Şimdi Ara

imei kaydı için bursa içi bayii

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu doğru yere açtığımı umuyorum arkadaşlar bursa içi anlayışlı bayiisi olanlar çalışanlara sorum olucak elimde yurtdışından gelme ıphone 4s var tanıdığım 2gunluğune yurtdışına cıkıp geldı zıraat banakasına paramı yatırdım 115tl pasaport sahıbıne mahçup olsamda e devlet şifresni bile aldırttım adama ama e devlette problem olduğu ıcın tc kımlık nosuna para yatırılmamıştır dıye uyarı aldığım ıçin adam benim için bayii lere bile gitti ancak yurda girişte bizim süper hava alanında çalışanlarımız türkiyeye giriş kaşesi basmamışlar gürcistanın giriş çıkış kaşesi var adamın türkiyeye giriş tarıhıde belli ama kaşesi olmadığı ıcın bayiiler problem çıkartmış e devlet çalışsa hiç böle bir problem olmıcak ama çalışmadığı ıcın yardımcı olabilecek bayiisi olan çalışan bir hemşeriye ihtiyacım var pasaport daıresıne gıtmesi gerekiyor ama sölemeye utanıyorum artık eğer yardımcı olabılcek bırı varsa çok sevınırım

• Olayı şöyle özetleyeyim.

Şuan için yine bayiler kaydını yapabilir ama belli bir zaman sonra telefonun pasaport kaydı düşer. Nedeniyse eksik belge gitmesi olur. BTK'ya gönderilecek belgelerin arasında giriş kaşesi-damgası önemlidir. O olmadığı taktirde eksik belge denilerek kaydınız geri alınır. Şuan için yapılması gereken tek şey Yabancılar Şubesine gidip o kaşe için bir belge almak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

Olayı şöyle özetleyeyim.

Şuan için yine bayiler kaydını yapabilir ama belli bir zaman sonra telefonun pasaport kaydı düşer. Nedeniyse eksik belge gitmesi olur. BTK'ya gönderilecek belgelerin arasında giriş kaşesi-damgası önemlidir. O olmadığı taktirde eksik belge denilerek kaydınız geri alınır. Şuan için yapılması gereken tek şey Yabancılar Şubesine gidip o kaşe için bir belge almak..

bayiiler de belgelerı fotokpı cekıp btk yamı gonderıyo ınternetten sısteme gırmıyolarmı ben onlardan ınternetten kendı sıstemlerıne gırıyor dıye biliodum
  • quote:

Orijinalden alıntı: rotluchsz

quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

Olayı şöyle özetleyeyim.

bayiiler de belgelerı fotokpı cekıp btk yamı gonderıyo ınternetten sısteme gırmıyolarmı ben onlardan ınternetten kendı sıstemlerıne gırıyor dıye biliodum

Vallahi bayiler araci oldugu icin en son gonderiyorlardi. En sondan kastim 1.5 ay evvel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.