Bildirim
İMDAAAAAAT
Crocs Crocband Stucco/Melon TerlikUnisex Yetişkin : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B01J1LQ188
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
arkadaş aynı dertten muzdaribim kurulumu tam olmadı şimdi bende silmek için ugraşıyorum.xp kullanıyorsan güvenli modda aç 1 dene bende olmadı silemedim.ekle-kaldırda halen mevcut -
dostum <ashampo uninstaller >programını kullan kaldramadığı hiçbişey yok mükemmel -
Başlat\Çalıştır = "regedit"
Bilgisayarım \ HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Uninstall \ Silmek istediğinizi klasör -
ya arkadaşlar banada yardım edin, kardeşim program files tan silmiş,, ekle kaldırdan da kalkmıyo, kalan splitcam klasörlerini de silemiyor. tekrar splitcamı yükleyip silsem olurmu ona göre tekrar bulup yükleyeyim.. -
evet yeniden yukliip silmeye kalkarsan silebilirsn sorunsuz, bi ihtimal
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2fast4u -- 23 Ekim 2005, 0:21:26 > -
ewt bende yükledim tekrar sildim ama gene aynı problemm nasıll olcak yawwwwwww -
quote:
Orjinalden alıntı: arkitrom
Başlat\Çalıştır = "regedit"
Bilgisayarım \ HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Uninstall \ Silmek istediğinizi klasör
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X