Şimdi Ara

Imba Paladin Rehberi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
21.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: doom87

Ya beyler 0 dan baslasanız siz kolay kasmak icin hangi talentlere agırlık verirsiniz... yani heal ci olarak kassam rahat kasarmıyım yoksa defans mı kasayım...

en hızlı retriyle kasılıyor alternatifi yok (bence), lvling için konuşuyorum. 70 olduktan sonrada zorunlu olarak healer oluyosun. Tank olma şansında var ama pve yapabilmek için tek şansın healer lık.

Ben 50 ye kdr reti gittim, 50 den sonra bi değiştireyim nasıl olacak dedim, prot oldum sarmadı. Evet dmg çok zor alıyosun ama aynı şekilde dmgde zor veriyosun. 70 e kdr insatancelar dışında party kurmuyosun. Kurarsanda bu istisnai bi durumdur.

şu an lvl 60'ım malesef paladinden bu şartlar altında cacık olmayacağını anladım. Healer olmayı sevmiyorum. Bıraktım paladini şimdi rogue kasıyorum. lvl 60da insatancelarda adam yok. party toplanmıyo bi türlü. Yada benim realmde böyle. (realm: ragnaros) Neyse hevesini kırmak istemem ama boşada vakit harcama eğer healer olmak hoşuna gitmiyosa. Healerlık yapacaksanda babalar gibi priest class ı var.

Rogueumun lvl 'lı 38, elimdede doğru düzgün silah bile yok. 60 paladinle 280-290 normal dmg vururken 38 rogue ile 200 dmg vuruyorum (per hit olarak) ki rogue dual wield ve çok daha seri. hesap et artık.

Pvp de çok başarılı olduğum söylenemez paladinle rahat kestiğim klaslarda var aciz kaldığım klaslarda. Ama şunu gördümki roguela her klas a karşı yapacak bişeyin var az çok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Steelbow -- 24 Nisan 2008; 13:31:15 >

• paladinle dps diğer classlarla dps yapmaya benzemez.skillerini sırasını bilmek ve ona göre kullanmak gerekir.

roguedeki gibi 1-2-3 dps skillerini koyup sırayla hepsine birden basarak dps yapamazsın.

ayrıca lvl 60 paladinle 250 vuruordum ama şimdi 38 rogue ile 200 vururorum demişsin.buda son derece saçma.çünkü nedenini sorarsan ekranda gördüğün tek bir damageyi dikkate alorsun paladin kendi lvl indeki bi rogueden bile kat kat daha yüksek rakamları görebilir.roguenin olayı yüksek rakamlar değildir.roguenin fazla dps yapıyor olmasının nedeni seri vururor olmasıdır

burdan bütün paladin oynayan ve kasan arkadaşlara söylüyorum.eğer gerçekten paladin oynamak istiyorsanız kimsenin dediğini dikkate almayın.sırf instanceye almıyorlar diye sevmediğiniz başka bir clası oynamak zorunda değilsiniz.istediğiniz clası hakkıyla oynayıp insanlara birşeyleri kanıtlayınca hangi clası oynarsanız oynayın hertürlü talent ve specle pvp yada pve yapabilirsiniz

• "Rogueumun lvl 'lı 38, elimdede doğru düzgün silah bile yok. 60 paladinle 280-290 normal dmg vururken 38 rogue ile 200 dmg vuruyorum (per hit olarak) ki rogue dual wield ve çok daha seri. hesap et artık. "

yukarıdaki cümleyi dikkatli okursan rogue için tek elindeki silahın dmgini söyledim ve bu söylediğim dmg hehangi bir skill kullanılmadan vurulan dmg (beyaz yazan) ve paladin içinde söylediğim dmg tek başına skillsiz vurduğum dmg.

Skiller ve sıraları demişsin. zaten 2 adet vuruş skilli var, biri crusader strike diğeride jugment.

sanctitiy aura açık olsun -------> crusader jugle+command aç +stun yap+ jugment patlat + command aç + crusader strike patlat

bu kombodan başka nasıl daha fazla dmg vurabilirsiniz bi paladinle?

tek bir değişik versiyonu olabilir oda stun yaptıktan sonra jugment yerine crusader strike vurup sonra jugment yapıştırmak. Ama mantık olarak stundan sonra jugment vurmak (crit şansı daha yüksektir strikedan hedef stun iken) daha makul

yukarıdaki yazdıklarımı önemsemesen bile sadece şunu söyleyebilirim. Rogue ile kendimden 3 lvl yukarısı 2 mobu aynı anda healtim yarıya inerek kesiyorum ama palayla mutlaka heal basmam gerekiyordu.

Ben burda kimseyi paladinden soğutmak için bişey söylemiyorum. Kim ne derse desin oyunun en karizmatik classı paladindir. Sadece yeni başlayanlar vakit harcayıp emek verdikten sonra, benim gibi healerlığa zorlanıp sıkılıp başka char a dönmek istemesinler diye söylüyorum.

Çünkü ben paladin açıp başladığımda karizmatik bir şövalye hayaliyle oyuna başlamıştım. Warrior açmadım çünkü warrior babar bi savaşçı gibi geliyor bana. Ama şu anda nooldu, bi çantam full healing geari dolu, sadece instancelardan atılmayayım diye. Çünkü defalarca healer bulamadıkları için ve bende heal yapmak istemediğim için partyden çıktım ve benim yerime başka bir paladin aldılar.

pvpdede yalnız başına oldukça çaresiz bence,

Warlock gelir fear atar keser
    rogue gelir stunlock yapar
    mage gelir bi freeze çakar sonra blink çekip uzaktan çatır çatır keser

falan filan uzar gider.

Tek çaresi rahat pala kasmanın önce başka bi char kasıp palayı twink yapıcaksın. O zmn imba oluyor 70 e kdr.

Adamlarda biliyor paladinin ne kdr ezik kaldığını o yüzden wotlk de bufflıyacaklar.Bence daha çok dmg vurmalı böyle bir class.

Bunlar benim kendi düşüncelerim Rockman sana inat olsun falan diye yazmadım. Sen memnunsan eywallah iyi eğlenceler.

• pala dn bu blacktemple da illidandan çıkan yeşil silahı kullanablioyomu birde combatta pek ii diil bu pala ben 70 palayım ama combatta pek bi fydasını grmedm reribution olduğm halde greater bllessng için symbol of kngsleri nasıl kullanıcam bilgi verrmsnz.. 0 gözüküo nerden alınır
  • Paladinle healerlık cok kolay indir healbotu ne buff derdi ne heal derdi sonra butun partyler imba healersın desinler Symbol of kings ragent vendorunda 20 lik olarak satılır 100 tane si 1 stack yapar.Retri palayla hic talent değiştirmeden lvl 69 a kadar cogu inctance ta healerlık yapabilirsiniz sadece yanınızda en büyük mana potion tasımanız gerekiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: khroc

Paladinle healerlık cok kolay indir healbotu ne buff derdi ne heal derdi sonra butun partyler imba healersın desinler Symbol of kings ragent vendorunda 20 lik olarak satılır 100 tane si 1 stack yapar.Retri palayla hic talent değiştirmeden lvl 69 a kadar cogu inctance ta healerlık yapabilirsiniz sadece yanınızda en büyük mana potion tasımanız gerekiyor.

healbot nedir bide imba =)? ya ben savunmasız kalıorm mesela ateş topu atıolar yada uzaktan bişi onlara karşı savunmasızım pat dio öldrüo adm bni uzaktan sanırım talentları heal dan kullanayım raid olayına grdm çnkü öle dymi? weapon olarakta blactample de pala için kullanılabilicek weapon çıkarmı ? illidan dan çıkan o yeşil weapon mesela hastaym ona =)

• Paladin deyince hep kafamda Kral Arthur, Lancelot gibi karakterler canlanıyor. Ally hiç olmadım, bloodelf her zaman daha karizmatik duruyor.
    Aslında bende bi paladin fanıyım ama artık zevk alamıyorum. Ne zorluklarla kastım lvl 60 oldum ki ilk charım hiç bişey bilmeden kastım, şu an trainer a gitsem talent 0 lamak için 20g den fazla istiyecek çünkü en son 20g vermiştim. Ama şimdi 70 olduktan sonrasını düşünmek bile istemiyorum. Healer olmaya hiç niyetim yok, prot oldummuda combatın zevkine varamıyorum. Retriyle kafasına kafasına vurmak istiyorum ama malesef retri pala raide giremiyor. Sürekli PvP de nereye kadar altı üstü 3-5 tane pvp alanı var.

Bu Pvp ve pve yi ayıran gerizekalı blizze ne kdr saydırsak azdır yani ya.
  • paladin en sevdiğim karakter ama kasması kabus gibi ya sabır ya sabır diye diye 60a kadar geldim daha gidemedim
  • Eveet!

yavaş yavaş 70 e yaklaşıyorum. O kadar kızdığım sıkıntı çektiğim noktalar var ama paladinle atın üzerinde şaha kalkmak bile ayrı bi zevk. Kasması hakkatten baya zor bi class. Warlock,rogue,mage,hunter, bunların hepsiyle kastım (ortalama lvl 35 e kdr) ama bu lvl a getirene kdr (35 e kdr olan kısımdan bahsediyorum) en zorlandığım char pala. Ama yinede hayranlığımdan dolayıda bırakmadım. Şimdilik lvl 61 deyim ama %90 falan.

Neyse asıl sorun şu, ben lvl 70 e gelince ne yapıcam; PVE yapamıyorum çünkü healer yada tank olmak gerekiyo bense retriyim daha doğrusu retriyi seviyorum ve değiştirmek istemiyorum.

Bu şartlar altında mecburen PVP'ye yönelicem, şu an için 5000 honorum falan var. Lvl61'im. Bu pvp epic setleri ise honorla alınıyor herhalde. Lvl 70 e kdr pvpye bulaşmayı düşünmüyorum. peki lvl 70 ten sonra en iyi honoru nasıl kasarım?

Bide BS kasıyorum ve weaponsmith olmayı düşünüyorum. Ne dersiniz?
    Eğer ok ise axesmith mi swordsmith mi yoksa macesmithmi olayım?
    Yada salla silahı armor mu yap dersiniz?

(ikinci mesleğim mining ve 350 üstü, BS 230 civarında)
    Onun dışında BS ile ne yapıp satmalıyımki iyi para kazanabileyim.

• PvP de s1 Geari al. Retri ol devam et.

Meslek = Mining/JC al. BS Kötü. Eğer bozzo gibi ilerlersen. He WOTLK düşünürsen BS iyi. Swordsmith ol. Sword paladine yakışıyo. Stati geç oynadıgın zevke bak. Wotlk gelecek itemler çope
    Armorsmith asla olma.

Ben Ving Tsun.
  • Arkadaşlar,
    Lvl 69 olmak üzereyim, şimdi sorun şu:
    Acaba 69 da lvl kasmayı bir süreliğine bırakıp pvp ye asılsam ve honormu kassam, çünkü 70 olursam elimde ne doğru düzgün bi silah var nede iyi bir set.

69da bglerde 70 lvl olmuyor sanırım 61-69 arası playerlar oluyor. Burda şu mantığı güdüyorum; 70 lvl itemleri olmadığı için fazla resi yok ortalıkta. Bu benim işime gelir daha kolay honor kasarım diye düşünüyorum ama bu benim ilk 70 charım olacak 70ten sonraki ortamı bilmiyorum. O yüzden Paladin üstatlarından tavsiye bekliyorum.

Bide hangi factionlar paladin için en iyi itemleri bulunduruyorlar, bunuda biliyosanız ve söylerseniz çok iyi olur.
  • Ben ving tsun gene karşınızda.

Aldor iyidir paladine. Honor için Season 2 nin düşmesini bekle. (eğer düştüyse, bi bilgim yok) al

PvP den set kasarsın kolaylıkla. Sonra arena. sonra bi bakacan Wotlk çıkmış itemler çöpe. 70 ol oyuna ara ver wotlk ya kadar. Yada Warhammer (Tavsiye etmem), Age of conan (Tavsiye ederim,betada oynadım).
  • 2 yıllık konu hortladı ama olsun.

Bende paladin kasıyorum şimdi tanklık yapmayı düşünüyorum. Protection olmayı düşünüyorum ama herkes retri levella sonra prot olursun dedi. Paladinimin levelı şuan 32. Sizce ret olarak tanklayabilirmiyim dungeonları yoksa protamı dönsem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Jak

2 yıllık konu hortladı ama olsun.

Bende paladin kasıyorum şimdi tanklık yapmayı düşünüyorum. Protection olmayı düşünüyorum ama herkes retri levella sonra prot olursun dedi. Paladinimin levelı şuan 32. Sizce ret olarak tanklayabilirmiyim dungeonları yoksa protamı dönsem?
    ,
    İmkansız.Retri daha kolay quest yapabilirsin ama tanklıyamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

quote:

,

Peki önerebileceğin prot build varmı?
  • retri olarakta kolay level alırsın, prot olarakta.. bence eline spell damage veren bir one hand heirloom mace al.. çoklu mobları aoe daha kolay kesersin.. kalkanda oldugu için kolay kolay ölmezsin.. ayrıca az mana ile shield of righteousness vurursun .. talentide retri agırlıklı gir.. prottada biraz puan ver.. 80e kadar paşa paşa tanklık yaparsın ..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

quote:

,

Peki önerebileceğin prot build varmı?

http://www.wowhead.com/talent#sZE0tAbugGsIufdxb:oNpc

Gayet iyi.ToC zamanı kullanmıştım bunu

• 40 olduğun zaman prot olarak da gayet güzel görev yapılıyor, level atlanıyor hele ki yaratıkların toplu bulunduğu yerlerde. Prot olmak istiyorsan gönül rahatlığıyla ol 40 sonrasında.

quote:

• Arkadaşlar paladin için sword ve mace mi kullanmalı yoksa axe mı kullanmalı?
  • bende 3 gün önce felan paladin 80ledim level pek de zorlamadı açıkçası gerçi paladinden başka bi class kasmadığım için düşüncemin pekde sağlıklı olduğunu sanmıyorum bu rada paladin retri
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.