Şimdi Ara

IMEI için Turkcell in 25 TL istemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İZMİR balçovada gittiğim 2 tane TIM 25 TL istiyor, aynı işlemi vodaphone 5 TL ye yapıyor

İZMİR de daha uygun fiyata kayıt yapan tim var mı bildiğiniz ?

zaten taahhüdüm bitsin direk vodaphone geçeceğim

• Datca da benden de 25 tl aldi srfszler taahhut biter trkcell ne kampanya yaparsa yapsin durmam artik kalite flan hikaye artik bundan sonrasi enayilige girer.. Varsin diger operator konusurken kapansin kapatir yine ararim holding yonetmiyorum ya... Kaldi ki artik kalitede eski fark yok Turkcel OUT

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bu konu cok onemli btk yazin mail atin sizde,

Yasal olarak hicbir dayanagi olmadan bu sekilde imei kayit ucreti aliniyor sadece 5 tl alinmasi gerekiyorken bayiler musterileri enayi yerine koyarak hem onlarin hattina sahip olmanizi istiyorlar amac hat satmak hemde kendilerince 15-2025-30 hatta 100 tl isteyenler bile oluyor.

Harca 100 tl veriyoruz daha kayit icin neden bu paralari odemek zorunda birakiliyoruz devlet kurumlari ucu acik bu konuyu cozmeliler ben cozecegim ilgili kurumun calismasi icin ne gerekiyorsa yapiyorum.

Sizde sessiz kalmayin itirazedin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neos11

Arkadaslar bu konu cok onemli btk yazin mail atin sizde,

Yasal olarak hicbir dayanagi olmadan bu sekilde imei kayit ucreti aliniyor sadece 5 tl alinmasi gerekiyorken bayiler musterileri enayi yerine koyarak hem onlarin hattina sahip olmanizi istiyorlar amac hat satmak hemde kendilerince 15-2025-30 hatta 100 tl isteyenler bile oluyor.

Harca 100 tl veriyoruz daha kayit icin neden bu paralari odemek zorunda birakiliyoruz devlet kurumlari ucu acik bu konuyu cozmeliler ben cozecegim ilgili kurumun calismasi icin ne gerekiyorsa yapiyorum.

Sizde sessiz kalmayin itirazedin

hocam bende turkcell e bu şekilde bir mail attım dün sanırım bugün dönerler

eğer bu parayı alırlarsa tüketici haklarına başvurup mahkeme yoluna gideceğim çünkü bende bu ücretin hiçbir yasal dayanağı olduğunu düşünmüyorum

siz ne şekilde hareket ediyorsunuz ? bende elimden geldiğince destek veririm

ayrıca yukarıdaki arkadaşın dediği gibi şirket yönetmiyorum ya taahhüdüm bitsin bir daha asla turkcell kullanmayacağım bu defa yeter artık ayıptır

• bayi benden microsimkart için 30 tl istemişti. ses çıkarmadım ve kredi kartı ile ödedim.

turkcell.com.tr de lanse edilen fiyat 12,5 liraydı. kredi kartı slibi ile beraber durumu mail olarak yazdım.

17,5 lira sonraki faturadan düştü.

öncelikle turkcell müşteri hizmetlerine bu bayileri şikayet edin. sonuç alamazsanız btk ya durumu bildirin.

http://www.turkcell.com.tr/site/tr/bizeulasin/Sayfalar/turkcellhizmet/turkcellhizmet.aspx

https://tuketici.btk.gov.tr

• bende btk ya yazdım şimdi, turkcell e de dün yazdım bakalım ne olucak
  • Bu memlekette adamın eline fırsat düşmeyegörsün.. Vatandaşın da bunlara işi düşmeyegörsün..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • avrupada 20-40 eur arası aylık ödeme ile telefon alıp sınırsız internet ve aylık 300-500 dak. civarı konuşma paketi ile 24 ay kontrat yapıyorlar ve telefon bedavaya geliyor

yazık çok yazık, keşke adaletsizlik sadece bunlarda olsa....sen bana ne hizmeti veriyorsun da 25 tl istiyorsun ayıptır ayıp

gerçi bugün izmirde ne kadar tim varsa hepsini aradım hepsi 20-25 tl istiyor sadece 1 tanesi 5 tl dedi gidip ona yaptırıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.