Şimdi Ara

İmei kayıtlı cihazıma güncelleme yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yurt dısından alınma imei ile kaydı yapılmıs bir cihazım var. HTC M9e olarak yurt dısında satılan bir cihaz. Cihazda Android 5.0.2 yüklü. Güncelleme kontrol ettiğinde güncelleme buluyor indiririyorum yükle diyorum yeniden baslatmak için kapandığında recovery ekranında kalıyor. Root vs bilgim yok recovery ekranı olduğunu da nette ne yaparım diye arastırırken buldum. Apply update from cache seceneğine gelip tıklıyorum ve no package file selected uyarısı alıyorum. Velhasıl buradan ileri gidemedim. Ne yapmalıyım ne önerirsiniz çok kurcalamamak en iyisi mi ? Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şimdiden her birinize teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olcay Özker -- 22 Mayıs 2016; 22:56:22 >

• yok mudur yol gösterecek bir ûstad..
  • Model numarasına göre ruu.zip indirip fastboot dan flaslamanız gerekiyor, cihaz s-off mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hiç bir bilgim yok s-off mu değil mi nasıl anlarım ? basamaklar halinde yapmam gerekenleri sıralayabilir misiniz ya da uzunsa netten tam olarak ne diye aratmam lazım ?
  • model numarası dediğiniz yazılım numarası mı oluyor ?
  • Özel mesaj atın teamviewer dan bağlanıp bakayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • programı kullanmıyordum hemen kuruyorum hocam pm atıcam birazdan vaktiniz varsa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.