Şimdi Ara

ImAntoR Char Tanıtımı [Vs Videosu Eklendi] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
441
Cevap
0
Favori
27.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fp ucuz ise sen en basitinden 2 tane fp kap ( boot gaunet ) 8dex = 24 25 ap verir aşşa yukarı
  • 2 parça fp9 icin iron neck+gb istiyor insafsizlar
  • logos piyasasida öyleydi fp çok değerliydi ama kronosda çok ucuz 6 gb falan +8 chitin 3gb
  • Char çok güzel olmuş inşallah dahada iyilerini yaparsın
    keşke clana 100k bağış yapmasaydın malum bugko birgün çıkarsan yada atarlarsa 1 ay banlanırsın 20k üstü np kasmış olarak algılıyor geri gelen npyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Superior -- 19 Eylül 2010; 21:59:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-
    Char çok güzel olmuş inşallah dahada iyilerini yaparsın
    keşke clana 100k bağış yapmasaydın malum bugko birgün çıkarsan yada atarlarsa 1 ay banlanırsın 20k üstü np kasmış olarak algılıyor geri gelen npyi

sagolasin.insallah daha iyileri senin olsun..ustumuzde olan npyi atiyoruz clana.clan patlarsa kotu olur:)o 20k isi kotu zaten.bi gun 17k rank yaptm.zor cikarttilar ardreamden:)Cari istedigim hale getirdigim zaman dh kullanimina acmak gibi bir dusunce var kafamda uygulamaya gecer mi bilmiyorum ama:)

• gamerfirst forumda o clandan çıkınca gelen np ile ayırdıklarını yazmıştı bi admin , kasılan np gibi algılamıyormus oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe

quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-
    Char çok güzel olmuş inşallah dahada iyilerini yaparsın

sagolasin.insallah daha iyileri senin olsun..ustumuzde olan npyi atiyoruz clana.clan patlarsa kotu olur:)o 20k isi kotu zaten.bi gun 17k rank yaptm.zor cikarttilar ardreamden:)Cari istedigim hale getirdigim zaman dh kullanimina acmak gibi bir dusunce var kafamda uygulamaya gecer mi bilmiyorum ama:)

Yanlış söyledin ,çarın soyulmasını istiyorum diyecektin sanırım.

Bu arada çara bittim , tebrikler harika bir çar yapmışsın.

• Her ne kadar benim konumda muhalefet olsanda charın cidden güzel ama bu k0splar yüzünden oyundan tam tad alamıosun cidden kancır ediolar milleti bide adamlarda far olayı yok 15km uzaktan vuruyorlar nası beceriyosa artıkAma ben o dbye hayran kaldım ya ac dediginiz gibi büyük ihtimal buglu bendede oluyor öyle arada ama o buglu hali gerçek defi yansıtıyormu merak ediorm hani bi tek 200ac ile bide buga girip 400ac aldıgında dmg farkı denemek nasip olmadı bana

Edit :yeni farkettim
    Antor:w2 gelin laa
    Antor:kesene 10m vercem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sound_of_silence! -- 9 Ekim 2010; 18:23:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: inek möö

quote:

Orijinalden alıntı: EkoJR

ImAntoR Char Tanıtımı [Vs Videosu Eklendi]

Aha Db'si de burda

bismillahirrahmanirrahim

o nasıl bir defance dır

db ye ortak lazım mı?

(tabii itemler kitliyse)

bunun itemleri ne acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber�

Yanlış söyledin ,çarın soyulmasını istiyorum diyecektin sanırım.

Bu arada çara bittim , tebrikler harika bir çar yapmışsın.

teşekkür ederim.. Bu arada bu mevzuya gelince forumdan birçok arkadaşım var.. istediğim an hiç tereddüt etmeden id pw veren. Elindeki en baba itemi veren vsvs... Benim isteğim çar full hale geldiğinde daha önce böyle bir çarla oynamamış arkadaşlarımda bu zevki tatsın..

@sound_of_silence!

benim amacım konunu baltalamak değildi kusura bakma.. bende herzaman 300-400 vurduğum int prilere imrendim. şöyle bir çarım olsun dalga geçeyim diye.. öyle bir çarım oldu fakat adamlar benle dalga geçti sana onu anlatmaya çalıştım

Prieste gelirsek buglu defans o ve damageler etkileniyor.. Missed bile görebilirsiniz öyle bi defansa

• Ardreamdeki oto mage yoğunluğundan dolayı biraz czye uğramaya başladım.. Bunlarda el alışkanlığıyla alınmış kscler.. Akarada oynayanlar bilirler içlerinden 2-3 tanesinin nasıl çarlar olduğunu

Bu artiste ayrı parantez açmak istiyorum. ( açtım Beni arenadan czye çağırıp gel ws atalım np lazım bana diyen arkadaştır kendisi )

• Eline sağlık. Karakterin isminin gitgide duyulması dileğiyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eymen~

Eline sağlık. Karakterin isminin gitgide duyulması dileğiyle.

teşekkür ederim. Darısı başınıza
  • Char her zaman dediğim gibi 10 numara
  • Bu charın fiyatı nedir satılmazsa bile bi fiyat verirmisin tamamen full itemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Discordians
    Bu charın fiyatı nedir satılmazsa bile bi fiyat verirmisin tamamen full itemli

Cari satmayi dusunmuyorum ama su anda inventorymdeki itemlerin toplam degeri 1800-1900 tl civaridir..

Efe saolasin:) seninle adam gibi bi pk atamadik daha:)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Discordians
    Bu charın fiyatı nedir satılmazsa bile bi fiyat verirmisin tamamen full itemli

Cari satmayi dusunmuyorum ama su anda inventorymdeki itemlerin toplam degeri 1800-1900 tl civaridir..

Efe saolasin:) seninle adam gibi bi pk atamadik daha:)

Atıcaz inş
  • mümkünse ardream da karşılamayalım

mükemmel char cz ye koysan o itemleri iş yaparsın yani.
  • Crimex

Uzun zamandir girmiyorum ardreame otolari goruyorsundur:)

Bu arada czde orclarin asiri kalabalik olup town onunde 3pt beklemesinden dolayi bi taktik gelistirdim. Sagdan stealth ile cikip hafiften orclara yaklasip kendimi gosteriyorum. Uzerimdeki chitinleri ve clansiz oldugumu goren 2-3 eleman beni kovalamaya basliyor. Iclerinden gozume kestirdigimi %90 kesiyorum. Sadece bu taktikle 3k rank yaptim 1 saatte:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaMaM MaRiQuAnTe -- 15 Ekim 2010; 23:04:35 >
  • quote:

Crimex

Uzun zamandir girmiyorum ardreame otolari goruyorsundur:)

Bu arada czde orclarin asiri kalabalik olup town onunde 3pt beklemesinden dolayi bi taktik gelistirdim. Sagdan stealth ile cikip hafiften orclara yaklasip kendimi gosteriyorum. Uzerimdeki chitinleri ve clansiz oldugumu goren 2-3 eleman beni kovalamaya basliyor. Iclerinden gozume kestirdigimi %90 kesiyorum. Sadece bu taktikle 3k rank yaptim 1 saatte:D

Adam king
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.