Şimdi Ara

İmba DPS? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ikisi içinde yetenek lazım, raidde mal gibi ölen altındaki ateşden kaçmayan birleşin denildiği zaman uyuyan adam pvp'de yapamas.Sadece pvp de biraz daha kafayı çalıştırıcan pve de hızlı tepki vericen olay bu ama dedigim gibi yeteneksiz adam hiçbişeyi beceremes ikisinde de yetenek lazım.
  • Bence pve yapabilmek için gerizekalı olmamak yeterli. Yanlış anlaşılmasın pve yapmayanlara gerizekalıdır demiyorum.
    Yani isteyipte pvede bir türlü muvaffak olamayan gerizekalıdır diyorum. Pvede sadece nüfus gerekiyor arkadaşlar. Önceden de söyledim 10 yada 25 işini düzgün yapabilen adam bulursan content bırakmazsın.

Hepsi bir kenara benim asıl demek istediğim şu, ben mesela heroic ragnaros kesmiş fakat pvpde rezil kepaze adamlar tanıyorum. 6 yıllık oyuncu adam bin küsür honorable kill almış. Ama progress tablosu full çakılı. Bir de tam tersi tbcden beri 1800 lerin altında takılmamış,vanillada rank14 olmuş fakat zerre pve ile alakası olmayan adamda tanıyorum. Onu raidimize alınca adama ventte bir kere taktik anlatıyorum tamam hadi başlayalım diyo. İlk tryda kesiyoruz ve adam ne ölüyo nede öldürtüyo.
    Ne anlatmak istediğimi anlatıyor sanırım bu.
  • en son bi pve yapayım dediğimde shadowu filan highda bırakmışım bethtilac fightına girdim benim fps 3 lere filan düştü her taraf parıldıyor neyle ağdan yukarı zıplıycam bulamıyorum bi baktım öbür tank zaten yukarı çıkmış bende yukardayım .aşağıdakiler öldü wipe yedik,sonuç olarak:Blizz nerf graphics pls
  • quote:

Orijinalden alıntı: born2bemad

Bence pve yapabilmek için gerizekalı olmamak yeterli. Yanlış anlaşılmasın pve yapmayanlara gerizekalıdır demiyorum.
    Yani isteyipte pvede bir türlü muvaffak olamayan gerizekalıdır diyorum. Pvede sadece nüfus gerekiyor arkadaşlar. Önceden de söyledim 10 yada 25 işini düzgün yapabilen adam bulursan content bırakmazsın.

Hepsi bir kenara benim asıl demek istediğim şu, ben mesela heroic ragnaros kesmiş fakat pvpde rezil kepaze adamlar tanıyorum. 6 yıllık oyuncu adam bin küsür honorable kill almış. Ama progress tablosu full çakılı. Bir de tam tersi tbcden beri 1800 lerin altında takılmamış,vanillada rank14 olmuş fakat zerre pve ile alakası olmayan adamda tanıyorum. Onu raidimize alınca adama ventte bir kere taktik anlatıyorum tamam hadi başlayalım diyo. İlk tryda kesiyoruz ve adam ne ölüyo nede öldürtüyo.
    Ne anlatmak istediğimi anlatıyor sanırım bu.

o zaman ben de sana şöyle söyliyim. pvp yapabilmek için sadece sinirlerine hakim olabilmek ve bol bol dayak yemek yeterli.

ben sinir hastasıyım pvp yapamıyorum. pve'de de saçma sapan adamlarla raid yapınca aynı asabiyete erişebiliyorum.

pvp tamamiyle sakin olmak ve çoooooook dayak yemek üzerine kuruludur. reflekslerin manda gibi ağır değilse çok pvp yapan herkes pvp'de başarılı olur.

• Dps'i her class ve o classı oynayan oyuncu yapar. (Oyuncu angut değilse) Önemli olan dps değil ama. Önemli olan taktik ve setuptır. Hangi karakterleri alırsak bufftan maximum olarak yarar sağlarız, hangi oyuncu taktikleri iyi bilip uyguluyor diye soruyorsanız işte o zaman hardcore oyuncusunuz demektir. Bazı işler dpsle olmuyor. Taktiği bilmeden bodoslama atarsan hiç bir zaman ne raid yüzü görürsün ne de o raidde yaptığın dpsi. Ha dps hiç mi önemli değil diyeceksiniz? Tabi ki önemli sen ortalama 12-13k dpsle firelandste çok zorlanırsın. Boss enrage olur vs. vs. Belirli düzey bir dpsten sonrası benim gözümde sadece "Aha boss hızlı inecek" anlamına gelir.
  • pvp de en büyük etken oynadığın class bana göre.bazı classlar diğerlerine göre çok daha etkili.ayrıca yüksek ratinglerde gelen setuplarda 'hadi abi bu sefer rogue a dalalım ya mage e dalınca zaten yeniyoruz anasını satim biraz daha eylenelim rogue u önce keselim' gibi olaylarında olacağını sanmıyorum, genelde gelen setuplara göre taktik geliştirip ona göre cc ve öncelikli hedef belirlenip maç kazanılıyodur.ayrıca pve de skill gerekmediğine inanmıyorum, eğer class ının en az 2 spec ini maksimum performansla oynayamıyosan zaten iyi bi pve ci değilsindir.
  • cat druidin dpsinden memnunum, raid yapmıyorum uzun zamandır,ilk fl geldiği zaman 3 bosstan sonra bırakmıştım,itemım yok yani fl den sadece valorla alınanlar ile zul aman/gurub da 30-32k yapıyorum bosslarda, %15 buff ı çıkarıp itemların kötülüğünü eklersek,fl de iyi gearlı birisi 40k+ yapar diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zodd

Bu warlocklarin durumu neden boyle acaba..

Bu arada warlock oynayan oyuncularin sayisi gittikce azalmaya başladı bana gore sebeplerini bilen birileri varmı?

Warlock iyi aslında. sadece eskisi kadar kolay dps yapamıyorsun, dikkat etmen gereken bazı hususlar var. Fightlara göre uzmanlık kazanman ve her türlü farklılığı dummy'de test etmen gerekiyor. En iyi sonucu alabilmek için uğraşırsan, sen de arcane mage'e kadar dayanırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shimasu

cat druidin dpsinden memnunum, raid yapmıyorum uzun zamandır,ilk fl geldiği zaman 3 bosstan sonra bırakmıştım,itemım yok yani fl den sadece valorla alınanlar ile zul aman/gurub da 30-32k yapıyorum bosslarda, %15 buff ı çıkarıp itemların kötülüğünü eklersek,fl de iyi gearlı birisi 40k+ yapar diye düşünüyorum.

40k+ dps? Biraz oksijen al abi, 40k nedir? Boss fight'da 40k demek, "ben shannoxu solo dpslerim" demek.
  • arkdaslar bakın dps olayını blizard şu şekilde yapıyor:

bazı classları bufflıyorlar bazılarını nerfliyorlar. bir süre sonra digerleirni biraz arttırıyorlar.

hatta blizard sırası ile magelerde once arcane sonra fire ı kuvvetlendirdi. bir onu bir obürünü etkinleştiriyor ki tek düze oynayıp millet sıkılmasın. farklılık olsun.

aynı şeyi frost dk-unholy dk larda yapıyorlar.

hunterlarda beastmasterları tekrar bufflıyorlar. MM den BM ye donecek hunterlar.

roguelarda bir mutulate bir combat oluyorlar.

vs...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

en son bi pve yapayım dediğimde shadowu filan highda bırakmışım bethtilac fightına girdim benim fps 3 lere filan düştü her taraf parıldıyor neyle ağdan yukarı zıplıycam bulamıyorum bi baktım öbür tank zaten yukarı çıkmış bende yukardayım .aşağıdakiler öldü wipe yedik,sonuç olarak:Blizz nerf graphics pls

Yani brütüscüğüm allah iyiliğini versin güldürdün beni...
    shadowları kapat, oyunu kapat, bilgisayarı kapat, pencereyi aç kafayı dışarı çıkar bir nefes al... Bak hayat ne kadar güzel değil mi brütüscüğüm, rahatladın işte... Bundan sonra da yok warcraft yok pve yok pvp... boşver ağzının tadını hiç bozma...

• oynadığın özelliğe göre doğru seçilmiş ve yüksek puanlı kıyafet (item yada gear denen şey) + doğru enchant + doğru talent + doğru gem + class a göre kullanacağın addon + oynadığın class ı adın gibi iyi bilmek + gittiği instance ve boss fightlarını biliyor olman + pot ve flask kullanmak = imba Dps

her sınıfın kendine has iyi tarafı ve kötü tarafı vardır. kimse diyemezki şu sınıf dps de açık ara önde diye.
  • Imba dpsi, imba oyuncu yapar.
    aynı karakteri iki kişiye ver farklı dpsler çıkar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neox44

Imba dpsi, imba oyuncu yapar.
    aynı karakteri iki kişiye ver farklı dpsler çıkar...

aynı karakter ile aynı kişi iki farklı fightta iki farklı dps yapabilir. dps dediğin kişisel faktörlerin yanında RNG'den de etkilenir.

dps için bahsettiğiniz boss DUMMY gibi sabit vurulan bi boss ise bişey diyemem ama farklı bosslar için konuşuyosak: iyi dps doğru taktiğe bakar.
  • pve skill değildir, pvp skilldir savına katılmıyorum.

taktikleri uygularsanız bossları kesersiniz diyorsun. Skill dediğimiz de taktikleri uygulamak zaten. Çalışarak gelişir tabii, bir çok şey çalışarak gelişir pvp'de dahil buna.

Pvp ile Pve'nin farkı bilinmeyenlerdir.
    Pvpde o anda oluşur değişkeni daha fazladır. Pve'de de bossların hareketleri fazları belli olabilir ama oyuncular her seferinde farklı farklı davranacaklarından orda da bir değişkenlikten söz edilebilir.

Ama pvp mi daha zor pve mi dersen, kesinlikle pvp. İyi bir pvpci biraz öğrenmeyle pve'yi rahat yapar, ama aynı şeyi pveci için söyleyemem.
  • bu patch icin tartismasiz arcane mage dir ama moonkinlerde bu aralar cok iyi dps yapiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: druen

arkdaslar bakın dps olayını blizard şu şekilde yapıyor:

bazı classları bufflıyorlar bazılarını nerfliyorlar. bir süre sonra digerleirni biraz arttırıyorlar.

hatta blizard sırası ile magelerde once arcane sonra fire ı kuvvetlendirdi. bir onu bir obürünü etkinleştiriyor ki tek düze oynayıp millet sıkılmasın. farklılık olsun.

hunterlarda beastmasterları tekrar bufflıyorlar. MM den BM ye donecek hunterlar.

vs...

Tamam da senin dediklerin class içi. Hep class içi kalsa sadece. Şöyle bir expansionda warlockları, bir expansionda druidleri bufflamasalar

• quote:

Orijinalden alıntı: great_cnta

quote:

Orijinalden alıntı: druen

arkdaslar bakın dps olayını blizard şu şekilde yapıyor:

vs...

Tamam da senin dediklerin class içi. Hep class içi kalsa sadece. Şöyle bir expansionda warlockları, bir expansionda druidleri bufflamasalar

Warlocklar catadan beri ne ara bufflandı Şu an destroya geldi bir buff o da yerinde zaten. Diğer iki spece göre çok çok geride kalmıştı.

• konuda 57 yorum var sadece 1.si başlığı açan çocuğa ait.bütün konuları bu tarz zaten.koyuyor ortaya bombayı,ardından milletin kavgasını izliyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.