Şimdi Ara

İmei klonlama çok basit bir cevap bekliyorum arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi bende s4 var(şuan kullandığım)ama telefon iyice eskidi ve bozuldu bozulacak kasmalar donmalar çok fazla elimde de şuan xperia z3 var fakat yurtdışı ve pasaportum yok üstelik kimseden de bulamadım yakınımda kimse yok kısa ve öz bir soru olsun s4ümün imeisini z3 e klonlasam olur mu yasal mıdır sıkıntı çıkarır mı cevaplarını için çok teşekkürler.

• yasal değildir. suça teşvikdir
  • Yasalligi konusunda bir sey diyemem ama s4u bir daha acmamak kaydiyla klonlama yapip z3u kullanabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Pacino kullanıcısına yanıt
    normal klonlamada böyle olmuyor mu zaten
  • erdencitlak E kullanıcısına yanıt
    ne yapmam gerekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatihilhn7

ne yapmam gerekli

yasal mı diye soruna cevap verdim ben. Hiç tereddüt etmeden dediğin şekilde uygula. Tek sıkıntın olacak telefonun çalınır, karakola gidersen hiç bir hak talep edemezsin buda binde bir olacak bir şans.
  • Selam,
    Sony lere veya Z serisine klonlama yapılamıyor diye biliyorum. Ama klonlama yapan bir yer biliyorsan
    bana da söyle ben de klonlatacağım. Klonu yapan kişi senin haberin olmadan sendeki IMEI no.sunu
    3 ay - 6 ay sonra başka telefona da klon yapabilir. Bu nedenle S4 ün IMEI kayıtlarını sen yaptırdıysan
    ilerde sorun olursa BTK ya kayıt evraklarını ilettiğinde IMEI telefon ile eşleştirilir böylece
    sorunu çözmüş olursun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.