shadow mu da oynuyorum bir arkadaştan karekterini devraldım 32760 statları vardı biraz daha arttırıyım dedim bir arttırdım bütün statlar -32760 a düştü ne yapıcam şimdi
quote:Orjinalden alıntı: Lord Nyctinus shadow mu da oynuyorum bir arkadaştan karekterini devraldım 32760 statları vardı biraz daha arttırıyım dedim bir arttırdım bütün statlar -32760 a düştü ne yapıcam şimdi Full stat sanirim 32767 olması lazımdı Nası 61 de sıfırlanio demekki öyLe ayarlamislar Yöneticiye söyLe duzeltirse şanslısın yoksa Bırak oynama ( Blöf yap ) Kesin düzeltir o zmn
quote:Orjinalden alıntı: Lord Nyctinus shadow mu da oynuyorum bir arkadaştan karekterini devraldım 32760 statları vardı biraz daha arttırıyım dedim bir arttırdım bütün statlar -32760 a düştü ne yapıcam şimdi Senin o Arkadaşinin Bir Bildigi Varmişki 32760 Basmiş Sen Nie GURCUKLİON ORLARI
quote:Orjinalden alıntı: LveL quote:Orjinalden alıntı: Lord Nyctinus shadow mu da oynuyorum bir arkadaştan karekterini devraldım 32760 statları vardı biraz daha arttırıyım dedim bir arttırdım bütün statlar -32760 a düştü ne yapıcam şimdi Senin o Arkadaşinin Bir Bildigi Varmişki 32760 Basmiş Sen Nie GURCUKLİON ORLARI
Charın üstüne 1 bardak soğuk su iç sen kardeşim Yöneticiye söyLe insafLı biridiR beLki acır haLine .Düzeltse düzeltse o düzeltir
quote:Orjinalden alıntı: LveL quote:Orjinalden alıntı: Lord Nyctinus shadow mu da oynuyorum bir arkadaştan karekterini devraldım 32760 statları vardı biraz daha arttırıyım dedim bir arttırdım bütün statlar -32760 a düştü ne yapıcam şimdi Senin o Arkadaşinin Bir Bildigi Varmişki 32760 Basmiş Sen Nie GURCUKLİON ORLARI +1970
quote:Orjinalden alıntı: LveL quote:Orjinalden alıntı: Lord Nyctinus shadow mu da oynuyorum bir arkadaştan karekterini devraldım 32760 statları vardı biraz daha arttırıyım dedim bir arttırdım bütün statlar -32760 a düştü ne yapıcam şimdi Senin o Arkadaşinin Bir Bildigi Varmişki 32760 Basmiş Sen Nie GURCUKLİON ORLARI +1905
- küçükse görünmez korkma :D arkına sole ekran ayarını küçültsün gözükmes :D XD patlamış çoktan statlar