eywallah. Ardream'in en sağlamıyız diye geçinen clanla, priestimle birlikte 2ws8 yapabiliyoruz. yarısını kesiyoruz yarısı town atıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Jami
Bu Char Bana Tek Atar
est. neyimizle tek atıyoruz
Hayırlı olsun güzel karakter.
quote:
Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe
quote:
Orijinalden alıntı: JusT1Turk
Char çok deli bir şey ya
eywallah. Ardream'in en sağlamıyız diye geçinen clanla, priestimle birlikte 2ws8 yapabiliyoruz. yarısını kesiyoruz yarısı town atıyor
quote:
Bu Char Bana Tek Atar
Bende aranıza katılmak isterdim fakat işte sınav derdi felan anca 2 sene sonra gelebilirim tabi bozmazsanız charları.
quote:
quote:
quote:
Char çok deli bir şey ya
quote:
Bu Char Bana Tek Atar
Bende aranıza katılmak isterdim fakat işte sınav derdi felan anca 2 sene sonra gelebilirim tabi bozmazsanız charları.
Bi kaza olmazsa nereye koyarsan koy iş yapacak çar haline geliyor. Oyunda kapanmazsa bozmam heralde
Apaçi Pozu Antordan
Güzel Char Kardeşim Oynamayı Bilirsen Karşında Durcak Adam Yok
quote:
Orijinalden alıntı: Karayip58
8 kişi geliyor. 1oto db 1 oto mage 5archer 1 buffer.. yerle bir ediyor arkadaşlar beni Genelde magelerini alıp ölüyorum ama
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Karayip58
8 kişi geliyor. 1oto db 1 oto mage 5archer 1 buffer.. yerle bir ediyor arkadaşlar beni Genelde magelerini alıp ölüyorum ama
Magelerini Alıyorsan Oda Güzeldir Kardeşim Oyunda Hile Olmazsa Daha Çok İş Yaparsın Ama Oyun Hile Dolu
Arkamda 2db 1healler ile butun ardreami elden gecirdigim zamanlar oldu..3kisiyiz karsimiza 2party adam cikiyor ve nedense bize atack yapmadan dagiliyordu etrafa..dsli oto priler haric kesmeden birakmiyorduk hic birisini:) bulabilirsem st'de 3kisiyi kestigim kscyi paylasacagim:)
çok güzel çar dememe gerek yok
@sinsar teşekkürler
ilk olarak rol+1leri +2 yapmaya mı çalışsam yoksa göğüs ve don chitin +9 mu yapmaya çalışsam diye düşünüyorum
+9 chitim yap berce
quote:
@sinsar teşekkürler
ilk olarak rol+1leri +2 yapmaya mı çalışsam yoksa göğüs ve don chitin +9 mu yapmaya çalışsam diye düşünüyorum
rolleri +2 yap chitinin verceği dexleri roller verir (8=8 ) alıcan + hp mp yönünden daha karlı çıkıcan
quote:
Orijinalden alıntı: sinsar
quote:
@sinsar teşekkürler
rolleri +2 yap chitinin verceği dexleri roller verir (8=8 ) alıcan + hp mp yönünden daha karlı çıkıcan
senin dediğin daha mantıklı zatende işin ampulluk kısmı var güzel gözüküyor baya gerçi +9 chitin yaparsam walkry takmam 300 hp girer ordan bana o yüzden rol yapayim en iyisi
quote:
quote:
quote:
@sinsar teşekkürler
senin dediğin daha mantıklı zatende işin ampulluk kısmı var güzel gözüküyor baya gerçi +9 chitin yaparsam walkry takmam 300 hp girer ordan bana o yüzden rol yapayim en iyisi
Chitin+9'u olan adam niye valkyrie giysin dimi
Pauldron almıştım bi ara +9.. krowazlar yüzünden chitin 9 eski değerini kaybediyor diye iron set +21gbye satmıştım.. Severek ayrıldık ama ayrılmasak donda almak için iron setimi verip wp1-glass ile dolaşmayı göze almıştım...
Rol2 için aksiyona başladım..
1735 atak çarın ful atak hali değilmi ?
quote:
1735 atak çarın ful atak hali değilmi ?
Evet
İlk hedef 1850 ap :)
Ayrıca full ap denemedim. Çok daha fazlasını yapabilirdim çünkü.Mesela belt 8dex veriyordu dual elf ring +3 -pp+3-judi+3 ile yaklaşık 40dex fazlası oluyor. Buda 160ap arttırır.Oldu sana 1900 :).. Ama o ap'yi görmek için o itemleri bulmakla uğraşmaya değmez :)