Şimdi Ara

İMDB PUANINI HAK ETMEYEN FİLMLER (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
2.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hababam sınıfı serisi.

Tama, iyi güzel ama 8.9 falan ne yani? En fazla 7.5 alacak filmler hepsi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esaretin Bedeli hala listede 1 numara olmasi lazim. O kadar yuksek oy basanlar neye istinaden basmislar bir yorumlarini bulmak lazim bence. Dolayisiyla imdb'de puan verilirken neden bu puan diye sorulmasi, zorunlu comment girilmesi gerekir bence. Sitenin en azindan bundan sonraki filmler icin bu tarz bir uygulamaya gitmesi gerekir. Dolayisiyla imdb'de verilen puanlara cok da onem vermemek gerekir. Amelie Poulain'in hikayesi beni cok da acmadi desem muhtemelen binlerce kisi buna destek verir. Ama bunu ofis odasinda, evindeki odasinda asif bastirip asanlar gordum. Muhtemelen o kadar yuksek oy almasina sebep olacak bir toplu kitle, bir fan olusumu var. Obur turlu bireysel oylarla o kadar yuksek puan alacagini her iki filmden de beklemiyorum. Onceden planlanmis hareketler diyebiliriz.
  • Pulp fiction (doğru yazdımmı bilmiyorum) bana göre top 250 deki en balon filmdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mıçanadam -- 23 Nisan 2017; 11:47:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dağ 2 çok iyi film ama 9.9 u haketmiyor mesela

• Bizim bi arkadaş Lotr serisini 2014-15 yıllarında keşfetmişti. Onun gibi aksiyon olsun çamurdan olsun diye film izliyosan I Originse saçma demen gayet normal. I Origins çok iyi filmdir. İzlemeyipte izlemeyi düşünenlerin aklını karıştırma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvaXian

Bizim bi arkadaş Lotr serisini 2014-15 yıllarında keşfetmişti. Onun gibi aksiyon olsun çamurdan olsun diye film izliyosan I Originse saçma demen gayet normal. I Origins çok iyi filmdir. İzlemeyipte izlemeyi düşünenlerin aklını karıştırma.

Bide şöyle bir şey var, originsde teorinin temelleri de sağlam yani insan acaba mı diyor filmin sonunda. Neden olmasın.. Belki alakasız gelecek size ama interception filmi de aynı izlenimi yaratmıştı bende. İşlenen kurgu mantıklı temellere oturtulunca o bilim kurgu filmi güzel oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Bütün animasyon filmleri.
    Tamam güzel animasyon filmleri var ama kalburüstü bir film 7.x alırken kalburüstü bir animasyon filmi 8.x alıyor. Animasyon filmleri ortalama 1 puan fazla.

Bütün Marvel filmleri.
    DC fanı değilim TDK serisi dışında DC filmleri de kötü de zaten onların puanları da kötü.

Bir kaç tane de sırf Amerikan propagandası içeriyor diye yüksek aldığını düşündüğüm film var. Çoğunun ismi bile aklıma gelmiyor. American Sniper gibi
  • mıçanadam M kullanıcısına yanıt
    Bence ise Pulp Fiction'ın ilk 10 dışında yer alması doğru değil. Bugünün kafasıyla 1995'teki filmi değerlendirebilirsiniz. Ama bu film çekildiği sene baz alınarak değerlendirilmeli.

Çünkü sonrasında milyon tane benzeri çekildi.
  • AvaXian kullanıcısına yanıt
    Aksine sakin filmler daha çok hoşuma gider yavaş ilerleyen filmleri çoğu kişi sevmez ama ben çok severim buna rağmen I origins filmi benim hayatımda izlediğim en saçma en berbat filmdir amacım kimsenin aklını karıştırmak değil nasıl bir filmi beğendiğimizde güzel yorumlar yapıyorsak begenmedigimiz zamanda aksi yorumlar yapıyoruz kişisel bir yorum bu sadece milletin çokmu umrunda sanki benim yorumum, insanlarda benim yorum yapmamı bekliyorlardı zaten Fatih bi yorum yapsada neyi izleyip izlemeyeğimizi bilsek diye.

• Super kahraman filmlerinin hepsidir herhalde tdk haric. Daha film vizyona girmeden herkes basiyor 10 puani bu yuzden pek onemsenicek bir site degil devri bitti bence imdbnin.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.