Şimdi Ara

imdaat... yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir adet nokia e50 telefonum var.. fakat ne yaparsam yapayım mesaj saklama yeri olarak hafıza kartını seçemiyorum...
    evet ayarlardan girip değiştiriyorum.. 2 seçenek var telefon hafızası ve memory card.. ısrarla memory card seçmeme rağmen telefon hafızası olarak görünmeye ve mesajları oraya kaydetmeye devam ediyor...
    çok şey denedim.. yaziyim de onların dışında bişeyler yapabilecek varsa yazsın lütfen...
    versiyon yükledim.. soft format attım.. farklı hafıza kartları denedim.. hafıza kartlarını biçimlendirip denedim.. olmadı olmadı ya...
    yardım edin lütfennn..

• servise götürmende yarar vardır
  • ewt götür servise bir kontrol etsinler..
  • Teşekkürler arkadaşlar... Galiba artık servise gitcem.. yada tel. hafızasından yemeye devam...
  • sorun çözüldü arkadaşlar.. yardım eden herkese teşekkürler.. silinebilir konu gereksiz yere kalmasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reecn -- 20 Nisan 2008; 0:30:57 >
  • keşke nasıl çözdüğünü yazsaydın.belki aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var
  • Farklı tema kullandığım için "telefon hafızası" ve "hafıza kartı" seçeneklerinden sürekli aynısı seçiyormuşum farkında olmadan..
    2 seçenekten hangisinin üzerine geldiği anlaşılmıyor.. dolayısıyla hep istemediğim şıkkı seçmişim...
    yani aslında ortada bir sorun yok.. basit bir dikkatsizlik var.. bunu da forum âlemine duyurduk sayende "klasör x"
    rezil olduk yane ha..
    şaka bi yana önemsiz diye yazmamıştım.. keşke yazmasaydım da.. neyse artık yazdık bi kere..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reecn -- 21 Nisan 2008; 6:32:34 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.