Şimdi Ara

İMDB PUANINI HAK ETMEYEN FİLMLER (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
2.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Batman serileri.Eyv güzel filmde öyle 8-9 puan alacak film değil
  • Babboable kullanıcısına yanıt
    Guguk kuşu mu ? Sen ciddi misin yahu ? Eğer begenmediysen orjinal dilinde izlemeni öneririm bi şaheser o film ama anlamak lazım oyunculuktan sinemadan bence.

Arkadaşlar en iyi film bence izlerken onun bir film oldugunu unuttugunuz sizi içine çeken sanki günlük hayattan bi kesitmiş gibi sunan filmlerdir emin olun.Doğallıgın hatsafa da oldugu guguk kusunu herkese öneririm.
  • LePortaBim kullanıcısına yanıt
    Yeri şu an 4 bence 7-8 olabilirdi . Güncel filmlerin eski şaheserleri geçmesi zaten zor artık ve dark knight hem senaryo hem oyunculuk olarak bu yuzyılın en iyi filmi sanırım.tabii şu an.
  • Benim şahsi fikrim de yerini haketmeyenler olarak:

Seven
    C'era una volta il West
    Saving Private Ryan
    Casablanca
    Memento
    dr strangelove how i learned to stop worrying and love the bomb
    North by Northwest
    Inglourious Basterds
    Gran Torino
    Martian
  • sonunda adam uçuyordu ya işte yanlış hatırlamıyorsam puanıda 8.3 tü.hatta bol bol tek plan çekim sahneleri vardı. siz anlarsınız onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: badangel01

Pulp fiction harika bir film .3 idiots da cok eglenceli kendi dalında güzel bir film.

Kötü demiyoruz ki. Pulp Fiction'un 8.9 puan alıp 7.sırada olmayı hakettiğini düşünmüyorum, altında ondan kat kat iyi filmler bulunurken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PlayerX kullanıcısına yanıt
    mesela ?
  • quote:

mesela ?

Mesela Guguk Kuşu, İyi Kötü Çirkin, Olağan Şüpheliler, Memento, Departed diye uzar gider. Herkes Tarantino filmlerini sevmek zorunda değil, bunu anlamıyorsunuz. Pulp Fiction, Rezervuar Köpekleri, Django başta olmak üzere Tarantino ve tüm filmlerini abartılmış buluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

quote:

mesela ?

Mesela Guguk Kuşu, İyi Kötü Çirkin, Olağan Şüpheliler, Memento, Departed diye uzar gider. Herkes Tarantino filmlerini sevmek zorunda değil, bunu anlamıyorsunuz. Pulp Fiction, Rezervuar Köpekleri, Django başta olmak üzere Tarantino ve tüm filmlerini abartılmış buluyorum.

açıkçası Django diğer tarantino filmlerine göre daha yukarıda olmalı ama Departed in P.F. den yukarıya çıkmasına pek ihtimal vermem.

diğer taraftan bu yüz yılın filmlerine bakarsak Prestij kesinlikle daha üst sıralarda yer almalı( tam sırasını bilemedim ama ilk 10 da değil olması gerekenlerden)

sonra Tanrı Kent , Big Fish vs. çok daha yukarılara çıkmalılar

süper kahraman filmlerinin istilasına uğruyor liste şu anda, Batman haricinde o listeye girmeyi hakeden s.kahraman filmi sayısı bence en en fazla halinde 2 3 olur

• quote:

Guguk kuşu mu ? Sen ciddi misin yahu ? Eğer begenmediysen orjinal dilinde izlemeni öneririm bi şaheser o film ama anlamak lazım oyunculuktan sinemadan bence.

Arkadaşlar en iyi film bence izlerken onun bir film oldugunu unuttugunuz sizi içine çeken sanki günlük hayattan bi kesitmiş gibi sunan filmlerdir emin olun.Doğallıgın hatsafa da oldugu guguk kusunu herkese öneririm.

Tamam fena film degil de o siralamayi hak etmiyor bence.

• 3 idiots, ederi max 6,5

• Bayağı bir blok çıkar bu konudan. Açan arkadaşa teşekkürler...

• PlayerX kullanıcısına yanıt
    iyi kötü cirkin zaten 8.9
    guguk kusu da 8.7

sen sadece olaya bakıyosun.pulp fiction da ne oldu senaryosu falan sanırım.Ama pulp fiction 'ı diger filmlerden ayıran şey zaten olaysızlıgı.yani bi kaç kişinin hayatından verdigi kesitler. evet tarantinonun bi kaç filmini izleyen diger filminde ters köşeye yatmaz ezber bi teknigi var ama bi filme 20 yıl sonrasından bakıp degerlendirmek cok yanlıs. pulp fiction 'ın ilk cıktıgı zaman insanlarda bıraktıgı etki önemli üzerine sürekli eleştiri yaparsan hangi film olursa olsun kalitesi düşer. 50 yıl önce çıkmış olan 12 angry man su an cıksa aynı etkiyi yaratabilir miydi ? cogu insan uzun konusmaları sevmediginden tarantino filmlerinden hoslanmaz özellikle pulp fiction ama şunu kabul etmek lazım . bazı filmler tarz yaratmış ve çok nadirdir bu izleyen kişi o gözle izler. özellikle alaycı amerikan aksanı .bu tarzdan hoşlanmayan biri sevmeyebilir dogru, ama bu o filmi kötü yapmaz önemli olan su bu tarzdaki en iyi film hangisi eger baktıgında baska cevap bulamıyorsan haketmedigini söylemek yanlıs olur..cünkü sinemada farklılık yaratmak önemlidir.

• Babboable kullanıcısına yanıt
    ne hakediyor kardeşim merak ettim o filmde jack nicholson oscar aldı.muhteşem bi oyunculuk var herşey senaryo degil ayrıca senaryo ne kadar iyi olursa olsun cok üstdüzey bi oyunculuk olmadıgında insanlarda büyük etki bırakamaz.
  • bence shawshank ten daha güzel filmler var 1.sırayı haketmiyor.
  • TDK nın puanını çok demişler.
    O film 8.9 edebilecek bugune kadar yapılmış tek filmdir belkide..
  • The departed.

• Senin benim filmi sevip sevmememiz filmin iyi yada kötü olduğunu göstermez. Senaryo derinliği, oyunculuk kalitesi, yönetmenin aktarım bütünlüğü filmi iyi yada kötü yapar.
    Super kahraman filmleri abartı, 15/16 yaşındaki çocuklar basıyor 10 puanı. Tamam güzel filmler devamı gelsin de listedeki yerleri batman serisi hariç yüksek.

• esaretin bedeli iyi film ama ilk beşte işi yok. yüzüklerin efendisi de biraz balon gibi geliyor bana. ilk 20 de hiçbirinin işi yok. taksi şoförü ve arabistanlı lawrence biraz daha iyi sıralarda olması gerek.
  • BvS puanını hak etmiyor. 5 civarı ancak eder. Aynı şekilde TDK'nin de ilk sırada olması lazım. Ondan önceki filmleri toplasan bile yine onun kadar iyi değiller.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.