Şimdi Ara

Imaqtpie asosyallerin tanrısı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adam 2013'den beri aralıksız twitch'de yayın yapıyor kendisi tam bir asosyal. haftanın bir günü hariç , her gün 10 saate yakın stream yapıyor. sadece bağışlardan ve abonelerden yıllık iki buçuk milyon dolar kazanmasına rağmen giydiği şeyler sadece 20 dolarlık beyaz tişörtler . gösterişten ve giyinmekten nefret ediyor. mellow ve small cat isimli iki tane sevimli kedisi var. bir de köpeği vardı onun adını hatırlayamadım . ha bir de lisha isminde nişanlısı var.

Tatlı mı tatlı ponçik bir abimiz kısacası . ağzından küfürler eksik olmaz. fucklar motherlar havada uçuşur sürekli ama kalbi temizidir , kimseye yamuk yapmaz. bu arada hayatımda , oyun oynarken bu kadar sakin kalabilen bir insanı görmedim. oyunda ölse bile trajikomik bir şekilde tebessüm ediyor ve olayla ilgili espri yapıyor : " ooops ! this guy just destroyed my ass lol . feels bad man . "

Bundan önce World of Warcraft oyuncusu sivilceli abimiz vardı onun yerini kendisinin aldığını düşünüyorum tek farkı meme olmaması.

Imaqtpie asosyallerin tanrısı mı?

• Sorun bende mi bilmiyorum ama qtp konuştuğunda ben anlamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konunun mantığı ne şimdi ne çıkarmamız gerekiyor buradan
  • Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    kelimeleri o kadar değişik yerlerden uzatıyorki hiç birşey anlaşılmıyor

• tamam adam asosyal olabilir ama

adamın işi yayıncılık, günde 10 saat yayın yapması gayet normal
    normal bir insan zaten ortalama 6-7 saat çalışmıyor mu zaten?

milyon doları var diye öyle giyinmesine gerek yok, bir çok zengin zaten minimalist düz giyiniyor bu kadar büyütmeyin. adam kazandığı parayı bizim kadar umursamıyordur %90.

işini iyi yapıyor, mutlu ve disiplinli
  • Cowsep hep hüzünlü geliyor bana. "I was in alpha" derken bile sesi titriyor.

• Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    Cowsepe ben de üzülüyorum keşke arkadaşı olsa:(

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.