Bildirim
İmax ve gnctrkcll
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Şunu bir okuyun;
Bu kampanya anlaşmalı sinema salonlarında Pazartesi ve Perşembe günleri 10:00-23:59 saatleri arasında başlayan tüm seanslarda geçerli olup, bayram tatilleri, ilk ve orta öğretim sömestr tatil dönemleri kampanyaya dahil değildir. 3D filmler anlaşmalı sinemalarda kampanya kapsamında, festival filmleri kampanya dışındadır. Salon girişlerinde temin edilecek 3D film gözlükleri kampanya kapsamında değildir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrt32 -- 22 Aralık 2012; 18:59:29 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mrt32
Şunu bir okuyun;
Bu kampanya anlaşmalı sinema salonlarında Pazartesi ve Perşembe günleri 10:00-23:59 saatleri arasında başlayan tüm seanslarda geçerli olup, bayram tatilleri, ilk ve orta öğretim sömestr tatil dönemleri kampanyaya dahil değildir. 3D filmler anlaşmalı sinemalarda kampanya kapsamında, festival filmleri kampanya dışındadır. Salon girişlerinde temin edilecek 3D film gözlükleri kampanya kapsamında değildir.
evet okudum onu siteden baktım.anlaşmalılar arasında gitmek istediğim sinema salonuda yazıyor ancak imaxde farklı olur diye söyleyenler olmuş emin olamadım -
Bu kampanya tüm Cinemaximumlarda geçerli mi? Gnctrklcll'in sitesinde yeni açılan Marmara Park Cinemaximum gözükmüyor da. -
Gnctrkcll sifresi verebilecek var mi ya?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
peki 31 aralık pazartesi günü geçerlimi ?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- turkcell şebeke sorunu
- hattım başka telefonda çalışıyor kendi telefonumda çalışmıyor
- turkcell kullanıcı tanımlama
- telsiz kullanım ücreti nasıl iptal edilir
- kimi arasam yanlış bir numara çevirdiniz diyor
- ağda kayıtlı değil sorunu
- 5g ihalesi ne zaman
- gizli numaradan arama
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- iphone servis yok hatası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X