Şimdi Ara

IMEI KONTROLÜ YAPILIR (TÜRKİYEDE İLK) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ARIKAN

KEFİL OLMAK BU KADAR BASİT BİR İŞMİ........BURADA BİNLERCE FORUM ÜYESİNE KARŞI KEFİL OLUYORSUN.....BU ÇOK BÜYÜK BİR SORUMLULUK ALTINDAN KALKAMASSIN........
    ÇOK KOLAY KEFİL OLUYORSUN.....

katılıyorum sana, burnuma garip kokular geliyor ama yakında herşey açığa çıkar zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAŞA -- 16 Eylül 2009; 21:52:37 >
  • ne pis kokusu arkadaşlar kefil olmakla ne alakası var benim dediğim şey sadece arkadaşı tanıyorum dürüst birisidir
  • evet arkadaslar halen sen kefilmisin gibi sorular ve anlamsiz kisi sikistirmalari yapiliyor

Simdi soruyorum neden bu sorulari mailimde gormuyorum ve neden kimse bana bu sorulari sormuyor?

Ssupheniz varsa buyurun burayaarkaddaslar.

Imei numarasi kimlik numarasi gibi diyen arkadasim kac tane telefon hayatinda imei kaydi yaptirdin yadada kac tane telefon yurt disindan aldinve bu konu hakkinda ne bilgin var

Bakin arkadaslar bunu sacma yorumlariniz icin acmadim bilerek konusani seviyorum amac karalama olmasin.

Simdi tekrar ediyorum kayit olmamis imei numarasinin neyini klonlarsin yada ne kaybin olur, tabiki hic birsey.

Insanlara kefilmisin diyen arkadasimada soruyorum sen arkadasim buradda insanlari bilgilendirmek icinmi yaziyosun yoksa sadece milleti karalamak icinmi.

Bana buraya bilgi yazzinn arkadaslar sac anlamsiz cumleler yazmayin.

Saticiysaniz gocunuyorsunuz okadar.

Simdi arkadaslar kimse bu iinsanlara inanmasin gelin sizde yalnis isler yapan insanlara dur deyin ve yakinda olusacak seyler icinde basiniza gelmeden engel olun.

Saygilarimla.

• DÜRÜST DERKEN NEYİ KASDEDİYORSUN.....ALIŞVERİŞ YAPTINMI AYNI MAHALLEDENMİSİN....BEN HALA ÇEVREMDEKİ İNSANLARIN DÜRÜSTLÜĞÜNÜ ANLAMAKDA ZORLUK ÇEKİYORUM....ÖĞRETMEN OLMAMA RAĞMEN DÜRÜSTLÜĞÜNÜ NEREDEN ANLADIN....DÜRÜSTLÜK KRİTERİN NEDİR...AÇIKLARMISIN....ÇÜNKÜ BU İŞ ÇETREFİLLİ BİR İŞE BENZİYOR....PAŞANIN DEDİĞİ GİBİ.....
    quote:

Orijinalden alıntı: shamanmuratcan

ne pis kokusu arkadaşlar kefil olmakla ne alakası var benim dediğim şey sadece arkadaşı tanıyorum dürüst birisidir
  • tamam bana göre dürüst ben yurt dışından bir telefon getirsem yaptırırdım sizi bilemem karışmıyorum ben kimsenin sorumluluğunu anlamam gözü kesen verir kesmeyen vermez bu kadar basit

iyi forumlar
  • quote:

tamam bana göre dürüst ben yurt dışından bir telefon getirsem yaptırırdım sizi bilemem karışmıyorum ben kimsenin sorumluluğunu anlamam gözü kesen verir kesmeyen vermez bu kadar basit

iyi forumlar

• simdide bazi arkadaslar ben ogretmenim insani taniyamiyorum yazmis

Saka yapiyorr olmalisi, ogretmenle insan tanimanin ne alakasi var

Ben Mali Denetciyim sen insan tanimadan bahsediyorsun tani ozaman.

Senon bildigin sacma sapan insanlardan degilim arkadasim, birileriyle konusurken sana yargilama yada baskalarini sorgulama hakkini vermiyor kimse!

Burasi mahkeme platformu degil sorunun varsada benimle paylas madem ogretmensin ozaman yaz bana mail sorunu sor kisiligimi gor sonra insana yorum yap!

Burasi bilip bilmeyenlerin yazacagi platform degil, mahkeme degil, sende yargic degilsin ve kimseyi sorgullayip yazilarina yorum yapamazsin bunu ogren, demekki ogretmen olmak herseyi bilmek anlamina gelmiyor arkaadasim !
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARIKAN

quote:

tamam bana göre dürüst ben yurt dışından bir telefon getirsem yaptırırdım sizi bilemem karışmıyorum ben kimsenin sorumluluğunu anlamam gözü kesen verir kesmeyen vermez bu kadar basit

iyi forumlar

sanki arkadaşla ortak olmuşuz işimiz gücümüz yok sizi dolandırıcağız

• bakin arkadaslar bir insani tanimadan yorumlar yapilmaz,

Yukari buyuk bir sekilde yazmisim kim nasil olursa olsun bana yazsin aklinda soru olan yazsin

Oraya email adresimi koydum, soruusu olanla yuzyuze gorusurum bukadarda acik ve nettir herseyim.

Imei numarasi klonlama gibi bir sey zaten soz konusu olamaz, bu karakter meselesi kaldiki ben Mali Denetciyim bukadar dusebileccek bir insan degilim.

Insanlara tas atmak cok kolaydir ancak bu buyuk bir vebali yaninda getirir, dedigim gibi kimseye bbilip bilmeden yorum yazmayin. Insan once insan olmali ondan sonra konusmayi bilmeli.

Hayatimda uyguladigim strateeim Kendime Istemedigini Baskalarina Yampmam, ve bu konuda kesin ve katiyim.

Simdi isteyen yaptirsin isteyen yaptirmasin ancak sorunuz varsa koskoca mail adresim duruyor ona yazin cevabi aninda alacaksiniz, bu gercekten iyiliginiz icin olacaktir.

Saygilarimla.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.