Şimdi Ara

İmamoğlu Kendisine Farklı Yemek Hazırlanmasına Tepki Gösterdi ! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
16.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: frux

Beylikdüzü Belediye başkanı olduğu dönem de tüm çalışanlarla aynı yemeği yiyordu..Örnek bir davranış
    Nerden biliyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cıvık cıvık, pire yavrusu... Sizler için antrikot var ne demek ulan! Nefret ediyorum böyle tiplerden ne yazık ki o kadar çok ki bunlar... Hayatta yapmayacağım şey işte bu...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samuray_x

Saray devletin ha. Gülerler sana Bu arada kitap 30 lira isterse sana bir tane gönderelim.
    1881 adet 2500 TL'lik olandan bahsediyorum 😂 İlber Ortaylıyı geçtim Sinan Meydan falan yazsa anlarım da . Yılmaz Özdil kim lan 😂 . Vasfı ve bilgi birikimi nedir 🤔 Sonra koyun biz siz çağdaş elitler oluyorsunuz . Yozdilin kitabı 10 kuruş etmez ona bile gidip 30 lira bayılmışsın afiyet olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Funder

Vergilerle devletin size geçirmesini ve biat etmeyi ne de çok seviyorsunuz be. Saray masrafı, kayyumlu belediyeyi saraya çeviren başkanın masrafı, yetmezmiş gibi Erdoğan'ın yeni cumhurbaşanlığı köşkü yaptırması gözünüze batmaz ama, çünkü yezitsiniz.

Alıntıları Göster
    O zaman bana Pakistandan gelen yardımlarla kurulan isbankasının neden devlete değil de chpye bırakıldığını açıkla kardeş 🤐 RTE yapılan yerleri ak partinin üstüne mi yaptı? Tarih bilmezsen biri gelir suratına gerçeği çarpar ! Daha savaronayı saymadım, il il dolaştığında kaldığı konakları saymadım ! Sürekli verdiği partileri saymadım !

• Bakın düne kadar akpli bir kardeşiniz olarak yazıyorum.
    Mecliste alayı 100 liraya yedi göbegini doyurabiliyorken kimse tutupda bu adama laf atmasın.
    İstanbul kararını bu adamdan yana kullandı, sebebini her seçmen kendince biliyor. Ha keza Ankara'da öyle.
    Ekrem imamoğlu'nu daha göreve geleli haftası dolmadan böyle salak saçma şeylerle yargılamak hiçbir partiliye yakışmaz.
  • Terörist katil Selahattin demirbaşı parlatma çalışmalarınız bitti sırada imamoğlu ve mansur parlatma çalışmaları devam ediyor . musakka yerim deyip arka kapıdan çıkan imamoğlu soluğu balıkçıda alıyor :)) biri yalancı diğeri de çek senet mafyası . sizin şu halleriniz de olmasa gerçekten bunları birşey sanacağız . süpersiniz lütfen bu şekilde devam edin :))

• payners kullanıcısına yanıt
    Pardon da CHP'ye ait çünkü hisseleri Atatürk tarafından bırakıldı kimse üstüne konmadi, demissinki ak parti hiçbir şeyi kendi üstüne yapmadı evet yapmadı ama yerlerine bir enkazdan bile daha kötü durumda bıraktı değil mi? Yıllarca bu kurumları somurduler ki bunun bile bir adabı vardır. O yüzden boşuna laf yapma.

• payners kullanıcısına yanıt
    Yılmaz Özdil kim dediğin kişi buyur başına sıfır koyarak girebilirsin. vasfı ve bilgi birikimi olarak emin ola sana bin basar kitabı hakkında da eleştirine de bakabilirsin gayet güzel anlatılmış. Daha okumadan atıp tutma sizin için kolaydı tabi kusura bakma. Gerçi İlber Ortaylı da yazsa siz yine aynısını yapardınız.

• Parasıyla değilmi bro istediği yerde yemek yer. Gören de kaçak sarayda ejder meyveli bilmem ne yiyor sanar

• Şu havuz medyası için İBB'nin yanına bir ağlama duvarı yaptırmak lazım. 😊

• Valla onu bunu bilmem de chp nin seçimlerden kazançlı çıkma sebebi oyunu kuralına göre oynamayı öğrenmiş olması bence. Yıllardır bunu akp yapıyordu, chp ezilen mazlum ayağı çekerken şimdi imamoğlu da kurallari benimsedi. Siyasette doğru olmaz. Doğru aktarılır.

• Troller, Ekrem İmamoğlu' nun başkan olmasında verdiğiniz katkı için teşekkür ederiz. Bir dahaki seçimlerde Ekrem İmamoğlu' nu sizin desteğiniz sayesinde Cumhurbaşkanı yapacağız inşallah.
  • yani siyaset icabı siyasetçiler çok yalan söylüyor.
    Bunun a partisi b partisi yok.
    Mesela akp ve chp nin bin bir türlü yalanı foyası vardır halkın gözünü boyamak için.
    Buradada aynen öyle rol yaptıgı çok belli. gezi parkı olaylarında barda şarkıcı adam ben doktorum demişti. Normal bir ev kadınıda 2 oglumu polisler öldürdü demişti. :D megersem ülke iyice kızışsın akpyi devirsinler diye chp parti içinden plan yaptırıp yalan söyletmiş. Bu olaylar siyasetin pis yüzü.
    Takım tutar gibi parti tutanlara acımak lazım bu adamları melek gibi göstermeyin yada öyle olduklarına inanıyorsanız size acıyorum. hemen hemen nerdeyse hepsi maske takmış melek görünümlü şeytanlar.
  • Trolleri nedense kudurtmuş bir haber. Bence bir doktora görünün kudurmanın sebebi başka bir şeydir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aedan

Adam belediye başkanı
    Aileden inşaatçı zengin
    Ben banka çalışanıyım
    30.000 tl lik saatim var
    Adam almasın mı Benden katlarca zengin
    Saat ayrı bir Tutku

Önemli olan nasıl elde edildiği
    Rüşvet mi hırsızlık mı
    Değilse size ne
    Bazılarının eskiden dediği ve alkış aldığı gibi servet düşmanı olmayın

Not:
    İstanbul 15.000.000
    Yarısı 7.500.000
    1 porsiyon Antirkot 40 tl
    Toplam 300.000.000 tl
    Antrikot ironisinden nüfusa bakmak yerine somut değil soyut anlam çıkarsan daha isabetli olurdu.Servet düşmanı değilim.Adam zengin olabilir lafım yok,saat hobisi de olabilir.Yalnız halkını bu kadar düşünen bir adam 250bin tllik bir saat takıp kameralar önünde çalışanlarım musakka yerken antrikot yiyemem deyip ardından lüks bir balık restoranına gitmesi tuhaf.Gene isterse gitsin nusrette altın kaplama et yesin banane ama kameraları görünce bazı insanlarda bir kendini farklı gösterme çabası oluyor.Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol demiş üstat.Önümüzdeki süreçte kimin ne olduğu,yaptıkları yapmadıkları veya yapmaya çalıştıklarıyla zaten ortaya çıkacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: smartboy38

Antrikot ironisinden nüfusa bakmak yerine somut değil soyut anlam çıkarsan daha isabetli olurdu.Servet düşmanı değilim.Adam zengin olabilir lafım yok,saat hobisi de olabilir.Yalnız halkını bu kadar düşünen bir adam 250bin tllik bir saat takıp kameralar önünde çalışanlarım musakka yerken antrikot yiyemem deyip ardından lüks bir balık restoranına gitmesi tuhaf.Gene isterse gitsin nusrette altın kaplama et yesin banane ama kameraları görünce bazı insanlarda bir kendini farklı gösterme çabası oluyor.Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol demiş üstat.Önümüzdeki süreçte kimin ne olduğu,yaptıkları yapmadıkları veya yapmaya çalıştıklarıyla zaten ortaya çıkacaktır.

Alıntıları Göster
    hocam orda amac belediye parasiyla luks yemek . yoksa adam disarda kendi parasiyla altin kaplama rt yesin kimseyi baglamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Redeemertr

Troller, Ekrem İmamoğlu' nun başkan olmasında verdiğiniz katkı için teşekkür ederiz. Bir dahaki seçimlerde Ekrem İmamoğlu' nu sizin desteğiniz sayesinde Cumhurbaşkanı yapacağız inşallah.
    Cumhurbaşkanı???
    Doğru ya, bayağı devlet tecrübesi var kendisinin, siyasi geçmişide baya bi başarıyla dolu,
    Yanılıyormuyum yoksa....

• smartboy38 S kullanıcısına yanıt
    Ama noktayı kaçırmayın
    Belediyede yenen kamu parası ile. Senin Benim param. Adam diyor ki eşit olacak
    Ama kendi isterse dünyanın en pahalı restoranında yer cebinden vererek buna da kimse karışamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: ugarb

Cumhurbaşkanı???
    Doğru ya, bayağı devlet tecrübesi var kendisinin, siyasi geçmişide baya bi başarıyla dolu,
    Yanılıyormuyum yoksa....

Alıntıları Göster
    Aynen böyle devam et, desteğini esirgeme aferin
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.