Şimdi Ara

imdddaaaattt murderer oldduuuummmm!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunda yeni sayılırım biraz önce en kötü anımı yaşadım nickim kırmızı oldu forumu sürekli takip ediyordum murderer oldum sora da üye siz güldüğüme bakmayın ağlıcaktım yahu sırf eziklik işareti yapraktan kurtulmak için kastım da lv 20 oldum ve en nefret ettiğim şeyi yapan ks'cileri öldürmek için fırsat doğdu doğmaz olaydı,2 kişiyi öldürdüm öldürmez olaydım işte o anı yaşadım artık bir murdererdim ne olduğunu bile bilmiyordum sol üstte bir iskelet Daily PK altında ne kadar ölmem ex kaybetmem lv düşmem ne kadar kabus varsa onu yaşamam gereken bi ibre var o sıfırlanınca bitiyo kabus türk yok muuuuuuuuuu çağırışları içerisinde biri olayı anlattı ama sanırım yanlış anlattı benim öğrenmek istediğim yardım eden arkadaş aga atkısız pk yapılmıcağını bilmiyon mu yaaaaa kırmızı atkıdan al dedi aldım bi deneyim dedim pk olayına gireyim..elemana dedim kapışalım ok dedi indirdi beni sora kalktım ben onu indirdim aha gene o an MURDERER ilk o bana vurmuştu indirdi beni bi sorun yok sora kalktım ben vurmaya başladım hani ilk ben vurdum diye mi murderer oldum gene neyse gittimkapışılan yere şey diyorum alttan kill me please muhabbete bak yaa beni öldürün diyen sonuna lütfen koyan gördüğüm tek insan evladı benimdir heralde neyse kestirdim kendimi ona buna amanin o da ne her kesildiğimde ex gidiyor üzerine titrediğim günlerce kastığım skill pointlerim gidiyor onu da geçtim üstümdeki itemlerim de düşmeye başladı sincaplara yem oluyolar sağımda solumda sincaplar o ne kabustü yarabbim okuyun sakın da pk yapmayın ben çektim siz çekmeyin neyse gittim atkıları incelemeye bi tanesini okudum çat pat ingilizcemle altın sarısı atkıydı sanırsam ondan aldım sorunum yok şuan tek sorunum kapı önünde kapışılan yerde harcadılar yerden kalkamadım lv 19 tabi ezik ne işin varsa neyse bi hevestir yaşadık 2.çarda çöpe gitti sanırım aynı çardan bi tane daha açıcam ama bu murderer olayı kafamda soru işareti o iskelet bi türlü kaybolmamıştı gider mi acaba ya da bidaha murderer olur muyum çok korkuyorum inşallah rüyama girmez insanlar bana dalıyolar katillllllllll diye bağırıyolar gibime geliyodu hadi kalın sağlıcakla aga 5k pls,burda bile aga kassana diyenler hariç tabi

• heyt bea mektup gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: _trierFusT_

neyse kestirdim kendimi

ben burda koptummm adam kestirmiş ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lost soulz ko oynayan warmı
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.