Şimdi Ara

Imdcsrc.exe dosyası nasıl siliniyor? Remote Service App. (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir oyunda (lfs) araba için bir mod yüklemek istemiştim ve fark etmeden oyunla alakasız bir dosya yükledim oyunun steam ile bir bağı yok steamdede bulunmuyor ama indirdiğim uygulama steam logosunu taşıyor üstünde,[image][/image]çoğu yerde ımdcsrc.exe olarak geçiyor virüs olduğunu düşünüyorum silmeye çalışıyorum ama silinmiyor çünkü arkaplanda çalışıyor bende görev yöneticisinden arka planda görevini sonlandırıyorum ve sonra uygulamalar bölümüne çıkıyor orda görevini sonlandırıyorum aşşağı geri iniyor ve asla silinmiyor Microsoft'un bi uygulaması olarak gözüküyor bunu silmek için ne yapmalıyım?? Remote service application diye gözüküyor ismi ne olabilir Ve ayrıca diğer steam uygulamalrının logosu böyleyken o biraz farklı bir logoya sahip Imdcsrc.exe dosyası nasıl siliniyor? Remote Service App. (Yardım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BGB Tr -- 30 Haziran 2018; 23:28:19 >

• O dosya muhtemelen virüs. Dosyaya ulaşabilirseniz VirüsTotal de taratın virüs olduğunu göreceksiniz.

Benim size önerim,konu açın ve sisteminizin logları üzerinden size yardımcı olmaya çalışayım. Ancak burada ne yazık ki olmaz. Forum altyapısı buna müsait değil.

Malware Fix
    http://trmalwarefix.freeforums.net/
  • Bende bu virüse yakalanmıştım; çözümü kolay. [WINDOWS 10]

1. Görev yöneticisine gidip "Başlangıç" bölümüne gidin.

2.Remote Host Application uygulamasını bulun.

ve devre dışı bırakın.

3.Sağ tıklayıp dosya konumunu açın.

C:/"kullanıcı adı"/AppData/Local/Temp bölümüne atılmanız lazım.

En başta virüsü göremeyeceksiniz çünkü kendisini bir sistem dosyası olarak gizliyor.

Onu görmek için Windows Gezgini'nin üstündeki "Görünüm" Sekmesine tıklamanız lazım.

Resimdeki gibi bir menünün çıkması lazım. Seçenekler düğmesine tıklayın.

Karşınıza yukarıdaki gibi bir menü çıkacak. Görünüm kısmına gelin.

"Korunan işletim sistemi dosyalarını gizle" kutucuğunu devre dışı bırakın. Çıkan uyarıya "Evet"diyip uygulayıp çıkın.

3.adımı tekrarlayın. Bu sefer virüs karşınıza çıkacak. Sağ tıklayıp silin.

Karşınıza bu dosyayı silerseniz windows bozulabilir diye bir hata çıkacak. "Evet"e tıklayın ve kurtuldunuz! Geri dönüşüm kutusunu temizleyin ve olay bitmiştir. İyi günler.

Eğer silemiyorsanız ve Bu dosya çalışıyor diye bir hata alıyorsanız `başlangıç`ta remote host application'u kapattığınızdan emin olun. Bilgisayarı baştan başlatın ve 2.adımdan itibaren tekrar deneyin. Eğer hala silemiyorsanız benimkinden daha sorunlu bir virüse yakalanmışsınızdır demektir.

Kusuruma bakmayın, ben bir virüs temizleme uzmanı değilim, yardım edebileceğim başka bir çözüm yok.

Ve resim kalitesi çok kötü, aslında paylaşırken çok net idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rguzgasr -- 20 Ekim 2020; 16:12:38 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.