Şimdi Ara

Imba Paladin Rehberi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
21.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne yani şimdi bunların hepsini yapınca imba mı oluyoruz?:P
  • quote:

Orjinalden alıntı: GencayAkcay

Ne yani şimdi bunların hepsini yapınca imba mı oluyoruz?:P

Sen ne yaparsan yap imba olamayacaksın

Curse of Noobish Rage.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xibus

quote:

Curse of Noobish Rage.

Yedim seni olm.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Xibus

quote:

Curse of Noobish Rage.

Yedim seni olm.

Fear basarım.Nası olsa 3 tuş demi.
  • Ben de sana basarım.
  • paladin 4ever (=
  • Guzel hazirlanmis tebrikler...
  • bu adamin neden 13123 tane account u banlandi cozemedim hala :)
  • rehber çok detaylı değil kullanabildiği bütün silahlar yazılsaydı çok güzel olurdu ve talentler çok karışmış üstteki bu alttaki şu yerine linklere direk retri 1 retri alternatif gibi isimler verilseydi çok daha anlaşılır ve düzenli olurdu
  • Burda bahsedilen Blessing Of the Kings büyüsü, statları %10 arttırırken karakterin base statlarınımı %10 arttırıyor yoksa kıyafetlerle birlikte gelen statlarıda hesaba katıyormu?
  • base statları yanısıra bonus statlar(gear vs.) eklendikten sonra %10 ekleniyor. Yani kümülatif.
  • Çok teşekkür ederim, artık blessing of kings i açabilirim :)

blessing of might yerine bunu kullanıcam. Hem dungeon ve raidlerde daha iyi olur sanırım. Bi retri için.
    Peki blessing of might mı tavsiye edersiniz yoksa kingsmi?
  • Bu oyundaki rolunle ilgili bir seçim.

Ben tam olarak bir healadin oldugum için ikisini de kullanıyorum. aşağıda lvl 70 healadin talent tree mi görebilirsin.

TIKLA

Daha farklı build ler için buraya TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galameth -- 17 Mart 2008; 17:16:21 >
  • Ayrıca belirtmemişim haklısın ama retri olduğum üstteki mesajımda geçiyor. Amaç daha çok dps yapmak. başka bir class seç diyceksin ama BloodElf oynuyorum ve sağlam zırh giyip gerektiğinde kalkan kullanıp gerektiğinde 2h silah kullanmak istiyorum.

Şu an lvlım 45 ama
    1h sw
    2h sw
    1h mace
    2h mace
    2h axe
    pole arm

skillerim 210 ve üzerinde aşağı yukarı. yeri geldiğinde 2h silah alıp dps basıyorum yeri geldiğinde kalkan ve 1h silahımı alıp tanklık yapıyorum. Ama dps yapmayıda seviyorum tank olmayıda fakat dps olmayı biraz daha fazla seviyorum sanırım.

Bom ile ortalama 2h silah ile 230-250 gibi normal (beyaz) dmg vuruyorum. Bilmiyorum yeni olduğum için bu azmı çokmu değerlendiremiyorum.
  • normal bı damage kolay gelsin
  • Güzel hort. Neyse Xibus a sorun köşesi yapalım burayı paladin soruları buraya!
  • Pursuit Justice: Yururken ve ata binerken hızını %4(2 puan verilirse %8 ) arttırır. Bu ozelligi aldıysan diger hız arrtıran esyalar yada ozellikler bir ise yaRamaz.

bu özelliği alırsam ileride crusader auramı kullanamıyacağım anlamınamı geliyor?
    Bide eğer Crusader aurayı kullanabiliyorsam bununla birlikte %35 hız artışımı oluyo yoksa aurayı açınca bu talent disable mı oluyo?
  • yok o yanlıs olmus diğerleriyle çakışmaz olucak o onu alırsan hem onun hızlandırmasını hemde crusader aurayı kullanabilirsin
  • Arkadaşlar bende +3 ....Spell Damage yazıor .... yerleri unuttum bu ne oluor
  • Ya beyler 0 dan baslasanız siz kolay kasmak icin hangi talentlere agırlık verirsiniz... yani heal ci olarak kassam rahat kasarmıyım yoksa defans mı kasayım...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.