Şimdi Ara

imdaaat!!yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Packard Bell intel core2 t5600 1.83ghz işlemci 1.00 gb ram 128 sabit 512 ye kadar paylaşımlı nvidia go 7300 ekran kartım var ama genel anlamda memnun deilim overclock konusun da yardımlarınıza ihtiyacım var.yardımlarınızı benden esırgemeyın nooolurrr
    !!!

• sanırım makina laptop.o yüzden oc konusunda yapacağın pek birşey yok çünkü biosda oc ile ilgili ayar yapabileceğin seçenek yok.sadece clockgen benzeri bir yazılım ile oc yapabilirsin oda ne derece olur meçhul.bence hiç girme bu işe
  • quote:

Orjinalden alıntı: nice2meetyou

Packard Bell intel core2 t5600 1.83ghz işlemci 1.00 gb ram 128 sabit 512 ye kadar paylaşımlı nvidia go 7300 ekran kartım var ama genel anlamda memnun deilim overclock konusun da yardımlarınıza ihtiyacım var.yardımlarınızı benden esırgemeyın nooolurrr
    !!!

kardes sen napıyosun laptop a overclock yaparsan eğer yanında bırde yangın tüpü tası olurmu..Senın dermanın notebook u satıp pc almak..:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drifter_Soldier -- 19 Mart 2008; 23:19:01 >
  • tişikkür ederimde ince bi ayar yapmak mümkün deilmi benim mesela ekran kartının paylaşımını falan da arttıramıyorum illa bılgısayarmı karar vericek nekadar kullanmak istedigine
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.