Şimdi Ara

İmamoğlu Kendisine Farklı Yemek Hazırlanmasına Tepki Gösterdi ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
16.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu adama bir türlü ısınamadım ben nedense hareketleri çok yapmacık ve samimiyetsiz geliyor. Neyseki Ankaradayım, oy verdiğim partinin adayı olmasına rağmen Binali'ye verirdim İstanbulda olsaydım. Sanırım birde tuttuğum takımın etkisi var bunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 20 Nisan 2019; 9:4:55 >
  • Tornado of Souls kullanıcısına yanıt
    haberin yok galiba chp ve imamoglunu destekleyen kanal cok ama onlar yandas medya olmuyor nasil oluyorsa tarafsiz medya oluyor.. fox halk vb. bunu yedik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şov da bir yere kadar adamın foyasini düşürürler böyle işte bunlarin zihniyeti bu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dikiştutmazsabri

hak geldi batıl zahil oldu
    Zahil değil o cahil😂

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kapı söktürme furyasından sonra eşit tabldot furyası başlıyor sanırım.

• EKREM İMAMOĞLUNU SEVDİK ama yeter arkaadaş hergün toplaşma ,hergün bi show ,,, bu nedir , akpden millet alıştı ,,, adam iş yapamadı be gezip milleti kutlamaktan :S

nasıl bir ülkeyiz lan, bu bizim halkın bırakın allah belasını versin :D
  • saat 3.5 da çay ocağına gelmiş öğlen yemeğini soruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esoterickk

Bu adama bir türlü ısınamadım ben nedense hareketleri çok yapmacık ve samimiyetsiz geliyor. Neyseki Ankaradayım, oy verdiğim partinin adayı olmasına rağmen Binali'ye verirdim İstanbulda olsaydım. Sanırım birde tuttuğum takımın etkisi var bunda.
    Ejder meyvesini, badem unlu yemekleri göre göre şimdiki şeyler beyfendiye yapmacık geliyormuş kıyamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 20 Nisan 2019; 9:34:52 >

• Bana beyefendiye bak tarzında konuşma, heleki AKP'den hiç bahsetme. benim tarafım belli. Oy verdiğim parti diye herkesi seveceğim anlamına gelmiyor. Daha yazdığımı bile tam idrak edememişsin , özellikle son cümleyi bi daha oku. Futbol ile ilgilenen herkes ne dediğimi anladı zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 20 Nisan 2019; 9:51:57 >
  • Bu mesele de amma uzadı...Kim ne yiyorsa yesin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 20 Nisan 2019; 9:52:2 >
  • Yahu kurgu olmadığı ortaya çıktı, önce eski personeline laf attılar adam konuşmuyor bile, bide yemeği orada yemedi ünlü restorana gitti diyorlar. Gidecek tabi, adamı tebrik etmeye gelen bir dolu kişi var, kalkıp yemekhanede yiyecek değiller. Çalıştığım yerde dahi özel misafirler geldiğinde yemeği herzaman ki yediğimiz yerde değil nispeten daha kaliteli, misafirini ağırlayacağımız yere götürürüz. Sonuçta belirli bir makam sahibi kişi hadi misafirine hadi yemekhanede musakka yiyelim demek abestle iştigal olur. Kısaca karalayacam diye uğraşmayın, bu lafları ejder meyveli, beyaz çaylı saraya yapın azcıkta olsa, size simiti layık görenlere yapın. Veee en önemliside bekleyin, görün bakalım kirli çamaşırlar nasıl ortaya dökülecek, kimlere ne peşkeş çekilmiş... İşte ozaman siz bile antrikot helal olsun diyeceksiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 20 Nisan 2019; 10:2:55 >
  • Beylikdüzü Belediye başkanı olduğu dönem de tüm çalışanlarla aynı yemeği yiyordu..Örnek bir davranış

• Show olmuş harbi, oyunculuk sıfır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İmamoğlu çok yanlış başladı, inişi çok hızlı olacak görünüyor. Şehrin sorunlarıyla ilgilenmek yerine böyle prodüksiyon peşinde , sansasyon peşinde olursa kredisini çabuk tüketir.
  • Troller hala kurgu olduğunu sanıyor

Yandaş medya yine çuvalladı.Utanmadan hala haberini yapıyorlar birde

• Adamlar Hindistanda ki gibi kast sistemi kurmuş, bunu savunanların AKP semaptizanı olması şaşırtıcı değil tabikide.
  • Sanki adam Rum sanki adam hristiyan sanki adam dusman; tv yi aciyorum cb bakan adamin elini sIkmIyor! Bir kamu gorevi icin secilmis birisine yapilanlar sasirtiyor. Ne kadar koltuk sevdalisiymis bu hukumetteki adamlar. Birakin artik farkli yuzler gorelim. Halkin iradesine saygi duyun. Oteki de benim bldy baskanim degil diyor. Bence sen Mhp ye verilmis en buyuk cezasin!

• smartboy38 S kullanıcısına yanıt
    Adam belediye başkanı
    Aileden inşaatçı zengin
    Ben banka çalışanıyım
    30.000 tl lik saatim var
    Adam almasın mı Benden katlarca zengin
    Saat ayrı bir Tutku

Önemli olan nasıl elde edildiği
    Rüşvet mi hırsızlık mı
    Değilse size ne
    Bazılarının eskiden dediği ve alkış aldığı gibi servet düşmanı olmayın

Not:
    İstanbul 15.000.000
    Yarısı 7.500.000
    1 porsiyon Antirkot 40 tl
    Toplam 300.000.000 tl

• Vay be. Geleceğin başkomutan yardımcısı olur bu İmamoğlu. Geleceğin başkomutanı olarak Selahattin Demirtaş'ı görüyorum. Ayrımcılığı bir kenara bırakırsak çok iyi yaşarız.

• Eğer ekremin yandaşı olsaydım bu tür gösterilerden şiddetle uzak durmasını kendisine önerirdim. İnsanlar kendisinden sorunların çözümüne hizmet beklerken haklı bile olsa enerjisini böyle harcamasının istanbul için zaman kaybı olduğunu tüm istanbullular farkında. Kaldı ki haklı değil sadece gösteriş. Sen oraya gösteriş içinmi geldin hizmet içinmi.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.