerinizi bir çıkarın yavrucum !!
    Bula bula bunu buldun, mantıklı olduğunu düşündün ve yazdın yani.

Kendinizi bu kadar küçük düşürmeyin.

• quote:

Edinilen bilgiye göre, İBB Yemekhanesi’nde tüm personele aynı yemek çıkıyor ve bugüne kadar İBB Başkanı da o yemekten yiyor.

HAHAAH eminim öyleydi
  • 20 gündür o diyorki hile var o diyorki mazbatayı ver o diyorki şov yapıyor kimse de çıkıp ekonomiyi konuşmuyor hiçbiriniz fark etmiyor musunuz cebinizde 20 tlnin ne kadar değersizleştiğini kimse de çıkıp demiyorki ulan akpli belediyelerdeki o kadar borç nasıl yapıldı nerelere gitti kimse de çıkıp demiyorki ulan suriyelilerden daha vahim durumdayız devlet vatandaşına sahip çıkmıyor

• Cumhurbaşkanı olarak da görmek isteriz helal olsun

• atmaca57 kullanıcısına yanıt
    Bu da çıkmış konuşuyor sanki kendi partisi hiç yapmamışta onlar 1 yaptıysa siz 100 tane yaptınız böyle dümen.
    Kendi dümenlerinizide eleştirseydin seni alkışlardım ama senin kumaşın belli.
    Önemli olan hangi parti olursa olsun onun yanlışını eleştirebilmekte.Bu olgunlukta olan birey Türkiyede az forumda yok denecek kadar azınlıkta...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebellion87 -- 19 Nisan 2019; 22:39:1 >
  • Nerede benim başkanımın Ejder Meyveli Smoothie'si ayol.
  • İmamoğlu Kendisine Farklı Yemek Hazırlanmasına Tepki Gösterdi ! İmamoğlu Kendisine Farklı Yemek Hazırlanmasına Tepki Gösterdi ! İmamoğlu Kendisine Farklı Yemek Hazırlanmasına Tepki Gösterdi ! İmamoğlu Kendisine Farklı Yemek Hazırlanmasına Tepki Gösterdi !

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.