Bildirim
İMDAAAAAAT
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaş aynı dertten muzdaribim kurulumu tam olmadı şimdi bende silmek için ugraşıyorum.xp kullanıyorsan güvenli modda aç 1 dene bende olmadı silemedim.ekle-kaldırda halen mevcut -
dostum <ashampo uninstaller >programını kullan kaldramadığı hiçbişey yok mükemmel -
Başlat\Çalıştır = "regedit"
Bilgisayarım \ HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Uninstall \ Silmek istediğinizi klasör -
ya arkadaşlar banada yardım edin, kardeşim program files tan silmiş,, ekle kaldırdan da kalkmıyo, kalan splitcam klasörlerini de silemiyor. tekrar splitcamı yükleyip silsem olurmu ona göre tekrar bulup yükleyeyim.. -
evet yeniden yukliip silmeye kalkarsan silebilirsn sorunsuz, bi ihtimal
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2fast4u -- 23 Ekim 2005, 0:21:26 > -
ewt bende yükledim tekrar sildim ama gene aynı problemm nasıll olcak yawwwwwww -
quote:
Orjinalden alıntı: arkitrom
Başlat\Çalıştır = "regedit"
Bilgisayarım \ HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Uninstall \ Silmek istediğinizi klasör
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- valorant ekran kartı sürücüsü çöktü
- windows tarafından bulunamıyor.ismi doğru yazdığınızdan emin olup yeniden dene hatası
- american megatrends nedir
- wifi sinyal güçlendirici tavsiye
- bilgisayar kendi kendine kapanıyor
- udf nedir
- laptop menteşe tamiri
- bağlantı sıfırlandı hatası
- gigabyte bios tuşu
- pc otomatik kapatma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X