Şimdi Ara

ImAntoR Char Tanıtımı [Vs Videosu Eklendi] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
441
Cevap
0
Favori
27.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu Char Bana Tek Atar

• quote:

Orijinalden alıntı: JusT1Turk

Char çok deli bir şey ya

eywallah. Ardream'in en sağlamıyız diye geçinen clanla, priestimle birlikte 2ws8 yapabiliyoruz. yarısını kesiyoruz yarısı town atıyor

quote:

Orijinalden alıntı: Jami

Bu Char Bana Tek Atar

est. neyimizle tek atıyoruz

• Hayırlı olsun güzel karakter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe

quote:

Char çok deli bir şey ya

eywallah. Ardream'in en sağlamıyız diye geçinen clanla, priestimle birlikte 2ws8 yapabiliyoruz. yarısını kesiyoruz yarısı town atıyor

quote:

Bu Char Bana Tek Atar

Bende aranıza katılmak isterdim fakat işte sınav derdi felan anca 2 sene sonra gelebilirim tabi bozmazsanız charları.

• quote:

quote:

quote:

Char çok deli bir şey ya

quote:

Bu Char Bana Tek Atar

Bende aranıza katılmak isterdim fakat işte sınav derdi felan anca 2 sene sonra gelebilirim tabi bozmazsanız charları.

Bi kaza olmazsa nereye koyarsan koy iş yapacak çar haline geliyor. Oyunda kapanmazsa bozmam heralde

Apaçi Pozu Antordan
     ImAntoR Char Tanıtımı [Vs Videosu Eklendi]

• Güzel Char Kardeşim Oynamayı Bilirsen Karşında Durcak Adam Yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karayip58

Güzel Char Kardeşim Oynamayı Bilirsen Karşında Durcak Adam Yok

8 kişi geliyor. 1oto db 1 oto mage 5archer 1 buffer.. yerle bir ediyor arkadaşlar beni Genelde magelerini alıp ölüyorum ama
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Karayip58

Güzel Char Kardeşim Oynamayı Bilirsen Karşında Durcak Adam Yok

8 kişi geliyor. 1oto db 1 oto mage 5archer 1 buffer.. yerle bir ediyor arkadaşlar beni Genelde magelerini alıp ölüyorum ama

Magelerini Alıyorsan Oda Güzeldir Kardeşim Oyunda Hile Olmazsa Daha Çok İş Yaparsın Ama Oyun Hile Dolu

• Arkamda 2db 1healler ile butun ardreami elden gecirdigim zamanlar oldu..3kisiyiz karsimiza 2party adam cikiyor ve nedense bize atack yapmadan dagiliyordu etrafa..dsli oto priler haric kesmeden birakmiyorduk hic birisini:) bulabilirsem st'de 3kisiyi kestigim kscyi paylasacagim:)
  • çok güzel çar dememe gerek yok
  • @sinsar
    teşekkürler

ilk olarak rol+1leri +2 yapmaya mı çalışsam yoksa göğüs ve don chitin +9 mu yapmaya çalışsam diye düşünüyorum
  • +9 chitim yap berce
  • quote:

@sinsar
    teşekkürler

ilk olarak rol+1leri +2 yapmaya mı çalışsam yoksa göğüs ve don chitin +9 mu yapmaya çalışsam diye düşünüyorum

rolleri +2 yap chitinin verceği dexleri roller verir (8=8 ) alıcan + hp mp yönünden daha karlı çıkıcan
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinsar

quote:

@sinsar
    teşekkürler

rolleri +2 yap chitinin verceği dexleri roller verir (8=8 ) alıcan + hp mp yönünden daha karlı çıkıcan

senin dediğin daha mantıklı zatende işin ampulluk kısmı var güzel gözüküyor baya gerçi +9 chitin yaparsam walkry takmam 300 hp girer ordan bana o yüzden rol yapayim en iyisi

• quote:

quote:

quote:

@sinsar
    teşekkürler

senin dediğin daha mantıklı zatende işin ampulluk kısmı var güzel gözüküyor baya gerçi +9 chitin yaparsam walkry takmam 300 hp girer ordan bana o yüzden rol yapayim en iyisi

Chitin+9'u olan adam niye valkyrie giysin dimi

• Pauldron almıştım bi ara +9.. krowazlar yüzünden chitin 9 eski değerini kaybediyor diye iron set +21gbye satmıştım.. Severek ayrıldık ama ayrılmasak donda almak için iron setimi verip wp1-glass ile dolaşmayı göze almıştım...

Rol2 için aksiyona başladım..
  • 1735 atak çarın ful atak hali değilmi ?
  • quote:

1735 atak çarın ful atak hali değilmi ?

Evet
  • İlk hedef 1850 ap :)

Ayrıca full ap denemedim. Çok daha fazlasını yapabilirdim çünkü.Mesela belt 8dex veriyordu dual elf ring +3 -pp+3-judi+3 ile yaklaşık 40dex fazlası oluyor. Buda 160ap arttırır.Oldu sana 1900 :).. Ama o ap'yi görmek için o itemleri bulmakla uğraşmaya değmez :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.