Büyük bir hevesle PPC aldım. Yazılanlara göre en mantıklısı S200 yada imate olduğuna karar verip (giriş seviyesini de düşünmek lazım) en ucuzu imate olduğu için onu aldım.
bilgisayar başında çok fazla duramıyorum. ppc iyi gelecekti. cebimdekipc'ye bakmıştım bayağı bir kaynak vardı ama şimdi tadilatta herhalde açılmıyor download sayfası.
Şimdi bazı sorunlarım var. Yardımcı olun lütfen.
1- Windows mobile 5.0 türkçe yüklemek istiyorum. (ingilizce olmuyor) 2- Cihazın yazılımını yükseltmek istiyorum. (galiba rom dedikleri firmware gibi birşey) 3- divx filmleri altyazılı olarak convert edip izlemek istiyorum. (Bunun için smartmovie buldum ama symbiandaki gibi DEMO yazısını kaldıramadım) Ayrıca altyazısını da çıkmıyor. Çevirmeden de xvid codec yok diye açılmıyor)
İlk 2 madde için dosyayı (yada download linki) verebilirmisiniz. Nasıl yükleneceğini biliyorum.(zaten kolay :) )
NOT: Cihaz G-4'tür.
Teşekkürler...
1-Türkçe yama cdsi ile kolayca yükleyebilirsin. temin edemediysen sana gönderebilirim. küçük bi dosya diye hatırlıyorum. 2- çok çeşitli romları var. ben wm6 gullum rom kullanıyorum. cihazı bambaşka bişey yapıyor. Bu linkten baya çeşitli rom bulabilirsin http://forum.cebimdekipc.com/forum/forumdisplay.php?f=69 3- forumda vardı birazcık araştırsan bulursun
kolay gelsin
bu imate jamin ebende turkce yuklemiştim ama cihaz kapandı bidaha acılmadı .hard reset yapana kadar
Çok büyük bir CD değilse imajını alıp mail adresime göndermen mümkün mü? nrg yada iso dosyası ne olursa farketmez. Çok sevinirim. :) akarsumali@yahoo.com
Evet bu adresten tamamen Türkçe rom indirebilirsin.. Eklenti değildir,rom'un kendisi Türkçeleştirilmiş vaziyette.
quote:
Orjinalden alıntı: konitek.com
1-Türkçe yama cdsi ile kolayca yükleyebilirsin. temin edemediysen sana gönderebilirim. küçük bi dosya diye hatırlıyorum. 2- çok çeşitli romları var. ben wm6 gullum rom kullanıyorum. cihazı bambaşka bişey yapıyor. Bu linkten baya çeşitli rom bulabilirsin http://forum.cebimdekipc.com/forum/forumdisplay.php?f=69 3- forumda vardı birazcık araştırsan bulursun