Şimdi Ara

imei klonlanması 30 gün sonra kapanma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
4.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: GeCee

quote:

Orijinalden alıntı: anlhcylmz

Valla adami kendi yerime koyuyorum. İşin tersine bakmak lazim. Geçen aylarda olaylı bi sorunlu alışveriş konum vardı. Adamin teki 3gs sattı bana simfree diye yeminler etti eğer kitlenirse gelip alıcam dedi telefonu. Cihaz simkilit çıktı. Adami aradım 2 gün 50 defa açmadi. 3. gün foruma konu açtım dolandırdı beni diye dökülmeye başladı cevap vermeye başladı. Bence siz adam uzakda nede olsa işimizi gördük para göndermesek bişey olmaz diye düşünmüş olmayasınız? Tamam yaptığı yanlış ama bence siz paranın üstüne yatmışsınız dünyadaki en klasik bahanedir cenaze vardı o vardı bu vardı. Bunlar iş değil bankayı arayıp 3 dakikada havale yapabilirdiniz. Yada güzel 4sinizin safarisinden 2 dakikada gönderebilirdiniz. Yada yolda giderken bi atmden... Geçmiş olsun dilekçenizi verin belki iyi bi tazminat alırsınız.

Allah başına verirse görürsün diyeceğim yalanı ama vermesin çok zor durum. doğru 3-5 dk 125 tl parada değil eğer işin ters giderse maddi olarak değilde manevi olarak anlar ve görürsün ne yapıyım ölüm kağıtlarını biletleri pasaportları buraya mu koyuyum. geçikme olağan yada olağadışı şeylerle olabilir. adam telefonda o kadar rahat ki güncelleme yapmadan kullan diyor. cenaze olaylarında att email de gelmiş cade numarası felan vermişler aktivasyon için şunları yapın mesajıda geldi buna rağmen gelince paranın takipcisi olacaktım aldımı almadı mı diye. beni suçlayanların umarım başlarına gelir anlarlarda susarlar..

Yanlış anlamayın. Sizi suçlamıyorum başınız sağolsun olabilir. Ama insanlar uzakdaki birinden bi ürün alıp ürün eline geçtikden sonra para göndermeyi sevmez cünkü hep şeytan kafasını kurcalar göndermesem hiçbişey olmaz diye. Olayı tam bilmiyorum ama böyle de olabilir öylede düşünmüş olabilir bunu ima etmeye çalıştım birazda. Herneyse.

• Arkadaşlar konusu açılmışken sorayım istedim. Şimdi bu arkadaşın imei başka telefona klonlanmış. TK bunu fark edince iki telefonuda (orjinal ve klonlanan) telefonuda bloke etmiyor mu? Sonuçta klonlayanında telefonu kapanmıyor mu? Eline ne geçecek ki? Kendide zarar eder.
  • savcılığa verdim ne gerekiyorsa yapacaklar.
  • quote:

savcılığa verdim ne gerekiyorsa yapacaklar.

Takipteyim bilgilendirirseniz sevinirim
  • Savcılığa verin diyecektim, vermişsiniz zaten.

Benim telefonum bu, imei numarası bu, kutusunun üzerinde de yazar, faturası da bu diyin,

Böyle bir mesaj geldi ama ben klonlama nedir onu bile bilmem vs. diye olayı anlatın.

Yapan kişinin şu olduğunu düşünüyorum diyin.

Gerisi hallolur.

(telefonunuz açıksa içerisinden imei numarasının gözüktüğü ekran görüntülerini kaydedin, bilgisayarınıza vs. aktarın, kutuyu, faturayı sakın kaybetmeyin, üzerlerindeki imei numaralarının da fotoğrafını falan çekin, kaybolma ihtimaline karşı)
  • quote:

quote:

quote:

Valla adami kendi yerime koyuyorum. İşin tersine bakmak lazim. Geçen aylarda olaylı bi sorunlu alışveriş konum vardı. Adamin teki 3gs sattı bana simfree diye yeminler etti eğer kitlenirse gelip alıcam dedi telefonu. Cihaz simkilit çıktı. Adami aradım 2 gün 50 defa açmadi. 3. gün foruma konu açtım dolandırdı beni diye dökülmeye başladı cevap vermeye başladı. Bence siz adam uzakda nede olsa işimizi gördük para göndermesek bişey olmaz diye düşünmüş olmayasınız? Tamam yaptığı yanlış ama bence siz paranın üstüne yatmışsınız dünyadaki en klasik bahanedir cenaze vardı o vardı bu vardı. Bunlar iş değil bankayı arayıp 3 dakikada havale yapabilirdiniz. Yada güzel 4sinizin safarisinden 2 dakikada gönderebilirdiniz. Yada yolda giderken bi atmden... Geçmiş olsun dilekçenizi verin belki iyi bi tazminat alırsınız.

Allah başına verirse görürsün diyeceğim yalanı ama vermesin çok zor durum. doğru 3-5 dk 125 tl parada değil eğer işin ters giderse maddi olarak değilde manevi olarak anlar ve görürsün ne yapıyım ölüm kağıtlarını biletleri pasaportları buraya mu koyuyum. geçikme olağan yada olağadışı şeylerle olabilir. adam telefonda o kadar rahat ki güncelleme yapmadan kullan diyor. cenaze olaylarında att email de gelmiş cade numarası felan vermişler aktivasyon için şunları yapın mesajıda geldi buna rağmen gelince paranın takipcisi olacaktım aldımı almadı mı diye. beni suçlayanların umarım başlarına gelir anlarlarda susarlar..

Yanlış anlamayın. Sizi suçlamıyorum başınız sağolsun olabilir. Ama insanlar uzakdaki birinden bi ürün alıp ürün eline geçtikden sonra para göndermeyi sevmez cünkü hep şeytan kafasını kurcalar göndermesem hiçbişey olmaz diye. Olayı tam bilmiyorum ama böyle de olabilir öylede düşünmüş olabilir bunu ima etmeye çalıştım birazda. Herneyse.

ya aradan 1 sene geçmiş hortlatmıyayım dedim ama kendimi tutamadım arkadaş hem yazmışsın paranın üstüne yatmışsın diye sonrada yanlış anlamayın sizi suçlamıyorum demişsin arkadaş hiçmi ilk yazdığın mesajı okumuyorsun tam komedi ya

Bu arada 1 seneden fazla geçmiş ne oldu bu durum savcılıktan ne sonuç çıktı ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylönen -- 25 Ağustos 2013; 13:44:36 >

• hörtttttttletmeyin şu konuları yaaaaaa

harbi ne olmuş bu savcılığa veren arkadaş nerde ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedat79

hörtttttttletmeyin şu konuları yaaaaaa

harbi ne olmuş bu savcılığa veren arkadaş nerde ??

hala savcılıkda sanırım,

boş işler işte.
  • Benim merak ettiğim bunu yapan eleman hala forumda barınıyor mudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem adamın parasını verme hem şikayet et ohh ne güzel memleket :)

• imei klonlama ancak ayni model cihazlar arasinda mi oluyor ?!?

internette verilen ilanlarda da cogu kisi klonlamaya karsi imei vermek istemiyor. Klonlama yapmak isteyen neden 15 tl lik bir cihazdan veya arizali cihazdan kopyalamasin ki ?

Ayrica iphone da imei klonlama olmuyor benim bildigim. Bunu hangi cihazlar icin yapiyorlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: zombieonline

Hem adamın parasını verme hem şikayet et ohh ne güzel memleket :)

üstteki yazıları okumadığın için yorum yazıyorsun. telefon elimde kaldı çalışmıyor. savcılık devam ediyor ama karşı tarafa maddi tazminata hüküm edecekmiş.
    Kesin karar biraz daha sürecek
  • arkadaslar benim imei patladi zaten aldigim yer baska bi telefonun imei sini cakmis bana gumruk den gecti btk dan kayitli dedi neyse ben buna evde duran antikalarin imei ni kacsam sorun hallolurmu :D

• Boyle Bir şeyi nasıl goze alabiliyorsunuz İmei Kopyalamada her hangi bir iş acılırsa basına itiraz etme hakkın bilene yok direk senin basın yanar kardesim pasarport varsa direk kaydet beladan uzak dur gencligin yanar
  • arkadaşlar yardıma ihtiyacım var
    yurtdışından getirttiğim iphone 6s telefonum çalındı
    elimde seri nosu ve imei numarası mevcut
    pasaport kaydını henüz yaptırmamıştım
    kutusu henüz açılmamıştı
    şu an itibarıyla henüz pasaport kaydı yaptırılmamış
    acaba bana bu konuda yardımcı olabilecek var mı,teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: biyobey

arkadaşlar yardıma ihtiyacım var
    yurtdışından getirttiğim iphone 6s telefonum çalındı
    elimde seri nosu ve imei numarası mevcut
    pasaport kaydını henüz yaptırmamıştım
    kutusu henüz açılmamıştı
    şu an itibarıyla henüz pasaport kaydı yaptırılmamış
    acaba bana bu konuda yardımcı olabilecek var mı,teşekkürler

btk ya basvurun calan kisi elinde sonunda o telefonu actırcak actırdıgı an direk sistem yakalar veznede işlem yapamadan yakalarlar
  • hileli622 H kullanıcısına yanıt
    öncelikle cevabınız için teşekkürler

ancak telefonun bana ait olduğuna dair bir belge yok
  • btk nın sitesi de çöktü
    şu işe bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: biyobey

öncelikle cevabınız için teşekkürler

ancak telefonun bana ait olduğuna dair bir belge yok

o zaman sıkıntı hocam
  • malesef elim kolum bağlı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.