Şimdi Ara

İmax ve gnctrkcll

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • imax 3d de hobbit e gitmeyi düşünüyorum ancak bir bilet alana bir bilet bedava kampanyası geçerlimi imax 3d lerde. ankara ankamall imax...

• Şunu bir okuyun;

Bu kampanya anlaşmalı sinema salonlarında Pazartesi ve Perşembe günleri 10:00-23:59 saatleri arasında başlayan tüm seanslarda geçerli olup, bayram tatilleri, ilk ve orta öğretim sömestr tatil dönemleri kampanyaya dahil değildir. 3D filmler anlaşmalı sinemalarda kampanya kapsamında, festival filmleri kampanya dışındadır. Salon girişlerinde temin edilecek 3D film gözlükleri kampanya kapsamında değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrt32 -- 22 Aralık 2012; 18:59:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mrt32

Şunu bir okuyun;

Bu kampanya anlaşmalı sinema salonlarında Pazartesi ve Perşembe günleri 10:00-23:59 saatleri arasında başlayan tüm seanslarda geçerli olup, bayram tatilleri, ilk ve orta öğretim sömestr tatil dönemleri kampanyaya dahil değildir. 3D filmler anlaşmalı sinemalarda kampanya kapsamında, festival filmleri kampanya dışındadır. Salon girişlerinde temin edilecek 3D film gözlükleri kampanya kapsamında değildir.

evet okudum onu siteden baktım.anlaşmalılar arasında gitmek istediğim sinema salonuda yazıyor ancak imaxde farklı olur diye söyleyenler olmuş emin olamadım
  • Bu kampanya tüm Cinemaximumlarda geçerli mi? Gnctrklcll'in sitesinde yeni açılan Marmara Park Cinemaximum gözükmüyor da.
  • Gnctrkcll sifresi verebilecek var mi ya?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki 31 aralık pazartesi günü geçerlimi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bedava Cinemaximum Bileti
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.