Şimdi Ara

IMEI KLONLAMA(FATURALI GRANTİLİ) LUTFEN YARDIM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slmlar arkadaslar 2006 yılında teknosadan aldıgımız phılıps marka telefonda 2 ay öncesine kadar kontörlu ve faturalı olmak üzere bir fiil avea hat kullanıldı.dün yeni bir avea (kontörlü) hat alıp takıp kullanmak istedigimizde ekranda IMSI BASARISIZ yazısı ile karsılastık.kendi kulandıgım avea hattı taktım yine aynı IMSI BASARISIZ baska operatorun hattıni sorunsuz çalıştırıyor.ama aveayı kbl etmıyor.bi anlam veremedim bu konuyla ilgili yardımcı olursanız sevinirim.ayrıca dün rasgele telefonun ımeı numarasını sorgulatayım dedim. ve sorgulama sonucunda ''bu ımeı numrası baska cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir'' yazısı ile karsılastım avea müşteri hizmetlerini aradım hatla alakalı degil telefonunzla alakalı bi sorun dediler..cep telefonuna bugune kadar ımeı klonlamayla ilgili bi mesaj gelmedi.bugüne kadar herhangi bi yere tamirat içinde bırakılmadı .telefonun kutusu garanti belgesi faturası herseyi duruyor.acaba avea kendi operatör hatlarına benim ımeı numrasını blokemı etti diye düşünüyorum.konuyla ilgili bilgili arkadaslar beni aydınlatırlarsa cok sevinirim.ne yapcagıma kararsız kaldım tekonsayamı gidip hesap sorayım aveayamı gideyim tüketici mahkemesinemi basvurayım.bilemiyorum. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• fatura ile cihazı aldığınız yere gidin,sorun çözülecektir.
  • kardeşim internette telefonun resimlerini paylaştıysan orda da imei numaran gözüktüyse malesef gerisi çok kolay..
  • bu telefonu 4 senedir ailem kullanıyo telefonun resmini internetten paylasılcak bir durum kesinlikle olmadı..yarın ilk etapta sölediginiz gibi teknosaya gidip konuya çözüm isteyeceğim.teşekkür ederim.
  • kimliğin ile git,ehliyette olmasın mümkünse.cihazınıda teslim edebilirsin.fazla uzun sürmez.
  • tamam teşekkür ederim ,fakat aklıma takılan bişey oldu bu telefonu teknosaya teslim edebilirsin yazmıssınız fakat garantisi biteli 2 yıl oldu sorun çıkarmasınlar bana teknosada.sahip çıkmamazlık yapmazlar umarım.
  • sorun çıkacagına sanmıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bnim ıphone 3g 16gb telim var amerikadan geldi ve 1 buçuk sendir pasaport kaydı yaptırmaya uğraşıyorum bulamadım ımeı klonlama yaptırmak istiyorum yardım ankarada nerde yaptırabilirim ltfen yardım edin
    :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.