Şimdi Ara

İMDAAAAAAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar splitcam diye bi program var ben onu silemiyorum , webcam aldım sanırım bu splitcam yüzünden çalışmıyo nasıl silerim yardım edin

• arkadaş aynı dertten muzdaribim kurulumu tam olmadı şimdi bende silmek için ugraşıyorum.xp kullanıyorsan güvenli modda aç 1 dene bende olmadı silemedim.ekle-kaldırda halen mevcut
  • dostum <ashampo uninstaller >programını kullan kaldramadığı hiçbişey yok mükemmel
  • Başlat\Çalıştır = "regedit"
    Bilgisayarım \ HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Uninstall \ Silmek istediğinizi klasör
  • ya arkadaşlar banada yardım edin, kardeşim program files tan silmiş,, ekle kaldırdan da kalkmıyo, kalan splitcam klasörlerini de silemiyor. tekrar splitcamı yükleyip silsem olurmu ona göre tekrar bulup yükleyeyim..
  • evet yeniden yukliip silmeye kalkarsan silebilirsn sorunsuz, bi ihtimal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2fast4u -- 23 Ekim 2005, 0:21:26 >
  • ewt bende yükledim tekrar sildim ama gene aynı problemm nasıll olcak yawwwwwww
  • quote:

Orjinalden alıntı: arkitrom

Başlat\Çalıştır = "regedit"
    Bilgisayarım \ HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Uninstall \ Silmek istediğinizi klasör

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.